Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חושב שיש מישהו שבאמת חושב שספייסר אמר את מה שאמר בגלל רוע או אנטישמיות. גם אין שום קשר להיותו גוי ואין שום קשר לתקשורת (למעט העובדה שהוא דובר הבית הלבן).

די ברור שהוא אמר את זה פשוט מתוך בורות. ביחד עם שלל האמירות האחרות שלו, אדם סביר יסיק שלא מדובר באיש חכם במיוחד, וגרוע מכך - לא מדובר באיש שעושה את עבודתו בתור נציג הבית הלבן אל מול התקשורת - בצורה טובה במיוחד או אפילו סתם סבירה. אגב, את זה כבר ראינו בפגישה הראשונה שלו עם נציגי התקשורת, שבה הוא א. תקף אותם בגסות וב. שיקר להם בפנים שקרים עלובים שקל מאוד להפריך.

ואגב נוסף, הניסיון לסובב את מה שהוא אמר באמצעות אמירות כמו "אבל היטלר באמת לא השתמש בנשק כימי בשדה הקרב, בטח שלא נגד העם שלו" הוא מטומטם אפילו יותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מילא אם זו היתה פליטת הפה הראשונה של ספייסר שמעידה על טפשות. אבל כשמדובר על אחד כזה שבמהלך קריירה כ״כ קצרה כדובר הבית הלבן צבר רקורד של כ״כ הרבה אמירות נוטפות טיפשות, ברור ש״יקפצו״ עליו עם כל אמירה חדשה כזו (וקשה להכחיש שהאמירה הנוכחית פשוט מטומטמת, בכל קנה מידה).

לא ברור למה טראמפ עוד לא הרים אותו על טיל.

פורסם

בלה בלה בלה , אתה סתם זורק דברים לאויר, על איזה אמירות אחרות נוטפות טיפשות אתה מדבר ?

מה שמעיד על טיפשות לדעתי זו ההתעסקות בטפל ולא בעיקר, ההתעסקות בפליטת הפה המטופשת הזו, ופיספוס העיקר המטריד מאד בדברים שלו אח"כ. היה לו מזל לבחור שבגלל ההתעסקות המיותרת במשפט ההוא לא שמו לב לדברים המטרידים שהוא חשף בנאום.

פורסם

^^^

האר את עינינו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מרטינס, בתור מי שיצא להגנתו של ספייסר כי היטלר השתמש בגז רק בholocaust centers ולא בשדה הקרב, נראה לי קצת מוזר שאתה מדבר על חוסר היכולת להפריד בין הטפל לעיקר.

ההתעסקות בפליטת פה היא די חשובה, כי היא מלמדת המון על הרמה של האנשים.

למשל, כל העולם יודע שאני שונא את יאיר לפיד. אתה שואל את עצמך, בטח: מה הקשר עכשיו?

אז זו אותו סוג ההתנהגות בדיוק. דושבגים שהגיעו לדרגות ופוזיציות של הנהגה, בארץ, בארה״ב, בכל מקום אחר בעולם, מבלי שיש להם ולו המושג הקלוש ביותר בשום תחום מאלו שהם מבקשים להיות אחראים עליהם. וכולנו צריכים לשלם את המחיר של הנהגה, המורכבת מאנשים שחושבים שבמלחמת העולם השניה היו holocaust centers, או כל דבר דומה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
בלה בלה בלה , אתה סתם זורק דברים לאויר, על איזה אמירות אחרות נוטפות טיפשות אתה מדבר ?

אתה רציני?

חיפוש פשוט בגוגל יחשוף אותך לשלל אמירות מגוחכות.

אני אצטט כאן רק אמירה אחת, אם כי ללא ספק אלמותית:

I think sometimes we can disagree with the facts" - Sean Spicer, 23/1/2017"

(http://insider.foxnews.com/2017/01/23/sean-spicer-white-house-press-briefing-relationship-media)

פורסם

יאיר לפיד לפחות מנסה, ולא מקשקש.. זה לא טוב, בבלורית יש הרבה ג'ל וכו'

אם אתם טובים - לכו להנהיג.

או - כייף להיות הזקנים הנרגנים כמו בתוכנית :lol: של החבובות - תמיד ביקורת ומה לפסול.

ואנחנו היינו עושים זאת טוב יותר.

ו ביום שנתנו להם לנהל את ההצגה, ההצגה הייתה נפילה..

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אייל, יש מספיק אנשים ראויים חוץ ממני להנהיג את המדינה.

