Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 41 דקות, falou כתב:

אז אנחנו מסכימים שבמזרח התיכון הוא תפקד מעולה?

שזה קצת יותר "מחלקיק אבק" וכולל בתוכו את איראן ודרכה לפצצה.

אני נותן קרדיט כאשר מגיע קרדיט. 

ציטוט

כמו רבים לפניו. רבין, למשל, שהבטיח לא לרדת מרמת הגולן, והמסלול המדיני האוטומטי שלו לאחר הבחירות היה להכנס למו"מ על הגולן עם אסאד.

בחייך טראמפ משקר כמו שהוא נושם. כל מילה שנייה שלו horseshit. מרוב שהוא משקר כבר אף אחד לא יודע להבדיל בין שקרים למציאות. 

ציטוט

איך בדיוק טראמפ פעל נגד היסודות הדמוקרטיים  של ארצות הברית?

וואו. באמת? בכך שהוא 4 שנים מבלבל ת'מוח שהמערכת מזויפת, דרש להפסיק ספירת קולות כאשר יש עוד מיליוני קולות שלא נספרו, הכריז על ניצחון לא מבוסס לחלוטין באמצע הספירה, טוען שכולם משקרים, ששיטת הבחירות שקרית, שהצבעה בדואר מזויפת, מפיץ תיאוריות קונספירציה, מעודד את התומכים שלו להפוך למשגיחי קלפיות בלי שמישהו בכלל הסמיך אותם.

בפנסילבניה צעק stop the count. באריזונה צעק count every vote. כאשר הוא מפסיד the system is rigged, אבל כאשר הוא מנצח המערכת עובדת מעולה. ככה דיקטטורים עולים לשלטון. מזל שלנו שהיסודות הדמוקרטיים של ארצות הברית מספיק איתנים בשביל להתמודד עם היצור הזה, אבל במדינה חלשה יותר זה היה game over.  

ציטוט

מצטער, אם אני מסתכל על העשייה ולא על הרטוריקה נטולת העובדות, של טראמפ או של הדמוקרטים עניינים נראים אחרת:

https://www.nbcnewyork.com/news/politics/he-has-delivered-for-new-york-cuomo-praises-trumps-coronavirus-response/2371465/

עזוב, בחייך. 250 אלף אמריקאים מתו בגלל הדוש הזה. הבן אדם פיטר רופאים ומדענים על ימין ועל שמאל. הוא סירב לשים מסכה במשך חודשים והפך את נושא המסכות לפוליטי. הוא הטיף נגד social distancing. הוא טען שבאפריל הוירוס "יעלם" למרות שהוא ידע את האמת. בקמפיין הבחירות טען שהוירוס יעלם ב-4 בנובמבר ובכך הפך את הקורונה לקנוניה נגדו. הוא טען שרופאים מקבלים תמריצים אם הם קובעים  שאדם מת מקורונה. חבל שהרופאים האישיים שלו לא לקחו את התמריצים האלה לא הייתי מתנגד שהוא יונשם איזה שבוע - שבועיים יעזור לו לסדר את גלגלי השיניים במוח. 

בקיצור ברוך שפטרנו. ב-20.1.21 העולם יהפוך למקום טיפה יותר טוב. 

עריכה אחרונה על ידי SchnitzelLova
  • מעניין 1
פורסם
לפני 24 דקות, SchnitzelLova כתב:

אני נותן קרדיט כאשר מגיע קרדיט. 

אז אתה אומר שהאדם הזה, שהתנהל בכ"כ הרבה הצלחה, תבונה ותיאום פעולה, במזה"ת, הוא פשוט זוועה כל דבר אחר שהוא עושה?

זה סביר?

או שמא אתה לא ממש בקיא במה שהוא עושה, במקומות ובנושאים בהם אתה פחות מתמצא?

בחייך טראמפ משקר כמו שהוא נושם. כל מילה שנייה שלו horseshit. מרוב שהוא משקר כבר אף אחד לא יודע להבדיל בין שקרים למציאות. 

כמו שכתבתי, השאלה היא לא מה הוא אומר, אלא מה הוא עושה.

וואו. באמת? בכך שהוא 4 שנים מבלבל ת'מוח שהמערכת מזויפת, דרש להפסיק ספירת קולות כאשר יש עוד מיליון קולות בחוץ, טוען שכולם משקרים, ששיטת הבחירות שקרית, שהצבעה בדואר מזויפת, מפיץ תיאוריות קונספירציה, מעודד את התומכים שלו להפוך למשגיחי קלפיות בלי שמישהו בכלל הסמיך אותם.

