Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הרפובליקנים בארה"ב העבירו חוק שמאפשר לחברות אינטרנט למכור או להעביר את היסטוריית הגלישה, השימוש באפליקציות, נתוני המיקום ועוד כמה דברים אישיים של המשתמשים שלהם.

נשאלת השאלה - האם יש מצביע רפובליקני אחד, אחד! שאין לו מניות של חברות אינטרנט כאלו ואחרות, ורוצה את החוק הזה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ללא קשר לדעות הפוליטית.. זה מצב דפוק ולבסוף יגיע גם לישראל.

כך הרבה יותר גורמים שונים, יהיו יכולים לעקוב אחרי ההתנהגות הפרטית של כולם.

הדבר בפועל קיים גם היום , אבל בשקט ולא חוקי.

עכשיו אפשר יהיה לסחור לנו בפרטיות וגם להציק לנו באופן חוקי.

(מוזר איך החוק עובר ללא מחאות רציניות, מצד כלל הגופים האזרחיים)

ורוני, טוב שהעלתה את הנושא, אבל הוא קיים ללא קשר לטראמפ.

לא כל בעיה בעולם היא באשמתו...

אם מחר ת'שתזף ות'שרף קלות מהשמש..:wink: זה גם טראמפ המשנה את האקלים.

(נכון שיש את האווירה המאפשרת העלאת החלטות דפוקות - אבל זה לא צו נשיאותי שלו)

ההחלטה הנ"ל היא של המחוקקים האמריקאים - ומעניין אם ינסו לפסול אותה בבתי המשפט.

ככניסה מוגזמת לתחום הפרטיות של האזרחים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

רוני,

קשה לומר, אבל לא נראה לי שעד כדי כך;)

אני לא תומך באף אחד תמיכה עיוורת, אלה אני מנסה להיות אובייקטיבי ותומך לא בשוויון, אלא בצדק (למרות שהוא לא כל כך קיים). ועם בצדק עסקינן, אז שוב, מטפטפים לנו על שינוי האקלים, אך מי שנפגע מזה זה האזרח הפשוט, ולא חברות הענק שהאחריות לזיהום עליהן, ולא על חובב הרכב שנוסע ברכב עם מנוע גדול וכד' (כפי שכתב החבר יוסי פרנקוס).

החוק שכתבת עליו באמת מאד מקומם, אבל זה היה צפוי, חדירה לפרטיות כפי שקוראת כיום זה דבר שלא היה גם בתקופות הכי חשובות של האנושות, וזאת רק ההתחלה. חבל רק שמרבית האנשים עד כדי כך מוגבלים שאינם מבינים זאת.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

ורוני, טוב שהעלתה את הנושא, אבל הוא קיים ללא קשר לטראמפ.

לא כל בעיה בעולם היא באשמתו...

בטח שזה באשמתו. בגלל שהוא הצליח כל כך בבחירות ורוב הקונגרס הוא רפובליקני, החוק הזה עבר. אלמלא הוא היה נבחר ואם הקונגרס היה נשאר דמוקרטי, החוק הקודם של אובמה היה נשאר בעינו. זה מתמטיקה פשוטה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
הניו יורק טיימס יצא עכשיו בכתבה על תהליך ההתפוררות המהיר של OBAMACARE.

העתיד של הדבר הזה נראה עגום במיוחד, לא צריך הרבה בשביל שכל העסק הזה יקרוס כמו מגדל קלפים, ויכול להיות שהנבואה של טראמפ תתגשם הרבה יותר מהר ממה שחשבנו.

בוא נחשוב רגע ביחד.

נניח לשנייה שאובמהקר זו באמת לא תוכנית טובה במיוחד. הרפובליקנים ניסו למצוא תוכנית טובה יותר ולא הצליחו. ואז טראמפ אמר "אין בעיה, אני פשוט אשב מהצד ואתן לאובמהקר להכשל, ואז הדמוקרטים כבר יבואו אלי".

ראשית, האמירה הזאת עלובה ואני מקווה שאתה מבין למה. שנית, אם הציבור שלך מפסיק לקבל ביטוח בריאות - פאקינג תדאג לו! תחשוב, תתכנן, תשפר ותדאג שיהיה לו ביטוח. אל תשב מהצד ותגיד "אהא! רואים? אובמהקר זה חרא!". איזה מין מנהיג מתנהג ככה? ושלישית - נניח ואובמהקר תוך חצי שנה מתפרק ונכשל. מה נראה לטראמפ - שבאופן פלאי יצוץ פתרון טוב יותר? הרי החבר'ה שלך ישבו מי יודע כמה זמן וניסו למצוא פתרון עדיף, אבל נכשלו בגדול. אז אתה חושב שהדמוקרטים יגידו "טוב, אובמהקר נכשל אז בואו ננסה את התוכנית שטראמפ מציע שהיא הרבה יותר גרועה, פשוט כי אין לנו פתרון אחר"?

בקיצור - באיזו קונסטלציה יכול לצאת מהדבר הזה משהו טוב?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
פורסם
הניו יורק טיימס יצא עכשיו בכתבה על תהליך ההתפוררות המהיר של OBAMACARE.

העתיד של הדבר הזה נראה עגום במיוחד, לא צריך הרבה בשביל שכל העסק הזה יקרוס כמו מגדל קלפים, ויכול להיות שהנבואה של טראמפ תתגשם הרבה יותר מהר ממה שחשבנו.

זו לא חוכמה גדולה ״לנבא״ משהו שאתה אחד הגורמים העיקריים להתרחשות שלו...

פורסם

נאמר כך

אסאד פושע מלחמה אבל מבחינת ישראל עדיף אסאד בשלטון מאשר המורדים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

אל תהיה כל כך בטוח. מה גם שישראל אינה הנושא במקרה הזה.

קצת לא אופייני לי אבל כל הכבוד לטראמפ. באמת. כמובן שהפזיזות מסוכנת וברור שכל מה שהוא הפציץ זה רק מנחת מסוקים, אבל עדיין.

כמובן שתקיפה כימית לא עוברת לסדר היום, וכשזה קרה בעבר גם ממשל אובמה היה כפסע מתקיפה (ובהיקף הרבה יותר גדול) וייתכן ששיחק כאן גם כסף סעודי, אבל בכל זאת.

וכל הכבוד לנתניהו שתומך בפעולה רשמית למרות ה״נזיפה״ הרוסית. זה כלב נובח שלא נושך. הגיע הזמן להתייחס אליו ככזה.

וזה ״אלאסד״ כלומר ״הארי״. זה בכל מקרה פסבדונים. לנוכח מעשיו של בשאר, עדיף השם המקורי, ״אלוחש״ (חיית הפרא).

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

עם 60 טילי טומהוק אפשר להוריד המון מנחתי מסוקים

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...