Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

טראמפ הוציא למרקל חשבון ע"ס 7.5 מיליארד דולר, חובם של הגרמנים לנאטו. נראה מה האירופאים יעשו...

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם
נכון.

בנוסף, אנשים תמיד יפנו ללאומנות כאשר הם מרגישים שהגאווה הלאומית שלהם נרמסה עד עפר.

כנראה שאמריקנים רבים הרגישו כך במהלך שלטון אובמה. להגיד שהם צודקים - לא בטוח; להגיד שזה היה שווה את מה שקיבלנו - לא בטוח.

בענייני רגש אין שאלה של צדק, וזה עניין מאד סובייקטיבי, אם באמת המוני אמריקאים הרגישו שהגאווה הלאומית שלהם נרמסה בכלל התנהלות השלטון, אזי אין כאן נושא לויכוח אלא אולי רק לנסות להבין את המקור לתחושות האלה.

פורסם

זה לא היה דווקא בגלל התנהלות השלטון אלא גם כי הנשיא היה שחור וגם כי היה מסע הסתה רציני מאוד של פוקס ניוז ועוד כמה אמצעי תקשורת מהימין כנגד כל הממסד.

לא עזר שהיה משבר כלכלי שבוע אחרי הבחירות ב2008, שהרפובליקנים השביתו את הממשלה פעמיים "כי ככה" ושטראמפ עצמו קרא להעיף את אובמה מהשלטון "כי הוא לא אמריקאי".

תנועות האנטי-מדע והאנטי-אינטלקטואליות שקמו בארה"ב בשנים האחרונות עשו המון נזק, וטראמפ הוא התוצאה (וחלק מהמקור) של זה.

כשהאמריקאים מתווכחים על מהי המציאות האובייקטיבית והאם עובדות הן עובדות, אי אפשר לצפות לבחירה מושכלת.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם (נערך)

די אירוני שכל ההודעה שלך נוטפת פלצנות, בעוד שאתה בעצמך לא ממש יודע על מה אתה מדבר.

משבר כלכלי שבוע אחרי הבחירות? המשבר הכלכלי היה משהו מתמשך, שהתחיל כמה חודשים טובים (או אפילו שנים) לפני בחירתו של אובמה, עוד כשבוש היה הנשיא.

וכמובן, כשזה פוקוס ניוז נגד אובמה אז זה מסע הסתה כי הוא שחור, אבל כשזה כל השאר נגד טראמפ אז זאת ביקורת לגיטימית.

כנ"ל לגבי "השבתת הממשלה" - כשזה רפובליקנים אז זה סתם, אבל כשזה דמוקרטים אז זה בשם הליברליות והנאורות, נכון?

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם (נערך)
כשזה פוקוס ניוז נגד אובמה אז זה מסע הסתה כי הוא שחור, אבל כשזה כל השאר נגד טראמפ אז זאת ביקורת לגיטימית.

כנ"ל לגבי "השבתת הממשלה" - כשזה רפובליקנים אז זה סתם, אבל כשזה דמוקרטים אז זה בשם הליברליות והנאורות, נכון?

יכול להיות. צריך לבדוק כל מקרה לגופו (ואני לא מתיימר לומר שבדקתי). כל טיעוני ה-AD CONCRVVM הללו לא באמת מקדמים את הדיון.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

תגיד לי: מתי הדמוקרטים השביתו את הממשל?

והקריסה הכלכלית של הבנקים קרתה בדיוק בשבועות של תחילת הקדנציה של אובמה ולא היתה קשורה אליו.

תבדוק את זה. המידע קיים.

ההבדל הגדול בביקורת כלפי טראמפ ואובמה היא שהביקורת על טראמפ היא על דברים שהוא עשה או אמר שהוא יעשה ונגד אובמה הביקורת היתה על כל מני תיאוריות קונספירציה שלא היו קיימות.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

אני חושב שאחת הבעיות היותר גדולות של הליברלים בארה"ב כיום, היא הצביעות שבעמידה למען ערכים אלו.

כלומר, ערכים ליברלים זה דבר יפה מאוד, אבל הבעיה שלא כל הליברלים עומדים מאחוריהם 100%. הממשל הליברלי בארה"ב דווקא מגן על משטרים פחות ליברלים, או מעדיף לא להתעסק בהם, ואף מגדיל לצאת כנגד מי שמבקר את המשטרים הללו בטענה לגזענות או הסתה. זה די מטומטם בעיניי וחבל, כי ערכים ליברליים, ברובם, יפים מאוד - ועם זאת לדעתי יסכים כל אדם שפוי. מה רע בשוויון הזדמנויות לנשים? בחופש הפרט? בזכות לחירות? כל אלו ערכים יפים. חבל שהתומכים בגישות אלו מסרבים לצאת להגנתם כשזה נהיה קצת לא נעים, או כשצריך לפתוח נושא טעון כדי לדאוג לערכים אלו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

[h=5]Ami Horowitz שפרסם את הסרטון משודיה ומפרסם הרבה דברים שהתקשורת השמאלנית לא מפרסמת בא לביקור בארץ.[/h]ביום שלישי, 28 במרס בשעה 8 בבר ספוטניק, אלנבי 122 תל אביב.