הוא לא עושה זאת 4 שנים, הא לא טוען שכולם משקרים, הוא לא אומר ששיטת הבחירות שקרית, הוא לא מפיץ תיאוריות קונספירציה, הוא לא מעודד את תומכיו להשגיח על קלפיות בלי הסמכה. כל השאר, נכון.

אתה לא מבין שככה דיקטטורים עולים לשלטון? מזל שלנו שהיסודות הדמוקרטיים של ארצות הברית מספיק איתנים 

אני מבין מצויין איך דיקטטורים עולים לשלטון. באמצעות צבא ו/או משטרה ו/או כוח פארא-צבאי אחר. בלי זה, אין דיקטטורה. ארה"ב, עם ביזור הסמכויות שלה, ברמה הפדרלית ובין השלטון הפדרלי למדינות, לא קרובה להיות תחת איום של דיקטטורה, אפילו לא קצת.

זו אמירה תלושה, שלא לאמר פייק ניוז, שלא לאמר חוסר יכולת מוחלט להבדיל בין דימיון למציאות (אפרופו...).

עזוב, בחייך. 250 אלף אמריקאים מתו בגלל הדוש הזה. הבן אדם פיטר רופאים ומדענים על ימין ועל שמאל. הוא סירב לשים מסכה במשך חודשים בניגוד מוחלט להמלצת ה-CDC והפך את נושא המסכות לפוליטי. הוא הטיף נגד social distancing. הוא טען שבאפריל הוירוס "יעלם" למרות שהוא ידע את האמת. בקמפיין טען שהוירוס יעלם ב-4 בנובמבר ובכך הפך את הקורונה לקנוניה נגדו. 

עזוב ברוך שפטרנו. ב-20.1.21 העולם יהפוך למקום טיפה יותר טוב. 

וזה ממשיך.

ההנחה שהממשל הפדרלי יכל לעשות יותר לעצירת הקורונה בארה"ב, היא עניין לדיון. בסופו של דבר, הממשל הפדרלי, אין לו סמכות במדינות לגבי סגרים וכו', והוא גם לא מנהל את מערכת הבריאות בהן. לטעון שהנשיא שמסרב לשים מסיכה, הוא אחראי ל-250 אלף מתים... איך אמרת, הפצת תיאוריות קונספירציה וחוסר יכולת מוחלט להבדיל בין מציאות לדימיון?

אם אתה משווה את ארה"ב לאירופה כולה (תיקון: ה-EU), אז בו נגיד שמנהיגים שראו את המציאות נוכחה וזכו לשבחים על ביצועיהם, לא הצליחו מי יודע כמה יותר. בעצם... המספרים די זהים.

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, falou כתב:

הוא לא עושה זאת 4 שנים, הא לא טוען שכולם משקרים, הוא לא אומר ששיטת הבחירות שקרית, הוא לא מפיץ תיאוריות קונספירציה, הוא לא מעודד את תומכיו להשגיח על קלפיות בלי הסמכה. כל השאר, נכון.

תגלגל. יש לך מספיק חומר בשביל לגרום לשרת שלכם לקרוס. 

ציטוט

אני מבין מצויין איך דיקטטורים עולים לשלטון. באמצעות צבא ו/או משטרה ו/או כוח פארא-צבאי אחר. בלי זה, אין דיקטטורה. ארה"ב, עם ביזור הסמכויות שלה, ברמה הפדרלית ובין השלטון הפדרלי למדינות, לא קרובה להיות תחת איום של דיקטטורה, אפילו לא קצת.

דיקטטורה לא בהכרח עולה בהפיכה צבאית. לפעמים מדובר בתהליך הדרגתי ששוחק את מוסדות הדמוקרטיה שנים על גבי שנים. 

ציטוט

ההנחה שהממשל הפדרלי יכל לעשות יותר לעצירת הקורונה בארה"ב, היא עניין לדיון. בסופו של דבר, הממשל הפדרלי, אין לו סמכות במדינות לגבי סגרים וכו', והוא גם לא מנהל את מערכת הבריאות בהן. לטעון שהנשיא שמסרב לשים מסיכה, הוא אחראי ל-250 אלף מתים... איך אמרת, הפצת תיאוריות קונספירציה וחוסר יכולת מוחלט להבדיל בין מציאות לדימיון?

לא מסכים עם שום דבר מזה. אולי אפרט יותר בערב. 

פורסם (נערך)

אגב קורונה, בקנדה (אשר חווה כרגע סוג של גל שני) יש כ-10.5 אלף מתים מקורונה.

כלומר כ-280 מתים לכל מיליון איש, בעוד שבארה"ב המספר עומד על כ-740 (פי 2.5 בערך).

