Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני 41 דקות, יבגניפ כתב:

אני מעדיף לחיות בעיר שאני אוהב, תודה. 

בוא נבדוק את האפשרויות שלך:

א. לצאת מהחור הנכון - כבר לא אופציה. יצאת לפני 35 שנים. 

ב. להתחתן טוב - כמה מזומנים היא הביאה לחופה? לא מספיק לדירה בצפון תל אביב? באסה. 

ג. להרוויח יותר כסף - לך על זה. 

ד. להתרחק מהמרכז - תמיד יש לך את האפשרות הזאת 

כפי שאתה רואה הכל עדיין פתוח. 

עריכה אחרונה על ידי SchnitzelLova
פורסם

שניצל הבחור כתב לך במפורש, הוא מעדיף לגור בפח אשפה בת"א ולא בטירה במעגל ראשון.

זו בחירה אישית, שחרר אותו.

• אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני כשעה, SchnitzelLova כתב:

בוא נבדוק את האפשרויות שלך:

למה צריך לבדוק את האפשרויות שלי? לא הייתי מספיק ברור כשכתבתי לפני שעתיים שאני לא מתלונן על המצב שלי?

חצי מהפוסטים שלך נראים כמו שילוב של ליריקות של tool ודיאלוגים מפייט קלאב על הצורך ב"תיקון" שיגאל אותך מכל מה שאתה שונא. אתה אשכרה האדם היחיד שאני יכול לחשוב עליו שהתלהב מקורונה ומחכה לקריסת הכלכלה העולמית. ובאותה הנשימה אתה מנסה להטיף לאחרים, שלא מתלוננים בינגוד אליך, איך ומה לעשות? אז אולי במקום לנתח אותי תשאל את עצמך איך תאוריית השניצלים ושאר ההגות שלך, כולל הציטוט מקודם על בעיה עם מנהיגים זקנים שרק רוצים לשמר את הסטטוס קוו, מסתדרת עם הטענה שכל השאר בכיינים וסתם לא רוצים לעבוד כמו פעם? או איך זה שדווקא אנשים מבוגרים יותר מאזורים פריפריאלים נפגעים מהמשברים באמריקה, או הצביעו נגד הברקזיט כי ראו עצמם כנפגעים מהגלובליזציה הרבה יותר מהצעירים המאגניבים מלונדון?

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, m3x7r3m3 כתב:

שניצל הבחור כתב לך במפורש, הוא מעדיף לגור בפח אשפה בת"א ולא בטירה במעגל ראשון.

זו בחירה אישית, שחרר אותו.

איזה פח? ירוק? כתום? נראה אותו גר בחום ואז נדבר. יחזור לטירה עם הזנב בין הרגליים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • מצחיק 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לא יודע, אפשר לשאול אותו

איזה צבע זה ההוא של הקרטונים?

הירוק זה על הפנים, אשכרה לגור עם המיץ של הזבל, באופן מילולי למדי.

כתום זה אריזות, בגדול זה בסדר עד שאיזה שכן זורק לשם קרטון חלב חמוץ, בלי הפקק.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

טראמפ אומנם יעזוב כנראה את התפקיד בקרוב, אבל השנאה (הלא רציונלית לעתים) אליו כנראה תישאר איתנו לעוד הרבה זמן.

כתבת "ניתוח אופנה" על סגנית הנשיא הנבחרת, קאמילה האריס, ועל איך הבחירה שלה בחליפה בהירה משדרת בטחון עצמי, תמיכה בפוליטיקה חדשה ועוד ועוד (חליפה לבנה לאישה?   Shocking!).

מזכיר את הסצינה מהסרט "הדיקטטור", כאשר הכפיל של הדיקטטור, אשר סובל מפיגור שכלי, מגיע לנאום באו"ם ומתחיל לעשות שטויות כמו ליפול מהבמה או להשתין על הקהל (פשוט כי הוא מפגר), בעוד המומחית באולפן "מנתחת" מה זה אומר.

אגב, אם למישהו היה ספק, מלניה כמובן לא קיבלה מחמאות באותה כתבה - "ולעומת זאת רעיית הנשיא היוצא מלניה טראמפ שידרה ריחוק קר וניתוק מהעם בבגדי המעצבים היקרים להחריד שלה, למשל, שמלת ג'וצי ב־4,000 דולר שלבשה לקלפי ביום הבחירות".

אני בטוח שהחליפה הלבנה של קאמילה האריס עלתה 20 דולר במבצע בוולמארט.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 28 דקות, gadik6 כתב:

כתבת "ניתוח אופנה" על סגנית הנשיא הנבחרת, קאמילה האריס, ועל איך הבחירה שלה בחליפה בהירה משדרת בטחון עצמי, תמיכה בפוליטיקה חדשה ועוד ועוד (חליפה לבנה לאישה?   Shocking!).

https://en.wikipedia.org/wiki/Obama_tan_suit_controversy

......

