Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראש ה-FBI אמר שאף אדם בארה"ב, כולל הנשיא, לא יכול להורות על ציתות למישהו אחר, וראש ה-NSA אמר שההאשמה שבריטניה צותתה לטראמפ היא שטויות. ועוד במקביל, ראש ה-FBI מאשר שהסוכנות שלו בודקת אם הרוסים ניסו להשפיע על תוצאות הבחירות, ואם היה תיאום בין אנשי טראמפ לממשל פוטין.

רוני,

אתייחס רק לחלק המצוטט. אתה הרי לא באמת מאמין, שאם הם אמרו כך אז זה באמת ככה? הרי השחיתות בממסד(כל ממסד) היא כל כך גבוה, שזה שזה אסור, זה לא אומר שזה בהכרח מה שקורה בפועל.

בקשר לחלק השני של הודעתך, אם באמת היה איזשהו תיאום, אז זה באמת די חמור, שכן אם זה קרה, אז טראמפ יצטרך להחזיר את "החוב", וזאת כבר בעיה. נקווה רק שהחקירה תהיה לא מוטת ואובייקטיבית.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

ראש ה-FBI אמר שאף אדם בארה"ב, כולל הנשיא, לא יכול להורות על ציתות למישהו אחר, וראש ה-NSA אמר שההאשמה שבריטניה צותתה לטראמפ היא שטויות. ועוד במקביל, ראש ה-FBI מאשר שהסוכנות שלו בודקת אם הרוסים ניסו להשפיע על תוצאות הבחירות, ואם היה תיאום בין אנשי טראמפ לממשל פוטין.

הנה התגובה לדברים האלה :

[video=youtube;MiP-WjohkYg]

פורסם
רוני,

אתייחס רק לחלק המצוטט. אתה הרי לא באמת מאמין, שאם הם אמרו כך אז זה באמת ככה? הרי השחיתות בממסד(כל ממסד) היא כל כך גבוה, שזה שזה אסור, זה לא אומר שזה בהכרח מה שקורה בפועל.

בקשר לחלק השני של הודעתך, אם באמת היה איזשהו תיאום, אז זה באמת די חמור, שכן אם זה קרה, אז טראמפ יצטרך להחזיר את "החוב", וזאת כבר בעיה. נקווה רק שהחקירה תהיה לא מוטת ואובייקטיבית.

א. תסלח לי, היכולות הלוגיות שלך הן פשוט משהו. "השחיתות בכל ממסד היא גבוהה", "הייתה טענה שאובמה ציתת לטראמפ" -> משתי הטענות הללו יוצא: "בסיכוי סביר מאוד אובמה באמת ציתת לטראמפ". התשובה היא לא, אין שום הגיון בדברים שלך, אתה לא יכול לטעון שראשי ה-FBI וה-NSA הם שקרנים כי אין לך שום הוכחה וכי אם אתה טוען את זה, אז אפשר לסגור את הבסטה ולחזור לגור במערות עם עוד 10 מבני משפחתך.

ב. "אם באמת היה איזשהו תיאום, אז זה באמת די חמור"? "די חמור"? נסה "בגידה במולדת". אבל עזוב, כבר שכנעת את עצמך שלא משנה מה תהיה תוצאת החקירה, היא תהיה מוטה ולא אובייקטיבית. הרי "השחיתות בממסד גבוהה".

אתה כנראה שכחת שאובמה לא מזמן צותת לקנצלר גרמניה - מרקל. אז כל ה "לא יכול להורות על ציתות למישהו אחר" זה שטויות.

ושוב - אין שום הוכחה שאובמה לא צותת גם במקרה הזה.

גם אין שום הוכחה שהאילומינטי שולט בנו באמצעות זן של לטאות אדם.

ולענייננו, סורי, אבל בדיון הזה, הפסדת:

http://edition.cnn.com/videos/politics/2017/03/17/trump-merkel-press-conference-talk-to-fox-news-nr.cnn

מומלץ לצפייה, זה 45 שניות מזוקקות של עליבות.

