Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן הטענות לגבי אי בדיקת החתימות וכו', כלומר ספירה שלהם ללא שום בדיקה לתקינות ההצבעה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני שעתיים, SchnitzelLova כתב:

תגלגל. יש לך מספיק חומר בשביל לגרום לשרת שלכם לקרוס. 

דיקטטורה לא בהכרח עולה בהפיכה צבאית. לפעמים מדובר בתהליך הדרגתי ששוחק את מוסדות הדמוקרטיה שנים על גבי שנים. 

לא מסכים עם שום דבר מזה. אולי אפרט יותר בערב. 

אתה רואה, קודם ממציא, אחרי זה מתנפח מחשיבות עצמית ומקשקש לא לעניין, בלי תגובה אחת עניינית. אבל טראמפ הוא בעייתי עם עובדות... 

אני מחכה לדוגמא לדיקטטורה שלא נשענת על כוח צבאי. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 3 דקות, David32 כתב:

יותר מדי מאמץ יחסית לזה ששומעים על זה כבר מספר בחירות.

חכה תיכף יגיעו הידיעות על זה שמהגרים לא חוקיים גם מצביעים בעד הדמוקרטים. ואם מורידים את המתים והלא חוקיים טראמם מנצח בגדול.

אויש נו עצלן, אז אתה פוסל משהו שיכול להיות נכון כי זה לא מתאים לאג'נדה? לא מתאים לך

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, falou כתב:

אתה רואה, קודם ממציא, אחרי זה מתנפח מחשיבות עצמית ומקשקש לא לעניין, בלי תגובה אחת עניינית. אבל טראמפ הוא בעייתי עם עובדות... 

אני מחכה לדוגמא לדיקטטורה שלא נשענת על כוח צבאי. 

מצטער אני נמצא ב-Busy season של דוחות האמריקאיים ואני משקיע יותר מידי זמן בפורום. כאמור, יש לך מספיק מידע זמין ברשת. תרענן את הזיכרון שלך. 

עריכה אחרונה על ידי SchnitzelLova
פורסם
לפני 1 דקה, m3x7r3m3 כתב:

אויש נו עצלן, אז אתה פוסל משהו שיכול להיות נכון כי זה לא מתאים לאג'נדה? לא מתאים לך

איך הגעת לזה?

אני פוסל משהו שנטען כבר עשורים לגבי הבחירות בארהב.

אז כן, אם בפעם המיליון בוכים שמתים ומהגרים לא חוקיים מצביעים - אני פוסל. בלי קשר לאג'נדה, צד פוליטי, או מיקום צדק יחסית למאדים.

• מעניין 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
Just now, m3x7r3m3 כתב:

כאמור טראמפ הוא הנשיא הראשון שמטיף 4 שנים ש-the system is rigged ושהוא יחשוב אם לקבל את תוצאות הבחירות. מעניין שהוא צווח ב-2016 שהבחירות מזוייפות, שתק אחרי שנבחר והתחיל לצווח עוד הפעם ב-2020 כאשר התחיל להריח את הבחירות. 

אבל עזוב את זה רגע. מתים מצביעים לדמוקרטים רק בפנסילבניה ומישיגן, נכון? באריזונה ונבאדה מתים לא מצביעים? כנראה בגלל החום זומבים לא מחזיקים מעמד. טוב לדעת במקרה ותפרוץ מלחמת זומבים. 

פורסם
לפני 10 דקות, David32 כתב:

איך הגעת לזה?

אני פוסל משהו שנטען כבר עשורים לגבי הבחירות בארהב.

אז כן, אם בפעם המיליון בוכים שמתים ומהגרים לא חוקיים מצביעים - אני פוסל. בלי קשר לאג'נדה, צד פוליטי, או מיקום צדק יחסית למאדים.

כי אתה פוסל משהו, עם טענות קונקרטיות, בגלל שמתישהו בעבר מישהו טען את זה בלי הוכחות?

אגב לא לציין שספירה חוזרת לא מזמן הפכה נשיא נבחר להערת שוליים בהיסטוריה (מי היום זוכר את אל גור?)

לפני 9 דקות, SchnitzelLova כתב:

כאמור טראמפ הוא הנשיא הראשון שמטיף 4 שנים ש-the system is rigged ושהוא יחשוב אם לקבל את תוצאות הבחירות. מעניין שהוא צווח ב-2016 שהבחירות מזוייפות, שתק אחרי שנבחר והתחיל לצווח עוד הפעם ב-2020 כאשר התחיל להריח את הבחירות. 

או שהטענות שלו נכונות וזה לא רלוונטי מה הוא צווח, או שהטענות שלו לא נכונות וזה לא רלוונטי מה הוא צווח.

ככה או אחרת ההתעסקות ב"צווחות" במקום במהות זה אד הומינם קלאסי.

לפני 9 דקות, SchnitzelLova כתב:

אבל עזוב את זה רגע. מתים מצביעים לדמוקרטים רק בפנסילבניה ומישיגן, נכון? באריזונה ונבאדה מתים לא מצביעים? כנראה בגלל החום זומבים לא מחזיקים מעמד. טוב לדעת במקרה ותפרוץ מלחמת זומבים. 

אחלה הצעה, אולי גם באריזונה ונבאדה אפשר לבדוק מי הצביע לפי פרמטרים?