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני שעה, gadik6 כתב:

טראמפ אומנם יעזוב כנראה את התפקיד בקרוב, אבל השנאה (הלא רציונלית לעתים) אליו כנראה תישאר איתנו לעוד הרבה זמן.

אני מבין שטראמפ הביא את הישראלי הממוצע לאורגזמה כמעט יומיומית ב-4 השנים האחרונות, אבל אם תעשה קצת zoom out מחוץ לחלקת אבק הים תיכונית שלנו, טראמפ היה אסון בהרבה מאוד בחינות. הוא שקרן, הוא מעוות את המציאות ללא הפסקה, הוא מכחיש שינוי אקלים, הוא לא מאמין למדענים וחוקרים, הוא חירבן על בעלי הברית ההיסטוריים של ארצות הברית (נאט"ו, דרום קוריאה, יפן), התחנף לדיקטטורים, מכחיש קורונה למרות שהוא עצמו אושפז בבית חולים, הוא פיתח סביבו פולחן אישיות, הוא ניסה לערער במשך 4 שנים את המוסדות הדמוקרטיים של ארצות הברית שהתגלו, למזלנו, איתנים מאוד, אבל במדינה יותר חלשה אחד כזה היה מכתיר את עצמו לדיקטטור לכל החיים. וזה רק מה שאני זוכר בשלוף. אני בטוח שאם נחפור בהיסטוריה של ה-4 השנים האחרונות נמצא הרבה אירועים מזעזעים. 

בתור ישראלי אני עצוב שהוא הולך. בתור "אזרח של העולם" אני אומר ברוך שפטרנו. החלק העצוב הוא שיש בארצות הברית 70 מיליון בני אדם שלא הייתה להם שום בעיה עם מה שטראמפ מייצג ורק זה אמור להדליק הרבה מאוד נורות אדומות. 

יאללה עכשיו נותר ל-IRS ולנושים שלו להנחית את המכה האחרונה. שיהיה להם בתאבון. 

עריכה אחרונה על ידי SchnitzelLova
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 3
פורסם (נערך)

איזה מצחיק זה לשמוע את "מגיני הדמוקרטיה" בעיני עצמם מסבירים למה חס וחלילה אסור לחקור זיופי בחירות, גם בישראל זה קרה, וגם עכשיו.

וכמו ה"ט.ל.ח" בתחתית פרסומות, זה מתחיל ב"כמובן שאם יש זיופים צריך לחקור, אבל..."

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, David32 כתב:

אוקיי ו?

הנקודה שלי הייתה שמביאים כל מיני מומחים (בעיני עצמם) שיספרו לנו מה הלבוש מייצג ואיך זה מתיישב עם האג'נדה שלהם, בעוד שיכול להיות שמדובר בסך הכל בבחירה שרירותית של הלובש/ת.

לפני 14 שעות, SchnitzelLova כתב:

אני מבין שטראמפ הביא את הישראלי הממוצע לאורגזמה כמעט יומיומית ב-4 השנים האחרונות, אבל אם תעשה קצת zoom out מחוץ לחלקת אבק הים תיכונית שלנו, טראמפ היה אסון בהרבה מאוד בחינות. הוא שקרן, הוא מעוות את המציאות ללא הפסקה, הוא מכחיש שינוי אקלים, הוא לא מאמין למדענים וחוקרים, הוא חירבן על בעלי הברית ההיסטוריים של ארצות הברית (נאט"ו, דרום קוריאה, יפן), התחנף לדיקטטורים, מכחיש קורונה למרות שהוא עצמו אושפז בבית חולים, הוא פיתח סביבו פולחן אישיות, הוא ניסה לערער במשך 4 שנים את המוסדות הדמוקרטיים של ארצות הברית שהתגלו, למזלנו, איתנים מאוד, אבל במדינה יותר חלשה אחד כזה היה מכתיר את עצמו לדיקטטור לכל החיים. וזה רק מה שאני זוכר בשלוף. אני בטוח שאם נחפור בהיסטוריה של ה-4 השנים האחרונות נמצא הרבה אירועים מזעזעים. 

בתור ישראלי אני עצוב שהוא הולך. בתור "אזרח של העולם" אני אומר ברוך שפטרנו. החלק העצוב הוא שיש בארצות הברית 70 מיליון בני אדם שלא הייתה להם שום בעיה עם מה שטראמפ מייצג ורק זה אמור להדליק הרבה מאוד נורות אדומות. 

