Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מקווה שברור לך ש קושחה זה תוכנה, וברגע שיש תוכנה שרצה ויש מעבד ומספר רכיבים היקפיים שמחוברים למעבד ביניהם מיקרופון וחיבור לאינטרנט, אז יש פוטנציאל נהדר לפריצה וציתות. ואם יש אפשרות בנוייה לעידכוני קושחה, אז בכלל גן עדן לפורצים ומצותתים, ובמסמכים שדלפו דרך ה ויקיליקס יש תיאורים מעניינים על הדרך שה CIA מנצלים את הטכנולוגיה לצרכי מודיעין וציתות.

לרגע באמת שכנעת אותי שאתה מהתחום.

רק בגלל שבמכשיר יש מיקרופון, ווייפיי (אפילו לצורך עדכוני קושחה) ומעבד כלשהו לא אוטומטית אומר שיש אפשרות להתממשק מבחוץ למיקרופון. זה תלוי בהמון גורמים ובעצם בארכיטקטורה של המערכת.

אבל איך בכלל הגענו לדיון בקושחות וכו׳?

העובדה היא, שוב, שכיום אין לאף אחד אפשרות לצותת לאף אחד אחר דרך המיקרוגל.

קראתי שוב את מה שכתבתי ואני לא מאמין שאשכרה כתבתי את זה. בקארזפורום.

פורסם
השרשור הזה מתחיל להדרדר לכיוון של:

#למה אני מסתובב עם כובע אלומיניום על הראש.

proxy.php?image=http%3A%2F%2Fimages.tapatalk-cdn.com%2F15%2F10%2F30%2F5f44a695a04e69714daaf96003a9a40a.jpg&hash=7c4e12f22eaf3d057624a87aaf11f2f2

אני אוהב תיאוריות קונספירציה מוזרות כאלה. הCIA יגרל אחרי האזרח הממוצע דווקא באמצעות המיקרוגל, הרי זה לא שיש לכל אחד היום טלפון חכם עם איתור GPS, מיקרופון וחיבור לאינטרנט.

כאילו צריכים טלפון כשיש להם את השתל התת עורי שמושתל אצל כל מי שנולד אחרי יולי 47.

:shock: ואו, אנשים כאן חיים בפלנטה אחרת, כאילו לא פורסמו מסמכים של ה CIA שדלפו לפני מספר ימים

"The documents also include discussions about compromising some internet-connected televisions to turn them into listening posts. One document discusses hacking vehicle systems, indicating the CIA’s interest in hacking modern cars with sophisticated on-board computers."

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טלויזיות חכמות ורכבים זה עוד מילא, אבל מיקרוגל?!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
:shock: ואו, אנשים כאן חיים בפלנטה אחרת, כאילו לא פורסמו מסמכים של ה CIA שדלפו לפני מספר ימים

"The documents also include discussions about compromising some internet-connected televisions to turn them into listening posts. One document discusses hacking vehicle systems, indicating the CIA’s interest in hacking modern cars with sophisticated on-board computers."

במסמכים האלה אין שום דבר חדש.

לגבי טלוויזיות - לפני זמן מה התגלתה פרצה באחד הדגמים של הטלוויזיות החכמות של סמסונג, שמאפשרת תחת תנאים מסוימים פריצה לטלוויזיה (ד״א, זה דורש הגעה פיזית של סוכן לטלוויזיה וחיבור של מכשיר לשקע ה-USB, סתם לשים דברים בפרופורציות). הפרצה כבר תוקנה מזמן.

לגבי פריצה לרכבים - ידוע כבר כמה שנים שזה התחום החם הבא באבטחה. בשנים הקרובות, רכבים מודרניים יכילו כבר מחשבים מאוד מתקדמים עם כוח חישוב לא קטן ו-wifi, שמחוברים דה פקטו לכל מערכות הרכב, והאבטחה בתחום הזה די נגררה מאחור עד לא מזמן כשהתחילו להבין את הסכנה הפוטנציאלית.

כך שהמצב רחוק מאוד מהתמונה שחלק מאמצעי התקשורת מנסים לצייר, כאילו אפשר לפרוץ לכל אחד לטלוויזיה או לרכב. אלה כן סכנות שצריך להתחשב בהן בעתיד, ואני בטוח (ובחלק מהמקרים יודע) שהיצרנים אכן מתחשבים בהן ומשקיעים הרבה כסף ומאמץ באבטחה.