ובלי קשר מתים בד"כ מצביעים בדואר אם אפשר, או ממש לקראת סגירת הקלפיות אצלנו, אז אלה קולות שרוב הסיכויים שהיה ביידן במעטפה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אשמח להסבר מה רואים בסירטונים שצצים בטוויטר עם סופרי קולות שממלאים טופס אחרי טופס ושמים חותמת, מה הם ממלאים ולמה?
image.thumb.png.707ca461720fd62e52ab876f68007d7b.png

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 17 דקות, m3x7r3m3 כתב:

כי אתה פוסל משהו, עם טענות קונקרטיות, בגלל שמתישהו בעבר מישהו טען את זה בלי הוכחות?

תעשה גוגל מתאים על כול שנת בחירות בעבר הקרוב ותראה ששוב ושוב עולות הטענות האלה. כול פעם זה מתמוסס , לא יודע הוכחות, בלי הוכחות, המציאו, לא המציאו.

אין לי מה לקרוא עוד לינק בעל תוכן זהה לזה של 2016, ו 2008.

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, m3x7r3m3 כתב:

או שהטענות שלו נכונות וזה לא רלוונטי מה הוא צווח, או שהטענות שלו לא נכונות וזה לא רלוונטי מה הוא צווח.

ככה או אחרת ההתעסקות ב"צווחות" במקום במהות זה אד הומינם קלאסי.

אם את השטויות האלה היה צווח השכן השיכור שיושב על אבטלה ב-10 השנים האחרונות זה דבר אחד, אבל כאשר נשיא ארצות הברית מעוות את המציאות במשך 4 שנים בכל מדיום אפשרי זה בעייתי כי אנשים שומעים את זה והם סופגים את זה. 

• מעניין 1
פורסם
לפני שעתיים, SchnitzelLova כתב:

בשורה התחתונה טראמפ פישל לגמרי בטיפול במשבר הקורונה

השאלה איך אתה מגדיר טיפול? השאלה איך אתה נותן ציון לטיפול? מה המדדים שלך?
אולי לשיטתו של טראמפ הטיפול שלו בקורונה היה הכי טוב שהוא יכול לעשות במסגרת הנסיבות. אולי לשיטתו הטיפול הכי טוב זה לנסות להמשיך כמה שיותר כרגיל עד שיגיע חיסון כי כל טיפול אחר נועד לכשלון.
יש לך דוגמא למדינות דמוקרטיות שהצליחו יותר? שבמהות שלהם ובמאפייני האוכלוסיה דומים לארה"ב?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, hwgeek כתב:

אשמח להסבר מה רואים בסירטונים שצצים בטוויטר עם סופרי קולות שממלאים טופס אחרי טופס ושמים חותמת, מה הם ממלאים ולמה?
image.thumb.png.707ca461720fd62e52ab876f68007d7b.png

מה, אתה ילד? מאין לך לדעת מי צילם את זה, איפה, מתי ומה הם בכלל ממלאים. אולי הם ממלאים בקשה לביטוח תכולת בית. מאיפה לך לדעת. זו בדיוק הבעיה אנשים סופגים את הבולשיט של הרשתות החברתיות האלה. 

• מעניין 1
פורסם
לפני 5 דקות, farkash7 כתב:

השאלה איך אתה מגדיר טיפול? השאלה איך אתה נותן ציון לטיפול? מה המדדים שלך?
אולי לשיטתו של טראמפ הטיפול שלו בקורונה היה הכי טוב שהוא יכול לעשות במסגרת הנסיבות. אולי לשיטתו הטיפול הכי טוב זה לנסות להמשיך כמה שיותר כרגיל עד שיגיע חיסון כי כל טיפול אחר נועד לכשלון.
יש לך דוגמא למדינות דמוקרטיות שהצליחו יותר? שבמהות שלהם ובמאפייני האוכלוסיה דומים לארה"ב?

לשיטתם של אמריקאים יש להם נשיא אחר החל מ-20.1.21. 

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, David32 כתב:

תעשה גוגל מתאים על כול שנת בחירות בעבר הקרוב ותראה ששוב ושוב עולות הטענות האלה. כול פעם זה מתמוסס , לא יודע הוכחות, בלי הוכחות, המציאו, לא המציאו.

אין לי מה לקרוא עוד לינק בעל תוכן זהה לזה של 2016, ו 2008.

שוב, אתה פוסל טענות קשות על זיוף בחירות ונשיא שנבחר במרמה, רק בגלל שהן עלו בעבר.

זו "בריחה" קלה מהנושא, במקום לחפור בעניין עצמו אתה פוסל אותו אוטומטית כי בעבר הוא לא הוכח?

ושוב, בבחירות 2000 הכתירו כבר את אל גור, רק ספירה מחדש הביאה את בוש לבית הלבן.

אז לפחות פעם אחת זה הוכח.

לפני 14 דקות, SchnitzelLova כתב:

אם את השטויות האלה היה צווח השכן השיכור שיושב על אבטלה ב-10 השנים האחרונות זה דבר אחד, אבל כאשר נשיא ארצות הברית מעוות את המציאות במשך 4 שנים בכל מדיום אפשרי זה בעייתי כי אנשים שומעים את זה והם סופגים את זה. 

זה לא משנה, זה נוגע לדיון עם נושא ונשוא, אתה מתייחס לנשוא ולא לנושא.

זה לא שונה מאשר לפסול את כל מה שהוא אומר בגלל שהוא מכוער, או בגלל שהשם שלו מתחיל בד'

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...