Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
נאמר כך

אסאד פושע מלחמה אבל מבחינת ישראל עדיף אסאד בשלטון מאשר המורדים.

שניהם נבלות, אבל כרגע עדיף לישראל שאסד יעוף. עם האיבה שנוצרת בין הסונים הסורים לחיזבאללה ואיראן השיעים, זה יצור קו חוצץ בין איראן-עיראק-סוריה-לבנון.

מבחינת ישראל ובתכלס, לטובת סוריה, עדיף שהיא תתפצל לשלוש מדינות (עלאווית-שיעית, סונית וכורדית).

פורסם

ברור, אבל למיטב ידיעתי כולם נורו על אותה מטרה.

ועוד משהו: כל הטענות שהמערכות הרוסיות (גם ה-SA-21 ו-22) יירטו טומהוקים - בולשיט.

הציוד הצבאי בכלל לא עובד כמו שמוצהר!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לא משנה אם נורו על אותה מטרה. יש כאן קו אדום שארה"ב מתחה, וכשחצו אותו הסורים, הייתה תגובה. זה שינוי של 180 מעלות מהמדיניות הקודמת של הליצן אובמה שעשה מעצמו צחוק בכל העולם. דיבורים בלי סוף ציור המון קוים אדומים אבל אפשר לחצות אותם ולא תהיה שום תגובה. כולם למדו שאובמה מנהיג רופס, עלה נידף שיודע לדבר אבל מפחד באמת לפעול.

תשאלו את הרוסים ואת האיראנים

מישהו זוכר איך איראן הרשתה לעצמה להשפיל את חיילי השייטת של ארה"ב בספינה שהיא תפסה ?

[video=youtube;Lz-kjq0E79E]

פורסם (נערך)

תשאלו את הרוסים ואת האיראנים

שאלתי, לא הבינו כ״כ על מה אתה מדבר. מסרו לך ד״ש

מישהו זוכר איך איראן הרשתה לעצמה להשפיל את חיילי השייטת של ארה"ב בספינה שהיא תפסה ?

צפיתי בסרטון (אתה לא צפית, נכון?). בחיי שחיפשתי השפלה, אבל לא מצאתי. רציתי לכתוב לך ״מה ציפית? שיפתחו להם שולחן?״ אבל נראה שזה באמת מה שהאיראנים עשו (ב-0:25). אכן קשה לצפייה.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם

צפיתי בסרטון (אתה לא צפית, נכון?). בחיי שחיפשתי השפלה, אבל לא מצאתי. רציתי לכתוב לך ״מה ציפית? שיפתחו להם שולחן?״ אבל נראה שזה באמת מה שהאיראנים עשו (ב-0:25). אכן קשה לצפייה.

:-)

כן מלכישוע, כולם דפוקים, רק אתה בסדר.

Iran to Build Statue Commemorating Humiliation of Captured US Sailors as 'Tourist Attraction'

Thanks to President Obama, Iran is now looking forward to expanding its tourist industry. The statue of our soldiers seems to be the country’s first highly publicized investment.

פורסם

מרטינס, זה שוב מעלה את השאלה: למה אתה רואה א' וחושב שאתה רואה ב'?

זה אותו דבר עם האמירות על אובמה:

הליצן אובמה שעשה מעצמו צחוק בכל העולם. דיבורים בלי סוף ציור המון קוים אדומים אבל אפשר לחצות אותם ולא תהיה שום תגובה. כולם למדו שאובמה מנהיג רופס, עלה נידף שיודע לדבר אבל מפחד באמת לפעול

שום דבר מזה לא נכון. זה לא שאובמה פעל בצורה מושלמת, או אפילו לא טובה במיוחד בחלק מהמקרים, אבל אם תראה הכל בשחור או לבן לא תגיע רחוק.

עריכה: אתה צוחק, נכון? בגלל שהנהגת איראן מנסה בצורה עלובה וטיפוסית להאדיר את עצמה בעיני עמה, ע"י המצאת "השפלה" וניסיון הנצחה עלוב שלה, אז אתה קונה את זה? זה לא שונה מלקרוא רחובות ברשות על שמם של מחבלים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תגיד מרטינז, ראית בסרט את הקטע שבו המלצר מגיש לחיילים אקסטרא פיתות חמות לשולחן?

אבל אם האיראנים צועקים ״השפלה״, טוב נו... :roll:

פורסם

אגב, בכל הקשור להפגזה בנשק כימי והתגובה לכך, אני חייב לציין שלי נראה מוזר שהסורים בשלב הזה במלחמה מוצאים לנכון להשתמש בנשק כימי.

לדעתי היה להם הרבה להפסיד ומעט מאוד (אם בכלל) להרוויח ממהלך שכזה.

פורסם

ועוד אגב, נונייז, זה ש"הדהים" את העולם בהכרזה שנתגלו הוכחות לכך שדברים שנאמרו ע"י טראמפ וצוותו נשמעו ונשמרו במהלך ציתות חוקי של ממשל אובמה, אבל לא סיפק שום דוגמא של אותן הוכחות, הסיר את עצמו מהובלת החקירה שהוא עצמו המציא. מה שנקרא, great success.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לא קשור ישירות לטראמפ, אבל הנושא הוזכר השרשור.

פיגוע דריסה בשבדיה, יש הרוגים. נראה איך הממשלה בשבדיה תגיב לעניין, או שיודיעו שברכב היתה תקלה במסרק ההגה. בבקשה, נתנו להם מעל ומעבר, וקיבלו פיגוע. מה יגידו על העניין חברי הפורום ממחנה השמאל?

ועם כבר בטראמפ עסקינן, אז עכשיו הוא יכול להודיע שהוא נביא:)))

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

די מחריד, הפיגוע. נהג המשאית פשוט נסע במהירות גבוהה ישר לתוך הבניין.

דווקא הממשלה יצאה די מיידית בהצהרה שמדובר ככל הנראה בפיגוע טרור.

ועם כבר בטראמפ עסקינן, אז עכשיו הוא יכול להודיע שהוא נביא:)))

ודאי נקרא על זה בטוויטר בקרוב.

פורסם

מזתומרת מה יגידו? למה נראה לך שאני אומר משהו אחר ממה שאתה אומר לגבי פיגועים באירופה, או בכלל?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
מזתומרת מה יגידו?

מהתגובות בדיון נראה כי אתה בכל מצב, בעד הגדלת נפח המנוע במשאיות שלהם.

אם אני לא טועה..:wink:

הטענות הן - צריך להגדיל להם את נפח המנוע, ואז הם יהיו שכנים נחמדים.

ואחרים טוענים, כי אם נאפשר להם נפח יותר גדול - הם ישתמשו בכוח הנפח הגדול יותר

לפגוע יותר בשכנים שלהם.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

הא?

לא, אולי סמולנים קיצוניים באמת באירופה אומרים את זה - אני לא יודע.

מה שאומרים אנשים נורמלים, זה שזה שיש בעיות עם המהגרים לא אומר שצריך להמציא נוספות, או להקצין בסיפורי אלף לילה ולילה. חוץ מזזה, יש גם סיבות לכך שמדינות אירופאיות מעודדות או עודדו הגירה. וזה לא מנגנון השמדה עצמית מובנה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

הטענה היא ש:

פיגוע פעם-ב שבו נהרגים כמו אירופאים ספורים

זהו.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...