אם לוקחים בחשבון את מספר הבדיקות (בהנחה ופחות בדיקות אומר גם פחות מקרים של נפטרים "בגלל" קורונה) ואת העובדה שצפיפות האוכלוסיה בקנדה נמוכה משמעותית מאשר בארה"ב (פי 9 בערך), אז מסתבר שההבדלים לא כאלו קיצוניים כמו שנדמה לחלק מהאנשים.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, gadik6 כתב:

אגב קורונה, בקנדה (אשר חווה כרגע סוג של גל שני) יש כ-10.5 אלף מתים מקורונה.

כלומר כ-280 מתים לכל מיליון איש, בעוד שבארה"ב המספר עומד על כ-740 (פי 2.5 בערך).

אם לוקחים בחשבון את מספר הבדיקות (בהנחה ופחות בדיקות אומר גם פחות מקרים של נפטרים "בגלל" קורונה) ואת העובדה שצפיפות האוכלוסיה בקנדה נמוכה משמעותית מאשר בארה"ב (פי 9 בערך), אז מסתבר שההבדלים לא כאלו קיצוניים כמו שנדמה לחלק מהאנשים.

ממשיך עם טראמפ kool-Aid? אחד הבעיות הגדולות של טראמפ זה שהוא הרס לאנשים את ההסתכלות על המציאות האובייקטיבית. אם תיקח מפה ותסתכל איפה נמצאים ריכוזי האוכלוסין בקנדה תקבל תמונה אחרת לגמרי. בשורה התחתונה טראמפ פישל לגמרי בטיפול במשבר הקורונה ואחרי שהוא הבין שהוא פישל הוא ניסה להפוך את הוירוס לסוגיה פוליטית (אני לא שם מסכה) וקנוניה אישית נגדו. (ב-4 בנובמבר לא תשמעו יותר על הקורונה)  

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

מה אומרים? יש מצב שכדור השלג לגבי הבחירות יתחיל להיתגלגל?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

ממשיך עם טראמפ kool-Aid? אחד הבעיות הגדולות של טראמפ זה שהוא הרס לאנשים את ההסתכלות על המציאות האובייקטיבית. אם תיקח מפה ותסתכל איפה נמצאים ריכוזי האוכלוסין בקנדה תקבל תמונה אחרת לגמרי. בשורה התחתונה טראמפ פישל לגמרי בטיפול במשבר הקורונה ואחרי שהוא הבין שהוא פישל הוא ניסה להפוך את הוירוס לסוגיה פוליטית (אני לא שם מסכה) וקנוניה אישית נגדו. (ב-4 בנובמבר לא תשמעו יותר על הקורונה)  

ספר לי בבקשה איזו תמונה אחרת לגמרי אני אקבל, כי גם מהשוואה של הערים הגדולות בקנדה לערים הגדולות בארה"ב נראה כי צפיפות האוכלוסיה בארה"ב גבוהה משמעותית, גם בערים הגדולות.

אני גם לא מבין למה אתה כל הזמן מציין את הטיפול של טראמפ בקורונה כאילו הוא היחיד שנכשל בעוד שבשאר העולם החיים ממשיכים כרגיל.

מעבר לעובדה שיש גבול לכמה הממשל המרכזי יכול להשפיע/לקבוע ברמת ההתמודדות של כל מדינה ומדינה (כמו שכבר ציינו כאן), כדאי גם לשים לב שיש עוד מדינות מערביות שלא בדיוק הצליחו עם הקורונה, וגם באירופה כמות המקרים והמתים לא בדיוק מעודדת.

אני ממש לא אומר שטראמפ התמודד עם זה בצורה מושלמת, אבל כדאי לשים דברים בפרופורציות (אפילו המומחה שלו, ד"ר פאוצ'י, אמר דברים אחרים לגמרי בתחילת המשבר, כך שאי אפשר להפיל הכל על טראמפ).

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני כשעה, SchnitzelLova כתב:

דיקטטורה לא בהכרח עולה בהפיכה צבאית. לפעמים מדובר בתהליך הדרגתי ששוחק את מוסדות הדמוקרטיה שנים על גבי שנים. 

תן דוגמא למדינה שכזאת. מדינה שהייתה דמוקרטית והפכה לדיקטטורה בלי סיוע צבאי/פרה-צבאי. 

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

@RKרומן גנבת לי את המילים.

@hwgeek לא יודע, אבל מעניין בטוח יהיה.

עולות טענות שמצאו לפחות כמה מאות ש"הצביעו" אבל ככל הנראה מתים (יש להם מודעות אבל) במישיגן.