לכו תראו מה זה תקשורת שאין בארץ.

אייל

פורסם

לוטוס אליז, לא נמאס לך להספים?

לפי הגישה שלך, התקשורת גם משקרת, כי יש אתרים שבהם מספרים שאנחנו הולכים להכין מצות מילדים קטנים בקרוב.

בעצם נראה לי שכבר כתבתי את זה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ממש טלנובלה יש להם שם בארה"ב.

* אחרי הכשלון של ניסיון העברת התחליף לאובמהקר, טראמפ שיבח את פול ריאן, מוביל תוכנית הבריאות, על הניסיון. הוא גם האשים את הדמוקרטים בכישלון של העברת התוכנית (שזה עלוב, כמובן, אבל הציבור שלו אוכל את זה בלי מלח)

* בשבת אחה"צ טראמפ כתב בטוויטר "צפו בתוכנית של השופטת ג'נין בפוקס ניוז הערב ב-9"

* יותר מאוחר באותו הערב, השופטת פתחה את התוכנית שלה בהצהרה שפול ריאן צריך להתפטר כי הוא נכשל בהעברת התוכנית שהיו לו 7 שנים לעבוד עליה. היא אמרה שטראמפ שיתף פעולה רק כי הוא חשב שפול ריאן יגרום לזה לקרות. היא הוסיפה שטראמפ לא אשם בשום צורה ושאף אחד לא ציפה שאיש עסקים יבין את הניואנסים ותהליכי החקיקה המסובכים של וושינגטון.

* ממשל טראמפ הכחיש שהם דיברו עם השופטת ג'נין לפני השידור, והיא מצידה הכחישה שדיברה עם טראמפ או צוותו מראש.

כל אלו הן עובדות.

והנה לא-עובדה: הכיצד הצליח טראמפ לנחש שהיא תגיד את מה שאמרה? האם הוא קורא מחשבות?

והנה קטע מאוד מומלץ (גם) בנושא הזה. ממליץ במיוחד לתומכי טראמפ (כן, אתה מרטינס) לצפות:

https://www.youtube.com/watch?v=J7UduuBfnrE

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מעניין לעניין, באותו עניין. טראמפ ביטל את הצו(?) של אובמה בקשר להתחממות הגלובלית ולמקורות אנרגיה אלטרנטיביים. כלומר הוא תומך בנפט ובפחם. זה דווקא מהלך די מעניין בעולמנו, שלפעמים יש תחושה שהשתגע עם הpollution.

אלפא, מעלה את הדופק

פורסם

בוא נראה. הרוב המוחלט של המדענים מתריע על סכנת שינויי האקלים. ברחבי העולם יש הסכמה נרחבת שמעבר למקורות אנרגיה מתחדשים וסביבתיים זה צעד הכרחי בשביל שמירה על כדור הארץ.

מצד שני, יש מיליארדים של דולרים בנפט, וחברות ענקיות עם צוות לוביסטים אדיר וכיס מאוד עמוק מוכנות לעשות המון בשביל להמשיך להרוויח מיליארדים.

טראמפ, איש עסקים שכל מטרתו היא להרוויח כסף, מעדיף להקשיב לחברות הנפט במקום למדענים ולציבור. אתה קורא לזה "דווקא מהלך די מעניין". אני קורא לזה "אה-וואלה, איזו הפתעה באמת שהוא יצא אפס מאופס". זה מה שאתה מקבל כשהנשיא שלך חושב ששינוי האקלים הוא פיקציה שהסינים המציאו בשביל לגנוב לאמריקאים את הכלכלה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לצערי הנשיא "שלי" הרבה יותר גרוע. אני לא מגן על טראמפ, אבל בא נהיה כנים, גם מהצד השני יש אינטרסנטים, לוביסטים ומה לא. אל תדאג, אף אחד מהם לא דואג לבריאות שלך, אלא לכיס שלו. לא צריך לחיות באשליות. ואם יהיה צריך לפגוע בך וכמובן בשאר האזרחים בשם הטבע כביכול, הם יעשו את זה ללא היסוס.

אלפא, מעלה את הדופק

פורסם

סיבה מצוינת לטעון שמה שטראמפ עושה בנושא הזה זה "מעניין" - NOT. מזל טוב, מצאת את אחת הסיבות ההזויות ביותר למה אתה בעד פגיעה באקלים: "גם לוביסטים בעד האקלים חושבים רק על הכיס שלהם". כל הכבוד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...