Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
:?

כל הציטוטים שלך כאן לא היו תגובה לדברים שלי, אז למה לדעתך אני חייב לענות לדברים האלה ?

אני בוחר למה להתייחס ולמה לא, ויש דברים שתכתוב שלא יזכו לתגובה שלי. לא חייב להגיב לך על כל דבר.

ואתה עדיין מממשיך להצדיק את הטחת הכינויים וההעלבות שלך.

בחיי אין לי מושג בן כמה אתה אבל יש לי הרגשה שאני מתכתב עם ילד.

מצטער שזה הגיע לזה, אבל אני כבר מרגיש ממש רע על כל תגובה שלי אליך, זה הורס לכל השאר את הדיון הזה.

אני מפסיק להתייחס להודעות הבאות ממך, אתה יכול להמשיך לקרא לי באיזה כינויי שבא לך, לא תקבל תגובה.

והנה, איזו הפתעה, עוד מאפיין של טרול.

בגלל שחלק מהדברים שכתבתי לא הגיעו כתגובה ישירה אליך, ולמרות שהם התייחסו לדברים שאמרת, ובגלל שהם הראו שדברים שאמרת הם לא נכונים - אתה החלטת שהכי נוח יהיה לא להגיב להם בכלל, ובמקום זאת לכתוב לי ש"קשה לך להתמודד" וש"אני חולק על הטיעונים שלך".

נורא קל לא לקרוא את הטיעונים ואז לחלוק עליהם. נורא קל גם להכניס משפטים כמו "יש לי הרגשה שאני מתכתב עם ילד", אפילו שברור לך שזה קשקוש.

בכל מקרה, האג'נדה שלך לאורך השרשור היא להוכיח שהעיתונות מזויפת ושטראמפ צודק.

האג'נדה שלי היא לבדוק האם טראמפ עושה עבודה טובה או לא.

מכיוון שאלו שתי אג'נדות שונות, ושאותך ממש לא מעניין אם טראמפ עושה עבודה טובה או לא, אני חושב שזה לא הפסד גדול שאתה לא רוצה לדבר איתי.

אני, בכל זאת, נהנה מהדיון ואמשיך להגיב לך אם תכתוב דברים ששווים תגובה (לכאן או לכאן).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)
אני לא חושב שמישהו מאשים ברצינות את טראמפ באירועים אנטישמיים.

פשוט העובדה שנבחר נשיא לאומני נותנת רוח גבית לפעילים אולטרה-לאומנים, קסנופוביים וגזענים.

תסתכל קצת אחורה ותראה שהאשימו אותו באנטישמיות, בצורה עקיפה אבל השם שלו מצורף באלפי כותרות למילה אנטישמיות. יש מאות איזכורים בכלי תקשורת שונים. זה ממש נראה מסע צלב להכפשת השם שלו בעיתונות.

דמוקרט בכיר קושר את ממשל טראמפ לאנטישמיות.

גל אנטישמיות של תומכי טראמפ שוטף את ארה"ב: "האם אנחנו עדים לעליית הפשיזם?"

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

אנטישמיות הולכת יד ביד עם לאומנות.

טראמפ הוא לאומני לחלוטין ותומך בהרבה אנשים וארגונים שהם גם לאומניים וגם גזעניים כלפי המון קבוצות.

אז אולי הוא לא אנטישמי בעצמו אבל הוא מעודד עליה של תנועות אנטישמיות.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם (נערך)
תסתכל קצת אחורה ותראה שהאשימו אותו באנטישמיות, בצורה עקיפה אבל השם שלו מצורף באלפי כותרות למילה אנטישמיות. יש מאות איזכורים בכלי תקשורת שונים. זה ממש נראה מסע צלב להכפשת השם שלו בעיתונות.

השם שלו והמלה אנטישמיות מופיעים באותה כתבה אז זו האשמה באנטישמיות? מצטער, אבל קרוא-וכתוב לא עובד ככה.