קודם כל, הוא אומר לצד מרקל "לפחות יש לנו משהו משותף, אולי" בנוגע להאזנות הסתר, ואז הוא מסיים ב: "אנחנו אמרנו כלום. כל מה שעשינו זה לצטט אישיות משפטית מאוד מכובדת, שהיה האחראי לומר זאת בטלוויזיה. אני לא הבעתי דעה על זה. זו הייתה הצהרה שנאמרה על ידי עו"ד מאוד מוכשר בערוץ פוקס, אז אתה לא צריך לדבר איתי, אתה צריך לדבר עם פוקס".

מעבר ליחס המביש למרקל עם "לפחות יש לנו משהו משותף", ומעבר לעליבות שבשקר הגס של "אני לא הבעתי דעה על זה", ההצהרה הזאת של טראמפ היא כמעט מפחידה. הוא בעצם מודה שהוא שמע משהו באיזה ערוץ טלוויזיה, החליט שהוא אמיתי, ומאותו הרגע נפתח מסע של שבועיים שבו הדרגים הכי גבוהים במדינה מתעסקים בשטות הזאת, ביחד עם הציבור וכל ערוצי החדשות, במקום לעשות דברים מועילים. במילים אחרות, מסתבר שפוקס ניוז מובילים את האג'נדה של הנשיאות, כלומר הם כרגע, אפקטיבית, נשיא ארצות הברית.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)
אתה כנראה שכחת שאובמה לא מזמן צותת לקנצלר גרמניה - מרקל. אז כל ה "לא יכול להורות על ציתות למישהו אחר" זה שטויות.

ושוב - אין שום הוכחה שאובמה לא צותת גם במקרה הזה.

בלוגיקה, צריך להוכיח שמשהו הוא נכון, לא להוכיח שאין הוכחות שמשהו אינו נכון.

ושוב: יש הבדל עצום בין האזנה לאזרח של מדינה אחרת, ובין האזנה לאזרח של המדינה שלך. האזנה לאזרח שלך זה דבר שהרבה יותר קשה לאשר.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

ושוב: יש הבדל עצום בין האזנה לאזרח של מדינה אחרת, ובין האזנה לאזרח של המדינה שלך. האזנה לאזרח שלך זה דבר שהרבה יותר קשה לאשר.

מסקרנות נטו:

מאיפה הקביעה הזאת שלך?

פורסם
א. תסלח לי, היכולות הלוגיות שלך הן פשוט משהו. "השחיתות בכל ממסד היא גבוהה", "הייתה טענה שאובמה ציתת לטראמפ" -> משתי הטענות הללו יוצא: "בסיכוי סביר מאוד אובמה באמת ציתת לטראמפ". התשובה היא לא, אין שום הגיון בדברים שלך, אתה לא יכול לטעון שראשי ה-FBI וה-NSA הם שקרנים כי אין לך שום הוכחה וכי אם אתה טוען את זה, אז אפשר לסגור את הבסטה ולחזור לגור במערות עם עוד 10 מבני משפחתך.

ב. "אם באמת היה איזשהו תיאום, אז זה באמת די חמור"? "די חמור"? נסה "בגידה במולדת". אבל עזוב, כבר שכנעת את עצמך שלא משנה מה תהיה תוצאת החקירה, היא תהיה מוטה ולא אובייקטיבית. הרי "השחיתות בממסד גבוהה".

הפעם טעית, ובגדול. השנאה שלך כלפי טראמפ היא כל כך גדולה, שאתה אפילו לא מטריח את עצמך להבין מה היתה הכוונה בתגובתי האחרונה. אתה הבנת שאני כבר החלטתי שאובמה ציטט לטראמפ, יכול להיות שכן, ויכול להיות שלא.

אני התכוונתי לכך, שאתה מקבל את דבריהם של ראשי הFBI והNSA כתורה מסיני, אני לא. לא שיש לי ספציפית משהו נגדם, אין לי, אבל גם אין לי אשליות בקשר ליושרם של פוליטיקאים, ראשי ארגונים וכו', בכל מדינה שהיא.