ושוב, לפחות על הפלנטה הזו, ולפחות בעתיד הנראה לעין, עדיין אין צורך לחשוש מציתות דרך המיקרוגל :lol:

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם
אתה לא צריך להשתומם, זה לא שלא מאמינים לטענות, אני פשוט טוען כשהפתרון וההגנה נגד כל הציטוטים האלה כ"כ קלים ופשוטים, אין באמת סיבה לדאוג...

Household-Aluminium-Foil.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

או שפשוט תקנה טוסטר אובן. גם יותר בריא וגם הcia יניח לך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תקשיבו, זה דיון מהטובים. פספסתי יום אחד בלבד של דיונים ואני פשוט נהנה מכל רגע.

מרטינס - כנראה בלי להתכוון (ואם זה עם להתכוון אז אני מוריד את הכובע) הצלחת להטריל פה פשוט באופן מושלם. הדרך שבה הסטת את הדיון לכך שהגיוני שאובמה צותת לטראמפ דרך המיקרוגל שלו - זהב טהור. על הדרך הספקנו כבר לשכוח שהערת המיקרוגל בכלל הגיעה מקליאן קונווי (להלן: האהבלה הנשיאותית) שאמרה למראיין שהיום אפשר לצותת לאנשים באמצעות מצלמות במיקרוגלים שלהם.

אם אתם רוצים תזכורת, אתם מוזמנים לראות את תחילת הסרטון הזה:

https://www.youtube.com/watch?v=_isYp06LPts

ואם תמשיכו לראות אז גם תזכו לצחוק קצת, גם ללמוד קצת יותר על תוכנית הבריאות וגם לבכות קצת בסוף - מכמה שאנשים הם טפשים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

:shock:

נשיא ארצות הברית ריגל על אחד מאזרחי מדינתו בעזרת סוכנות מודיעין זרה?! ׳צטערת. לא היה ולא נברא. יגלו קנקן תה מעופף מיקרוסקופי מארץ הפלאות בדרך לכוכב מאדים שמכיל מיץ של גורגונה הומוסקסואלית לפני שכזה דבר יקרה. Nah-ah, it ain't happening, lassie.

לא קיימת מדינה בעולם המערבי שתודה שהיא מרגלת אחרי ארצות הברית וזה כי, בוא אני אגלה לך ״סוד״, 99% ממדינות העולם המערבי לא רק שלא יחלמו על לרגל אחרי ארצות הברית, אלא שהן אפילו לא יבצעו פעולות ריגול (למשל, פגישה עם סוכן כפול) על שטח ארצות הברית. זה פשוט משהו שלא עושים.

עזוב, נגיד שאתה סוכן מודיעין...אה, צרפתי, ומעניין אותך משהו שקורה במקום כלשהו שיש בו נוכחות אמריקנית רשמית (נגיד, שדה תעופה צבאי סעודי), אז אתה ממשיך הלאה כי אי אפשר לרגל אחרי אמריקנים. פשוט אי אפשר! מבין?

אז לעקוב אחרי אזרח אמריקני על אדמת ארצות הברית עבור הנשיא האמריקני?! אני לא יודע מה איתך, אבל אני רוצה לעשן את מה שה״מקורות״ הללו עישנו, כי מה שזה לא יהיה, זה גורם לקוקאין להיראות כמו מים מהברזיה.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לא צריך. תחליף אותו במדורה בחצר. לפחות עד שמישהו בשרשור יספר לנו על יכולות ההאזנה של בולי עץ בהזמנה מסוכנויות מודיעין זרות. מי יודע לאיזה שטח האפר שמתפזר מאפשר לצותת.

ולחשוב שאני כתבתי שהשרשור הזה צריך יותר הומור.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

ואם תמשיכו לראות אז גם תזכו לצחוק קצת, גם ללמוד קצת יותר על תוכנית הבריאות וגם לבכות קצת בסוף - מכמה שאנשים הם טפשים.

אני לא מאמין שפספסתי את עניין המצלמות במיקרוגל...

והדיון על מיסוי השמש... וואו. פשוט וואו.

Idiocracy זה כאן. (כלומר בארה״ב.)

פורסם
לא צריך. תחליף אותו במדורה בחצר. לפחות עד שמישהו בשרשור יספר לנו על יכולות ההאזנה של בולי עץ בהזמנה מסוכנויות מודיעין זרות. מי יודע לאיזה שטח האפר שמתפזר מאפשר לצותת.

ולחשוב שאני כתבתי שהשרשור הזה צריך יותר הומור.

הנה עוד חומר למדורה, מנורות לד שעוקבות אחריכם ....

[h=1]Don't look now but the LED light fixtures are spying on you[/h]

• תוכן חדש...