התובע הראשי (שהוא גם שר המשפטים של טראמפ) מאשר לפתוח בחקירות של זיופי בחירות, אבל תוך הגבלה - רק במקומות שבהם הזיופים הפוטנציאליים יכולים להטות את הכף (אם היו זיופים בטקסס או בניו יורק או בקליפורניה - אף אחד לא יבדוק אותם).

Ema9anrU8AENe5L?format=jpg&name=large

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 47 דקות, gadik6 כתב:

ספר לי בבקשה איזו תמונה אחרת לגמרי אני אקבל, כי גם מהשוואה של הערים הגדולות בקנדה לערים הגדולות בארה"ב נראה כי צפיפות האוכלוסיה בארה"ב גבוהה משמעותית, גם בערים הגדולות.

נו, מול איזה ערים בדקת? תפיל אותי מהרגליים. 

ציטוט

אני גם לא מבין למה אתה כל הזמן מציין את הטיפול של טראמפ בקורונה כאילו הוא היחיד שנכשל בעוד שבשאר העולם החיים ממשיכים כרגיל.

הרבה מדינות בעולם הצליחו להתמודד עם הקורונה הרבה יותר טוב לדוגמא יפן, קנדה, אוסטרליה, ניו-זילנד, גרמניה, מדינות סקנדינביה.

ציטוט

מעבר לעובדה שיש גבול לכמה הממשל המרכזי יכול להשפיע/לקבוע ברמת ההתמודדות של כל מדינה ומדינה (כמו שכבר ציינו כאן), כדאי גם לשים לב שיש עוד מדינות מערביות שלא בדיוק הצליחו עם הקורונה, וגם באירופה כמות המקרים והמתים לא בדיוק מעודדת.

אני בטוח שזה מאוד מנחם את המשפחות של ה-250 אלף האמריקאים המתים. 

ציטוט

אני ממש לא אומר שטראמפ התמודד עם זה בצורה מושלמת, אבל כדאי לשים דברים בפרופורציות (אפילו המומחה שלו, ד"ר פאוצ'י, אמר דברים אחרים לגמרי בתחילת המשבר, כך שאי אפשר להפיל הכל על טראמפ).

בהתחלה באמת היה הרבה לא נודע, אבל אחרי שהתמונה התחילה להתברר ניהול המשבר על ידי טראמפ לא היה פחות ממחפיר. הוא האשים את קודמו שעזב את הבית הלבן לפני 3 שנים במחסור בציוד רפואי, הוא סירב לשמש דוגמא, הפך את הקורונה לסוגיה פוליטית, התעקש לקיים Trump rallies תוך כדי חירבון מוחלט על social distancing והתעלמות מוחלטת מהמלצות רופאים, פיטר יועצים על ימין ועל שמאל, זלזל במדענים, צחק על הקורונה עד שהוא עצמו אושפז בבית חולים ויצא מזה בזכות הטיפול הרפואי הכי טוב בעולם by far (כולל מספר תרופות ניסיוניות) ואחר כך המשיך לצחוק על הקורונה למרות שחלק גדול מתומכיו בקושי יכולים להרשות לעצמם לקנות אקמול. 

לפני 9 דקות, David32 כתב:

על הקולות המתים שומעים כבר שנים.

ברור רק לדמוקרטים מצביעים מתים. עזוב זה פתטי. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 דקות, David32 כתב:

על הקולות המתים שומעים כבר שנים.

לפני 4 דקות, SchnitzelLova כתב:

ברור רק לדמוקרטים מצביעים מתים. עזוב זה פתטי. הבעיה שיש הרבה ישראלים שיתמכו בו גם אם טראמפ יחרבן על שולחן שבת וינגב את התחת עם חלה. 

בפנים הסתכלתם או שזה יותר מדי מאמץ?

ד"א מן הסתם המתים מצביעים במעטפות, ובמעטפות במישיגן היו בעיקר ביידנים.

נטו עובדתית, השאלה היא האם זה מספיק כדי להטות את הכף או לא

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

ברור המתים מבקשים מראש absentee ballot, חותמים על הטופס בחתימה מתאימה 1:1 לחתימה שנמצאת במאגר המדינתי ושולחים בדואר. אהא. 

פורסם

אתה מתעלם מזה שחלק מהטענות נוגעות בדיוק לאי האבטחה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 12 דקות, m3x7r3m3 כתב:

או שזה יותר מדי מאמץ?

יותר מדי מאמץ יחסית לזה ששומעים על זה כבר מספר בחירות.

חכה תיכף יגיעו הידיעות על זה שמהגרים לא חוקיים גם מצביעים בעד הדמוקרטים. ואם מורידים את המתים והלא חוקיים טראמם מנצח בגדול.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...