Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מרטינז, אני חייב לציין שעד לשרשיר הזה החזקתי ממך בנאדם חכם.

אתה פשוט מתבזה בהודעות האחרונות שלך, ממש עלבון לאינטלגנציה, ובשביל מה? בשביל להגן על טראמפ והממשל שלו? לא חראם?

(ממשל) אובאמה איש רע?

מיקרוגל (חכם!) יכול לצותת? במה הוא משתמש בשביל אוזניים? קרינה אטיופית רב שימושית?

פורסם

?

זה למה אני בזמן האחרון מעדיף להימנע מפוליטיקה.

כל המדיה שנבנתה סביב זה, נועדה כדי לעצבן אותך (לדוגמא אנשים כמו מיילו יאנופולוס, שעשו מזה קריירה), וזה מוציא את הרע והטיפש שבאדם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
malcishua בשוודיה אסור לפרסם מה קורה שם עם האסלאם, בשביל זה עצבניים על הסרטונים האלה.

מי אתה חושב שהרביץ לאמי?

נדמה לי ששאלתי פעם ולא ענית: ביקרת פעם בשוודיה? בזמן האחרון?

למה אתה מניח שאם אתה מוצא "תקשורת אלטרנטיבית" אז מה שמסופר בה זו אמת ולא פרובוקציות?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לגבי מחירי הנפט - שמתי לב גם שמזג האוויר מתחמם מאז שטראמפ נבחר, יכול להיות שהוא מביא איתו את האביב?

התנהגות רגילה, להתייחס לאחרים כנחותים, ממך דווקא ציפיתי ליותר. אם במקום להפיץ שנאה, היית קורא חדשות, אז היית יודע, שממשל טראמפ רוצה להוריד את כמות הנפט המיובאת, ולהעלות את התפוקה האמריקאית. מה שיוצר עודפים בשוק העולמי ומוריד מחירים.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם (נערך)
למה אתה מניח שאם אתה מוצא "תקשורת אלטרנטיבית" אז מה שמסופר בה זו אמת ולא פרובוקציות?

השרשור הזה ביסס סוג חדש של כשל לוגי (והזדמנות עבורי לתרגל לטינית) והוא: ARCVMENTVM AD PROVINCIALEM - טיעון מן הפרובינקיאליות.

כאילו היותה של התקשורת האלטרנטיבית יותר קטנה ואנטי-מיינסטרים - הופך את הטיעון שלה ליותר תקף או יותר חף מאינטרסים.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

מי שמאמין לטראמפ הוא בהגדרה בעל ידע נחות או חוסר הבנה של המציאות.

כשהטענות העיקריות שלו הן "לא, אתה!" או "אני לא טומטום, אתה טומטום ושקרן!", אי אפשר שלא להתנשא.

אתה חושב שטראמפ יודע מה הוא עושה?

אתה חושב שהוא באמת מבין את ההשלכות הכלכליות והחברתיות של כל מה שהוא עושה?

הוא לא חושב לשניה וממציא על המקום הכל.

בשביל להגן על עצמו הוא תוקף את המציאות עצמה ואת העובדות, והטיפשים נופלים בזה.

אין כמעט דבר אחד שהוא אמר שהוא נכון.

קל מאוד להגיד מה שאתה חושב באופן ישיר כשאתה בכל מקרה משנה את דעתך וגם מוציא דעות לא מבוססות.

אנחנו מדברים פה על מישהו שיודע לסחוף קהל ודעת קהל אבל לא יודע שום דבר מעבר לזה.

די בטוח שהוא לא יודע לאתר את אירופה במפת העולם אבל בשביל הבוחרים שלו זה בסדר כי "לפחות הוא לא אובמה"

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

יוסי, בוא "נביס" את הטראמפופילים (ואוו, לטינית ויוונית באותו שרשור :-D) עם התחמושת שלנו (רטוריקה מושחזת, הגיון צרוף ולשונות קלסיות) ולא עם התחמושת שלהם (התלהמות). :wink:

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

זה לא עובד איתם.

לא מאמינים בעובדות.

הנה דוגמה מושלמת למה שאני אומר, ועוד מהשרשור הזה:

אתם באמת חושבים שטראמפ היה יוצא בהצהרות (קודם הודעה, עכשיו בקשת חקירה מהקונגרס..) אם לא היה לו משהו קונקרטי בידיים?

כאילו, הוא ממש קם בבוקר ואמר "בוא נמציא שהאזינו לי לשיחות ונסיט את דעת הקהל מדברים אחרים" ? וזה מבלי שיש לו מידע בנושא ?!

כן.

כמו שאמרנו, לחלוטין כן.

הוא שולף "עובדות" מהתחת כדי שמי שלא בודק אותן (או בודק ב"עובדות אלטרנטיביות") יאמין לו ויתלהם.

אחר כך הוא חוזר בו אבל הנזק כבר נעשה.

אנשים מסוימים עדיין יהיו משוכנעים שאובמה צותת לו, שהילארי זייפה בבחירות, שאין התחממות גלובאלית או כל בולשיט אחר שהוא הוציא מהפה.

פורסם

לגבי מחירי הנפט - שמתי לב גם שמזג האוויר מתחמם מאז שטראמפ נבחר, יכול להיות שהוא מביא איתו את האביב?