אולי אפילו באחד מן הימים כשיסירו מגבלות כמו, לא יודע, העדר היכולת של אזרחי ישראל לבחור בראש ממשלה לא אשכנזי, חלקם יחליפו את ביבי.

פורסם

מה שמעיד על טיפשות לדעתי זו ההתעסקות בטפל ולא בעיקר, ההתעסקות בפליטת הפה המטופשת הזו, ופיספוס העיקר המטריד מאד בדברים שלו אח"כ. היה לו מזל לבחור שבגלל ההתעסקות המיותרת במשפט ההוא לא שמו לב לדברים המטרידים שהוא חשף בנאום.

הא? חיפוש זריז ברשת מוצא מספיק סרטונים וטוויטים של האימבציל הזה. למשל פה. מה אתה עוד צריך?

אני באמת לא מצליח להבין את ההתעקשות שלך להגן על כל דבר בממשל של טראמפ. אפילו אתה חייב להבין שלא הכל יכול להיות מושלם. ומה אתה כל כך מחזיק משון ספייסר - נשגב מבינתי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)
מרטינס, בתור מי שיצא להגנתו של ספייסר כי היטלר השתמש בגז רק בholocaust centers ולא בשדה הקרב, נראה לי קצת מוזר שאתה מדבר על חוסר היכולת להפריד בין הטפל לעיקר.

ההתעסקות בפליטת פה היא די חשובה, כי היא מלמדת המון על הרמה של האנשים.

למשל, כל העולם יודע שאני שונא את יאיר לפיד. אתה שואל את עצמך, בטח: מה הקשר עכשיו?

אז זו אותו סוג ההתנהגות בדיוק. דושבגים שהגיעו לדרגות ופוזיציות של הנהגה, בארץ, בארה״ב, בכל מקום אחר בעולם, מבלי שיש להם ולו המושג הקלוש ביותר בשום תחום מאלו שהם מבקשים להיות אחראים עליהם. וכולנו צריכים לשלם את המחיר של הנהגה, המורכבת מאנשים שחושבים שבמלחמת העולם השניה היו holocaust centers, או כל דבר דומה.

יבגניפ אני אכתוב כאן משהו שכנראה מאד מאד יפתיע אותך, ואני מקווה שתאמין לי אם אומר לך שלרוב האמריקאים יש רק מושג מאד כללי ומעורפל לגבי מה שעברו היהודים בשואה. אצלהם אין יום השואה עם תוכניות בטלויזיה והשואה היא לא חלק מרכזי בתוכנית הלימודים בבתי הספר, אז שלא יפתיע אותך אם אמריקאי כזה או אחר לא ממש בקיא במושגים של השואה ומשתמש במושגים כמו holocaust centers. ועוד הפתעה מחכה לך אם אתה מצפה שכל מי שנמצא בתפקיד דיפלומטי יגלה בקיאות עמוקה בשואת היהודים. חוץ ממושגים כלליים מאד לא תמצא שם הרבה.

אני מניח שאם ארמני ישאל אותך שאלות על שואת הארמנים ויבקש שתתאר מה התרחש באותה תקופה אתה תצא בעיניו דושבאג בערך כמו שספייסר מצטייר אצלך כרגע. בישראל שואת הארמנים היא לא חלק מתוכנית הלימודים היא לא ממש מעניינת כאן אף אחד ואין הרבה כאן שבקיאים במה עברו הארמנים באותה תקופה.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם
^^^

האר את עינינו

בשביל מה ? לקלקל להם את ההתעסקות בקטנות ? הם נהנים מזה נורא.

רק בשבילך - הנה קטע שמתאר יפה את מה שאני מדבר עליו. לקראת הסוף הוא מדבר על הכיוון החדש של הממשל כלפי סוריה.

פורסם (נערך)
לרוב האמריקאים יש רק מושג מאד כללי ומעורפל לגבי מה שעברו היהודים בשואה.[...להשוואה]בישראל שואת הארמנים היא לא חלק מתוכנית הלימודים היא לא ממש מעניינת כאן אף אחד.

מה שנכון נכון.