אלפא, מעלה את הדופק

פורסם

לא טעיתי ולא בגדול. לא יודע מאיפה אתה משייך "שנאה" לטראמפ ליכולת ההבנה שלי, אבל אין קשר בין הדברים. בדיוק כמו שאין קשר בין "הממסד מושחת" לבין "ראשי ה-FBI וה-NSA שיקרו בגלוי מול הקונגרס". מעבר לכך שההנחה שלך ש"הממסד מושחת" לא יכולה להיות בסיס לחיזוק איזו השערה לגבי יושרם של ראשי הארגונים (זה כמו לומר שלממשלה לא אכפת מאיתנו כי ידוע שהם בעצם אנשי לטאה), אתה צריך להבין שאם ראשי ה-FBI וה-NSA משקרים לקונגרס ולציבור האמריקאי והדבר מתגלה - מצבם יהיה רע ומר. אין להם שום אינטרס לשקר כאן.

וזה בכלל בלי להזכיר את העובדה שכולם, כולל ממשל טראמפ, מודים עכשיו שהטענה הזאת על ציתות הייתה קשקוש בלבוש. אז על מה אנחנו בכלל מדברים כאן?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
מסקרנות נטו:

מאיפה הקביעה הזאת שלך?

זה הנורמה. לגופי הבטחון יש אחריות שלא לחלל את הפרטיות של אזרחי מדינתם אלא בשעה שכלו כל הקצים, שלא כמו במקרה של אזרח זר.

יודע מה, אפילו במקרה של אזרחי מדינה אחרת, גופי מודיעין מכבדים את זכות האדם לפרטיות ומפרים אותה רק כשהיא מתנגשת עם הזכות של אזרחי מדינתם לביטחון אישי.

אם תעבוד בסוכנות מודיעין ותבקש להפיק שיחה שאין לה ערך מודיעיני - תואשם במציצנות. בצה"ל, למשל, זה משהו שנשפטים עליו בחומרה.

פורסם

אני לא יודע אם להיות בשוק או להתגלגל על הרצפה מרוב צחוק שאנחנו עדיין מדברים על זה.

שימו לב מה קרה:

1. טראמפ ראה בערוץ פוקס איזה עו"ד אחד שטען שממשל אובמה צותת לטראמפ לפני הבחירות.

2. טראמפ רץ לטוויטר וכתב על זה מספר ציוצים שבהם האשים את אובמה בציתות.

3. העיתונות רצה לדווח על ההאשמות, הציבור הזדעזע, הקונגרס התחיל לבדוק מה קורה.

פאסט פורווד שבועיים קדימה:

4. הקונגרס מבקש הבהרות מראשי ה-FBI וה-NSA לגבי הטענות במהלך שימוע.

5. ראשי ה-FBI וה-NSA אומרים לקונגרס שהסוכנויות שלהם לא צותתו לטראמפ, ובנוסף ראש ה-FBI אומר שהסוכנות שלו כן בודקת אם היו קשרים בין אנשי טראמפ לרוסיה במהלך הקמפיין.

6. תוך כדי השימוע טראמפ צייץ ש"ראשי ה-FBI וה-NSA אומרים לקונגרס שרוסיה לא השפיעה על הבחירות"

7. בקונגרס מקריאים את הציוץ של טראמפ ושואלים את ראש ה-FBI האם הציוץ נכון. ראש ה-FBI אומר ש"אין לנו את האינפורמציה הזאת כי זה לא משהו שבדקנו"

בקיצור, טראמפ משקר בטוויטר לגבי דיון בקונגרס אשר מתעסק בהאם טראמפ שיקר בטוויטר. מדהים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם (נערך)
זה הנורמה. לגופי הבטחון יש אחריות שלא לחלל את הפרטיות של אזרחי מדינתם אלא בשעה שכלו כל הקצים, שלא כמו במקרה של אזרח זר.

יודע מה, אפילו במקרה של אזרחי מדינה אחרת, גופי מודיעין מכבדים את זכות האדם לפרטיות ומפרים אותה רק כשהיא מתנגשת עם הזכות של אזרחי מדינתם לביטחון אישי.