בכל המקרים שהבאת, לא נקשרת אנטישמיות לטראמפ אישית. הנקודה היא בדיוק כמו שציינתי אני וכפי שציין יוסי והיא שהאווירה האולטרה-לאומנית על רקע בחירתו של טראמפ לנשיא מאפשרת לגזענות וקסנופוביה לסוגיהן להרים ראש, בפרט במחנהו של טראמפ.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
השם שלו והמלה אנטישמיות מופיעים באותה כתבה אז זו האשמה באנטישמיות? מצטער, אבל קרוא-וכתוב לא עובד ככה.

בכל המקרים שהבאת, לא נקשרת אנטישמיות לטראמפ אישית. הנקודה היא בדיוק כמו שציינתי אני וכפי שציין יוסי והיא שהאווירה האולטרה-לאומנית על רקע בחירתו של טראמפ לנשיא מאפשרת לגזענות וקסנופוביה לסוגיהן להרים ראש, בפרט במחנהו של טראמפ.

בדיוק.

אף אחד לא האשים אותו אישית באנטישמיות.

הנה בדיוק המשפט, להאשים את טראמפ בלי להאשים אותו ישירות.

אווירה האולטרה-לאומנית על רקע בחירתו של טראמפ לנשיא מאפשרת לגזענות וקסנופוביה לסוגיהן להרים ראש, בפרט במחנהו של טראמפ."

אבל מישהו זוכר שדווקא תחת אובמה האנטישמיות הרימה ראש ? לא, כי העיתונות טיפטפה לכולם שהכל זו אשמה של טראמפ,בגלל שהוא רץ לנשיאות האנטישמיות גואה, מישהו חושב אולי לעצור ולשאול איך הצליח אובמה במו ידיו לגרום לאוירה לאומנית כזו שהביאה לעליית האנטישמיות ולבחירה של טראמפ ?.

Why Were the 7,000 Antisemitic Incidents Under Obama Largely Ignored?

ואם אפשר לנסות לנגח את האנטישמיות בממשל טראמפ השנוא, ולנסות להאשים אותו באנטישמיות הגואה אז קדימה ובכל הכח.

תראו איזו כותרת נפלאה שצועקת אנטישמיות בטראמפלנד. ממש אין כאן שום קשירת שמו לאנטישמיות.

להיות יהודי בטראמפלנד, פרויקט מיוחד: מונולוגים מצמררים של יהודים שחשים על בשרם את האנטישמיות החדשה באמריקה של טראמפ

פורסם

שוב, אלו עובדות, לא דעות.

הוא עלה לשלטון תוך שימוש בפילוג ולאומניות, שהם דברים שהולכים יד ביד עם אנטישמיות וגזענות.

בתקופה של אובמה דווקא לא היתה עליה באנטישמיות.

מה שכן היתה היא עליה בגזענות בגלל שהוא שחור, וזה בדיוק מה שמאפיין את רוב הבוחרים של טראמפ, שמרגישים ש"השחורים, הלטינים והמוסלמים משתלטים על המדינה".

פורסם
הנה בדיוק המשפט, להאשים את טראמפ בלי להאשים אותו ישירות.

אני לא מאשים אותו, לא ישירות ולא בשום צורה אחרת.

תקרא שוב.

פורסם

זה אמנם מרתק לדבר על כמה העיתונות היא פיכסה, אבל זה ב-ד-י-ו-ק מה שטראמפ רוצה - להסיט את הציבור ממה שחשוב באמת. למשל - ביטוח בריאות.

אחרי שבמשך 7 שנים הרפובליקנים צועקים שאובמהקר זה מגה-פיכסה, ואחרי שבמשך שנה שלמה טראמפ פימפם לנו שהם יחליפו את אובמהקר "מהר מאוד" במשהו "הרבה יותר טוב", מסתבר שהוא, או אף אחד אחר, לא התחיל לעבוד על טראמפקר (או איכשתרצו) עד לפני ממש לא מזמן. ההוכחה - הם כתבו חרא של תוכנית, שאפילו רפובליקנים רבים לא רצו.