השואה היא מרכיב בזהות הלאומית הישראלית אז היא מוטמעת אצלנו. בארצות הברית זה לא כך, והם למשל כורכים אותה במקרים רבים עם הפוראיימוס (שואת הצוענים) ולעתים גם את ההרג של שבויים סובייטים כאירוע אחד, נטו מתוך חוסר בקיאות במונחים. זו הסיבה שאמריקאים לפעמים יגידו שהיו בשואה שמונה מיליון הרוגים.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
יבגניפ אני אכתוב כאן משהו שכנראה מאד מאד יפתיע אותך, ואני מקווה שתאמין לי אם אומר לך שלרוב האמריקאים יש רק מושג מאד כללי ומעורפל לגבי מה שעברו היהודים בשואה. אצלהם אין יום השואה עם תוכניות בטלויזיה והשואה היא לא חלק מרכזי בתוכנית הלימודים בבתי הספר, אז שלא יפתיע אותך אם אמריקאי כזה או אחר לא ממש בקיא במושגים של השואה ומשתמש במושגים כמו holocaust centers. ועוד הפתעה מחכה לך אם אתה מצפה שכל מי שנמצא בתפקיד דיפלומטי יגלה בקיאות עמוקה בשואת היהודים. חוץ ממושגים כלליים מאד לא תמצא שם הרבה.

אני מניח שאם ארמני ישאל אותך שאלות על שואת הארמנים ויבקש שתתאר מה התרחש באותה תקופה אתה תצא בעיניו דושבאג בערך כמו שספייסר מצטייר אצלך כרגע. בישראל שואת הארמנים היא לא חלק מתוכנית הלימודים היא לא ממש מעניינת כאן אף אחד ואין הרבה כאן שבקיאים במה עברו הארמנים באותה תקופה.

מרטינס, אני אכתוב גם משהו שאולי יפתיע אותך ומקווה שתאמין לי גם:

לא כזה איכפת לי מה האמריקאי הממוצע יודע על השואה.

זו בכלל לא הפואנטה כאן, ואתה שוב פשוט מתאמץ יותר מדי.

אף אחד לא העמיד את ספייסר למבחן במושגים אותם לומדים ילדי ישראל לבגרות בהיסטוריה. אף אחד גם לא הכריח אותו לבחור דווקא באנלוגיה שבחר. ובחירות המילים שלו - מה לעשות - הוציאה אותו מטומטם. לא רק זה, לך משום מה היה גם נורא חשוב להסביר שהוא צדק, כי היטלר השתמש בנשק כימי "רק" במחנות השמדה ולא בשדה הקרב.

ובכלל, זו רק דוגמא. באילו נושאים הוא כן מבין לדעתך? הוא או הנשיא שעומד מאחוריו? הרי זו כל המהות של פופוליזם, ודיברנו על זה לאורך עשרות עמודים.

פורסם

מרטינס, ההבדל הקטן הוא שאמריקאי ממוצע, דבריו אינם מצוטטים בכל המדיה העולמית ואינם משפיעים על העולם.

לכן אני מצפה מאדם שהוא דובר הבית הלבן, אם הוא אינו עושה גוגל פשוט לפני שהוא אומר משהו שקרה בהיסטוריה, שלא ידבר על מה שלא מבין, כי אם אני ואתה יושבים בבר ואני אומר שטות כזו אתה רק מתקן אותי על בורותי, אבל כשאתה עומד בפני כל העולם אתה זה שאמור לדעת דברים כאלו בסיסיים , זה לא תקציב המדינה אלא עובדה היסטורית.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
מרטינס, ההבדל הקטן הוא שאמריקאי ממוצע, דבריו אינם מצוטטים בכל המדיה העולמית ואינם משפיעים על העולם.

לכן אני מצפה מאדם שהוא דובר הבית הלבן, אם הוא אינו עושה גוגל פשוט לפני שהוא אומר משהו שקרה בהיסטוריה, שלא ידבר על מה שלא מבין, כי אם אני ואתה יושבים בבר ואני אומר שטות כזו אתה רק מתקן אותי על בורותי, אבל כשאתה עומד בפני כל העולם אתה זה שאמור לדעת דברים כאלו בסיסיים , זה לא תקציב המדינה אלא עובדה היסטורית.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

הציפיה שלך לא מציאותית. רוב הפוליטיקאים שתמצא בארה"ב הם האמריקאי הממוצע. אלא אם יגיע במקרה לפוליטיקה שם מישהו עם תארים מתקדמים בהסטוריה, או איזה יהודי, לא תמצא הרבה בקיאות בעניני שואת היהודים. זה לא מעניין שם אף אחד כמו שכתבתי קודם.

מה לעשות אנחנו והבעיות שלנו וההסטוריה שלנו לא מעניינים אף אחד שם בעולם הגדול, וצריך לתאם ציפיות למציאות בשטח.

• תוכן חדש...