התנהגות רגילה, להתייחס לאחרים כנחותים, ממך דווקא ציפיתי ליותר. אם במקום להפיץ שנאה, היית קורא חדשות, אז היית יודע, שממשל טראמפ רוצה להוריד את כמות הנפט המיובאת, ולהעלות את התפוקה האמריקאית. מה שיוצר עודפים בשוק העולמי ומוריד מחירים.

להפיץ שנאה? איפה התייחסתי למישהו כנחות? סה״כ ניסיתי להעביר את המסר כי שתי תופעות שקורות בו זמנית לא בהכרח מצביעות על קשר סיבתי ביניהן.

פורסם (נערך)

אתה פשוט מתבזה בהודעות האחרונות שלך, ממש עלבון לאינטלגנציה, ובשביל מה? בשביל להגן על טראמפ והממשל שלו? לא חראם?

(ממשל) אובאמה איש רע?

מיקרוגל (חכם!) יכול לצותת? במה הוא משתמש בשביל אוזניים? קרינה אטיופית רב שימושית?

"במה הוא משתמש בשביל אוזניים?" :shock: אוי ואבוי, שמעת על רכיב שנקרא מיקרופון ? , אולי כדאי שתתעדכן קצת בטכנולוגיות החדשות שנכנסות למטבח.שמעת על Voice Activated Microwave ?

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם (נערך)

^ תודה רבה על העידכון החדש והחשוב הזה משנת 2006(!).

עכשיו תן לי בבקשה לינק לקניה של מיקרוגל כזה, שרץ על אנדרואיד (או איזושהי מערכת הפעלה + חומרה חזקות מספיק כדי לאפשר פריצה מרחוק והאזנה למשתמש) ומשולב בו מיקרופון. אה, ואל תשכח גם ווייפיי, כדי להיות מסוגל לאפשר פריצה מרחוק וגם לשדר את ההאזנות החוצה.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם
^ תודה רבה על העידכון החדש והחשוב הזה משנת 2006(!).

עכשיו תן לי בבקשה לינק לקניה של מיקרוגל כזה, שרץ על אנדרואיד ומשולב בו מיקרופון. אה, ואל תשכח גם ווייפיי, כדי להיות מסוגל לשדר את ההאזנות החוצה.

אוי מלכישוע, אתה מבייש את עצמך כאן , אתה כנראה לא יודע איפה אתה חי.

Whirlpool will add Alexa to nearly all its 2017 appliances

פורסם (נערך)
אוי מלכישוע, אתה מבייש את עצמך כאן , באיזו שנה אתה חי ?

Whirlpool will add Alexa to nearly all its 2017 appliances

יפה מרטינז, למה ביקשתי לינק לקניה?

כי לפי טענתה של קונווי, ניתן היום להאזין לאמריקאים דרך המיקרוגל שלהם.

שים לב, אני לא טוען שזה לא יהיה אולי אפשרי בעתיד. אי אפשר באמת לדעת מה יהיה בעתיד. אבל כיום, כרגע, אין שום מיקרוגל נתון שקרוב אפילו ללאפשר משהו כזה.

ולכן כתבה על משהו שאולי יהיה זמין באיזשהו מוצר של איזושהי חברה בעתיד, ממש לא רלוונטית לטענה שלה.

דווקא הכתבה הקודמת שאתה הבאת, מ-2006 (ואתה שואל באיזו שנה אני חי :roll:), היא דוגמא מצוינת לכך שבמשך השנים היו מדי פעם טענות של כל מיני חברות על שילוב של כל מיני דברים במוצרים שלהן, בינתיים - אין.

הטענה שלה שקולה לכך שיש מושבות על הירח. אני בטוח שבעתיד יהיו, כרגע - אנחנו לא קרובים לכך.

ד״א, אני מבין שאתה לא מהתחום, לכן אני לא מחזיק את זה נגדך. אבל מיקרופון ווייפיי לא מספיקים כדי לאפשר פריצה מרחוק למכשיר והאזנה למשתמש. צריך קצת יותר מזה (תיקנתי את ההודעה המקורית שלי, בשבילך).

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם
להפיץ שנאה? איפה התייחסתי למישהו כנחות? סה״כ ניסיתי להעביר את המסר כי שתי תופעות שקורות בו זמנית לא בהכרח מצביעות על קשר סיבתי ביניהן.

זה בדיוק העניין. טענת שירידת מחירי הנפט קשורה לטראמפ כמו מזג האוויר, שאני כביכול מייחס לו הישגים, בגלל מי שהוא ושאין להם אחיזה במציאות, הבאתי לך טיעון ענייני, שזה קורה בגלל מהלכים מסוימעם שהוא עושה, לא בגלל שאני מתייחס אליו כאליל כל יכול מעצם היותו טראמפ.

חן,

עזוב בחייך, האליטיסטיות שלך שאתה בכח מנסה לדחוף בכל הודעה, ממש לא מוציאה אותך באור חיובי. זה נראה מאד מאולץ, סנובי וממש לא לעניין בהקשר של השרשור. או שמא יש לך רגשי נחיתות קשים?

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

• תוכן חדש...