עכשיו, כשהם ביטלו את התוכנית, טראמפ טוען שהוא תמיד רצה לתת לאובמהקר להתפוצץ ואז הדמוקרטים יבואו אליו. ככה יהיה אפשר להאשים אותם. זה כמובן שקר - הוא טען שהוא יחליף את התוכנית מאוד מהר, וזה מה שהוא באמת ניסה לעשות.

בקיצור - לטראמפ לא אכפת שלא יהיה ביטוח בריאות, כל עוד זה אשמת הדמוקרטים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אני לא מאשים אותו, לא ישירות ולא בשום צורה אחרת.

תקרא שוב.

זה לא היה אישית נגדך, לקחתי את המשפט הזה בתור דוגמה לשימוש שגוי בעובדות תוך השלכת האשמה על טראמפ.

הרי טראמפ לא אשם באוירה האולטרה לאומנית בשנים ובחודשים לפני הבחירות, אם כבר זה אובמה שהביא את השטח למצב הזה.

משפט שמתאר נכון את המציאות היה צריך להיות כתוב כך :

אווירה האולטרה-לאומנית על רקע שלטונו של אובמה בשנים האחרונות מאפשרת לגזענות וקסנופוביה לסוגיהן להרים ראש"

פורסם
שוב, אלו עובדות, לא דעות.

הוא עלה לשלטון תוך שימוש בפילוג ולאומניות, שהם דברים שהולכים יד ביד עם אנטישמיות וגזענות.

בתקופה של אובמה דווקא לא היתה עליה באנטישמיות.

מה שכן היתה היא עליה בגזענות בגלל שהוא שחור, וזה בדיוק מה שמאפיין את רוב הבוחרים של טראמפ, שמרגישים ש"השחורים, הלטינים והמוסלמים משתלטים על המדינה".

תבדוק שוב - במדינות המתנדנדות, השחורים והלטינים הם אלו שנתנו את קולם לטראמפ וזיכו אותו באלקטורים.

בכלל, טענו שאחת ההפתעות בבחירות האלו זה הקולות בוחר שהלכו לרפובליקנים ודווקא מתוך הקבוצות שתיארת.

אנטישמיות תמיד הייתה, אם עלתה או לא עלתה בתקופת אובמה אתה בטח לא יכול לדעת כי הכיסוי התקשורתי בעניין הזה היה שונה.

פורסם

אווירה האולטרה-לאומנית על רקע שלטונו של אובמה בשנים האחרונות מאפשרת לגזענות וקסנופוביה לסוגיהן להרים ראש"

אתה מתבלבל. אובמה לא היה לאומני, אבל ברגע שנראה היה שלטראמפ יש סיכוי לנצח, כמה קבוצות לאומניות וגזעניות הרימו את ראשן. זה בגלל שהוא דחף ל"אמריקה קודם" וקידם ערכים שלאומנים אוהבים - נגד האחר (מוסלמים ו"סתם" מהגרים), נגד נשים (הריצה של טראמפ לנשיאות הייתה מלאה באמירות סקסיסטיות ומיזוגניות) ולא נגד גזענים שתומכים בו (KKK). להתעלם מכל אלה, זה פשוט לטמון את הראש בחול.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוב הקולות המתנדנדים שהגיעו בסוף לטראמפ היו של אנשים שפשוט נמאס להם מהממסד ומהקומבינות שהעלו את הילארי להיות המועמדת במקום ברני סנדרס.

אלו קולות שפשוט רצו מישהו מבחוץ, גם אם אין לו מושג מה הוא עושה.

פורסם (נערך)

נכון.

בנוסף, אנשים תמיד יפנו ללאומנות כאשר הם מרגישים שהגאווה הלאומית שלהם נרמסה עד עפר.

כנראה שאמריקנים רבים הרגישו כך במהלך שלטון אובמה. להגיד שהם צודקים - לא בטוח; להגיד שזה היה שווה את מה שקיבלנו - לא בטוח.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.

• תוכן חדש...