אם תעבוד בסוכנות מודיעין ותבקש להפיק שיחה שאין לה ערך מודיעיני - תואשם במציצנות. בצה"ל, למשל, זה משהו שנשפטים עליו בחומרה.

:roflmao:

אתה אמיתי ? באיזו ספירה אתה חי ? תרד לקרקע אולי תראה דברים באופן קצת שונה, הנה רק טיפה מפרשיות הציתות של אובמה. הוא כבר ידוע בעולם כמציצן סידרתי.

ציתות, יירוט והדלפה: ארה"ב מרגלת בישראל

החשיפה של אדוארד סנואדן בסוף השבוע, התגובה המגומגמת של האמריקנים וקולות ההרגעה של אנשי מערכת הביטחון. כך עקבו ה-NSA והביון הבריטי אחרי ראשי הממשלה בירושלים. הסיפור המלא מחר ב"ידיעות אחרונות"

דיווח: ארה"ב צותתה לשיחות נתניהו במהלך שיחות הגרעין עם איראן

ה"וול סטריט ג'ורנל" דיווח כי סוכנות הביון NSA צותתה לשיחותיו של ראש הממשלה ומנהיגים ישראלים נוספים עם חברי קונגרס אמריקנים וחברי הקהילה היהודית בארה"ב. הציתותים חשפו כי נתניהו והבכירים הישראלים ניסו לגייס מתנגדים להסכם

Barack Obama 'approved tapping Angela Merkel's phone

בקשר לצה"ל כאחד שהיה בעבר על יחידה להפקת מידע מהמחשב הצהלי, המשפט שלך אפילו יותר מנותק מהמציאות, מידע וניסיון אישיים של מה שבאמת קורה מאחורי הקלעים. ערך שמירת המידע והפרטיות בצה"ל קיים רק בדיבורים, לא במעשים.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם
לא טעיתי ולא בגדול. לא יודע מאיפה אתה משייך "שנאה" לטראמפ ליכולת ההבנה שלי, אבל אין קשר בין הדברים. בדיוק כמו שאין קשר בין "הממסד מושחת" לבין "ראשי ה-FBI וה-NSA שיקרו בגלוי מול הקונגרס". מעבר לכך שההנחה שלך ש"הממסד מושחת" לא יכולה להיות בסיס לחיזוק איזו השערה לגבי יושרם של ראשי הארגונים (זה כמו לומר שלממשלה לא אכפת מאיתנו כי ידוע שהם בעצם אנשי לטאה), אתה צריך להבין שאם ראשי ה-FBI וה-NSA משקרים לקונגרס ולציבור האמריקאי והדבר מתגלה - מצבם יהיה רע ומר. אין להם שום אינטרס לשקר כאן.

וזה בכלל בלי להזכיר את העובדה שכולם, כולל ממשל טראמפ, מודים עכשיו שהטענה הזאת על ציתות הייתה קשקוש בלבוש. אז על מה אנחנו בכלל מדברים כאן?

אין קשר. לא שייכתי באף מקום את חוסר חיבתך לטראמפ ליכולת ההבנה שלך, שני דברים שונים לגמרי. כמובן שאם יתגלה ששיקרו, לא נקנא בהם, רק זה לא מנע מהרבה בעלי תפקידים בהסטוריה לשקר במצח נחושה. בלי שום קשר לאדונים האלה, אני אישית לא מאמין לפוליטיקאים ולכל מיני בעלי תפקידים בארגונים כאלה ואחרים, אשר רואים בראש ובראשונה את טובתם האישית על חשבונם של האזרחים.

אלפא, מעלה את הדופק

פורסם

ברייקינג ניוז! אובמה המציצן הסדרתי נהג להציץ לאורחות בשירותים של הבית הלבן!

הצלחת להתעלם לחלוטין ממה שתיארתי פה למעלה לגבי השקרים של טראמפ, אגב. כל הכבוד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם (נערך)
אתה אמיתי ? באיזו ספירה אתה חי ? תרד לקרקע אולי תראה דברים באופן קצת שונה, הנה רק טיפה מפרשיות הציתות של אובמה. הוא כבר ידוע בעולם כמציצן סידרתי.