יאללה עכשיו נותר ל-IRS ולנושים שלו להנחית את המכה האחרונה. שיהיה להם בתאבון. 

היחיד שהגיע פה לאורגזמות תכופות (בפורום) בזמן האחרון זה אתה, כאשר כל סרטון יוטיוב או כתבה שיכולים לתת עוד שביב תקווה לסוף העולם רק העצימו את החוויה.

מציע שתצא קצת מהקיבעון של לחלק את העולם לטוב ורע, בין אם זה חלוקה למצביעי טראמפ מטומטמים מול מגניבים שחושבים שהוא לוזר, או לוזרים שעומדים בתור למסיבות בשלוותא מול מגניבים שאוכלים שניצל.

אני בכלל לא דיברתי בהודעה על טראמפ ותרומתו כנשיא, אבל בוא, הוא לא היה יותר "אסון" מהנשיאים שקדמו לו.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 4 דקות, gadik6 כתב:

אוקיי ו?

הנקודה שלי הייתה שמביאים כל מיני מומחים (בעיני עצמם) שיספרו לנו מה הלבוש מייצג ואיך זה מתיישב עם האג'נדה שלהם, בעוד שיכול להיות שמדובר בסך הכל בבחירה שרירותית של הלובש/ת.

בדיוק זה. אני מסכים איתך.

רק עם אובמה זה עשה יותר בלאגן כי אהבו אותו וכמובן שהוא תמיד קיבל סיקור תקשורתי אוהד.

עושים כתבות על כול מה שאפשר גם אם זה לא מבוסס על כלום. בערך כמו המורה לספרות בכיתה י' שמסבירה לך על רצונו של הסופר על בסיס הדלת הצהובה בכניסה לביניין.

• מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אני מבין שטראמפ הביא את הישראלי הממוצע לאורגזמה כמעט יומיומית ב-4 השנים האחרונות, אבל אם תעשה קצת zoom out מחוץ לחלקת אבק הים תיכונית שלנו

אז אנחנו מסכימים שבמזרח התיכון הוא תפקד מעולה?

שזה קצת יותר "מחלקיק אבק" וכולל בתוכו את איראן ודרכה לפצצה.

הוא שקרן

כמו רבים לפניו. רבין, למשל, שהבטיח לא לרדת מרמת הגולן, והמסלול המדיני האוטומטי שלו לאחר הבחירות היה להכנס למו"מ על הגולן עם אסאד.

הוא מכחיש שינוי אקלים,

מכיר את ד"ר מור, ממייסדי גרינפיס?

https://www.wired.com/2004/03/moore/

איך בדיוק טראמפ פעל נגד היסודות הדמוקרטיים  של ארצות הברית?

מצטער, אם אני מסתכל על העשייה ולא על הרטוריקה נטולת העובדות, של טראמפ או של הדמוקרטים עניינים נראים אחרת:

https://www.nbcnewyork.com/news/politics/he-has-delivered-for-new-york-cuomo-praises-trumps-coronavirus-response/2371465/

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 22 דקות, gadik6 כתב:

היחיד שהגיע פה לאורגזמות תכופות (בפורום) בזמן האחרון זה אתה, כאשר כל סרטון יוטיוב או כתבה שיכולים לתת עוד שביב תקווה לסוף העולם רק העצימו את החוויה.

מציע שתצא קצת מהקיבעון של לחלק את העולם לטוב ורע, בין אם זה חלוקה למצביעי טראמפ מטומטמים מול מגניבים שחושבים שהוא לוזר, או לוזרים שעומדים בתור למסיבות בשלוותא מול מגניבים שאוכלים שניצל.

אני בכלל לא דיברתי בהודעה על טראמפ ותרומתו כנשיא, אבל בוא, הוא לא היה יותר "אסון" מהנשיאים שקדמו לו.

מצטער, אבל אתה נובח על העץ הלא נכון. אני אחרון שחושב שכל מי שתומך בטראמפ אידיוט וכל מי שתומך בביידן הוא גאון. נתתי לטראמפ לא מעט קרדיט על דברים שהוא עשה ואני תוקף אותו על דברים אחרים שהוא עשה. וכן, בהרבה מאוד נושאים הוא אסון מהנשיאים שקדמו לו. לדוגמא אף נשיא לפניו לא איים לסרב לפנות את הבית הלבן בסוף הקדנציה. 

פורסם

העניין הוא שאתה תוקף במליצות ולא בעובדות. תראה למשל את חומסקי, הוא מצביע על מה טראמפ עושה

למשל, טראמפ לא אמר שהוא לא יפנה את הבית הלבן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...