ציתות, יירוט והדלפה: ארה"ב מרגלת בישראל[...]דיווח: ארה"ב צותתה לשיחות נתניהו במהלך שיחות הגרעין עם איראן[...]Barack Obama 'approved tapping Angela Merkel's phone

זה לא רלוונטי לדיון, כי אלו דוגמאות לציתות למדינות אחרות. זה אפילו לא כזה סיפור.

זה לא סוד, למשל, שארצות הברית מנטרת את מה שקורה בישראל, אפילו בקווי התקשורת המאובטחים של מערכת הבטחון. תוך ארבעים דקות זה כבר אצלם ומתורגם.

אני ואחד מהעמיתים שלי היינו משחילים כמה ממלות המפתח שהם היו מחפשים לתוך שיחות חולין כדי שאיזה מסכן ב-CIA יצטרך לתרגם את כל השיחה.

בקשר לצה"ל כאחד שהיה בעבר על יחידה להפקת מידע מהמחשב הצהלי, המשפט שלך אפילו יותר מנותק מהמציאות, מידע וניסיון אישיים של מה שבאמת קורה מאחורי הקלעים. ערך שמירת המידע והפרטיות בצה"ל קיים רק בדיבורים, לא במעשים.

לא הבנת. צה"ל יכול לחלל את הפרטיות של חייליו, אבל הוא לא יכול לרגל אחרי אזרחים ישראלים מחוץ לשורות הצבא. לצורך העניין, גם המוסד לא יכול וגם לא הממונה לבטחון.

רק לשירות הבטחון הכללי מותר לרגל אחרי אזרחי המדינה. באותה צורה, בארצות הברית, אסור ל-CIA ול-NSA לרגל אחרי אזרחים אמריקניים: רק לבולשת (FBI) מותר.

גם בריגול אחרי גורמים זרים, אם תבקש להפיק שיחה ללא ערך מודיעיני (נגיד שעלית במקרה על שיחה פרטית של שני סליבריטאים בעולם הערבי) אתה תיענש.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.

פורסם
ברייקינג ניוז! אובמה המציצן הסדרתי נהג להציץ לאורחות בשירותים של הבית הלבן!

הצלחת להתעלם לחלוטין ממה שתיארתי פה למעלה לגבי השקרים של טראמפ, אגב. כל הכבוד.

אני מניח שהתכוונת אלי.

אם הציץ, נקווה שלפחות אהב את מה שראה דרך החור במנעול:lol:

בטח שהתעלמתי, תגובתי היתה בנושא אחר.

אלפא, מעלה את הדופק

פורסם
זה לא רלוונטי לדיון, כי אלו דוגמאות לציתות למדינות אחרות. זה אפילו לא כזה סיפור.

זה לא סוד, למשל, שארצות הברית מנטרת את מה שקורה בישראל, אפילו בקווי התקשורת המאובטחים של מערכת הבטחון. תוך ארבעים דקות זה כבר אצלם ומתורגם.

אני ואחד מהעמיתים שלי היינו משחילים כמה ממלות המפתח שהם היו מחפשים לתוך שיחות חולין כדי שאיזה מסכן ב-CIA יצטרך לתרגם את כל השיחה.

:roflmao:

אתה אומר שבארה"ב אין האזנות של הממשל כלפי אזרחים שלה עצמה ? אני כבר לא יודע אם אתה כותב ברצינות או בציניות

על סנודן שמעת ?

[h=1]NSA surveillance exposed

[/h] A secret government surveillance program targeting phone calls and the Internet is revealed

[h=1]NSA Spying Is About Intimidating the Media, American Citizens

[/h]The myth that blanket NSA spying is primarily concerned with catching terrorists, or that terrorists will be aided by people like Edward Snowden blowing the whistle on the PRISM program, has been debunked by numerous experts.

Edward Snowden, a former contractor for the CIA, left the US in late May after leaking to the media details of extensive internet and phone surveillance by American intelligence. Mr Snowden, who has been granted temporary asylum in Russia, faces espionage charges over his actions.

[h=1]NSA Spied On Five Politically Active American Citizens, The Intercept Reports[/h]

• תוכן חדש...