Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אסכם מבחינתי את העניין כך, טראמפ מבחינתי הוא טיגריס פראי.

כרגע, נח לחיות איתו כי הוא בעיקר דואג לאכול את האויבים (האמיתיים והאידיאולוגים) שלנו אבל אין שום יסוד להאמין שאם נבוא לו לא טוב בעין, לא נהפך לארוחה הבאה שלו.

אין אצלו שום סנטימנטים!

ראיתם סימנים לזה ב"לכו חפשו את החברים שלכם, אני לא מגנה שום אנטישמיות ועל הדרך פוגע בקהל הWHITE SUPREMACY שהצביעו לי".

בגירה, אני לא בטוח שהתחזקות האנטישמיות בארה"ב כל כך גרועה לאג'נדה הימנית... אולי אפילו להפך.

פורסם

קוויתי שתרגעו אחרי קייט אבל זה לא עזר.

אז נמשיך בדברים שלא מפרסמים בחדשות של "הארץ"

ביום האישה היו כמה דברים שצריך להתייחס אליהם.

לפי חדשות השמאל היה אירוע נגד טראמפ של יום ללא נשים.

אבל מה היה עוד שלא שמעת עליו?

את האירוע יום ללא נשים ארגנה רסמייה יוסף עודה במימון של ג'ורג סורוס.

שני אנשים שלא יכולים לעבור ביקורת דרכונים בנתב"ג.

רסמייה יוסף עודה היא פלסטינאית ששוחררה מהכלא בארץ אחרי שישבה על רצח 2 אנשים.

מאז ששמו לב מי היא מנסים לגרש אותה מארה"ב.

וג'ורג סורוס אדם שממן ארגונים בכל העולם, בהונגריה ארץ הולדתו חוסמים כל פעילות שלו, גם בארה"ב מנסים לחסום אותו.

צדיק גדול הוא לא.

אם כבר מדברים על מימון. 25% מהמימון של הילרי הגיע ממדינות תומכות טרור: סעודיה וקטאר, בערך כל השאר הגיע מג'ורג'.

אם מסיבה לא מובנת היא הייתה זוכה היא הייתה חייבת הרבה לארגוני טרור שתמכו בה.

וזה מה איוונקה טראמפ פרסמה באותו יום, ציטוט של גולדה מאיר:

C6eenieWAAEnfHN.jpg

malcishua בשוודיה אסור לפרסם מה קורה שם עם האסלאם, בשביל זה עצבניים על הסרטונים האלה.

מי אתה חושב שהרביץ לאמי?

הצוות שלו הרביץ לו בשביל שזה יראה טוב בצילום?

Rasmea Odeh

ShowImage.ashx?id=327692&w=898&h=628

אייל

פורסם (נערך)

די לאפקט ההילה. מה זה בכלל משנה?! גם אם תימור-י לנג (הפיסח, במידה ושכחת את קורס פרסית בכיתה ג׳) היה המארגן של ההפגנה, זה לא הופך לא את ההפגנה עצמה ולא את הנושא שלה לבלתי לגיטימיות.

וסעודיה וקטר ״מממנות״ הרבה דברים בארצות הברית פשוט מכורח העובדה שאלו מדינות ידידות שיש להן קשרים עסקיים. גם כשישראל צריכה היא מסתדרת עם המדינות הללו יופי.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

אבל מה היה עוד שלא שמעת עליו?

...

ואיפה אתה שמעת עליו? אולי תפנק אותנו במקורות שלך?

וזה מה איוונקה טראמפ פרסמה באותו יום, ציטוט של גולדה מאיר:

מתנצל מראש על השאלה, אבל למה צריך לעניין אותי מה היחצנית של איוונקה פרסמה בשמה ביום זה או אחר? (אני בספק שהיא עצמה יודעת מי זאת גולדה מאיר.) מה הקשר לדיון שלנו?

malcishua בשוודיה אסור לפרסם מה קורה שם עם האסלאם, בשביל זה עצבניים על הסרטונים האלה.

מי אתה חושב שהרביץ לאמי?

הצוות שלו הרביץ לו בשביל שזה יראה טוב בצילום?

אגלה לך סוד: אם החלטתי שאני רוצה וידאו שלי שבו מכים אותי מכות רצח, יש דרכים הרבה יותר קלות להשיג את זה מלנסוע עד שוודיה. רק להדגים לך שאם ראית אותו מקבל מכות בווידאו, לא אומר שהווידאו לא נערך בצורה לא אתית ולא מגמתית.

שים לב שבנוסף לשוטרים שהתלוננו על הצורה שבה הראיון איתם נערך לצורך הסרט, הצלמים עצמם(!) שאשכרה צילמו את הסרט אמרו לאחר מכן שהם מתחרטים על ההשתתפות שלהם בפרויקט, כיוון שהסרט נערך באופן לא אתי בעליל ע״מ לשקף דברים שפשוט לא מתקיימים במציאות (fake news, בלעז).

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם

יופי של הסטה מהנושא.

תוכנית הבריאות של ממשל טראמפ כל כך גרועה שהוא אפילו לא רוצה את השם שלו עליה.

בנאדם ממוצע יפסיד אלפי דולרים של החזרים בשיטה החדשה (גבר בן 60 שמרוויח 50000 בשנה ואצל אובמה קיבל החזרים של עד 13000 דולר יקבל עכשיו רק 4000). השינויים ב-medicaid שמיועדת לעניים יחתכו מהתוכנית מאות מיליארדים ב-10 השנים הבאות, שיגרמו לאיבוד הכיסוי למיליוני אמריקאים - הערכות של 6 עד 15 מיליון אמריקאים. מי ירוויח? העשירים והאולטרה עשירים שיקבלו הנחות במסים. ה-1% העליונים יקבלו הנחה ממוצעת של 33000 דולר בשנה וה-0.1% העליונים יקבלו הנחה ממוצעת של 200000 בשנה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

^

זה הרעיון של הקפטליזם, וזה היה המצב עד שאובמה הנחית את Obambacare (הטעות בכוונה). מצד אחד זה באמת לא בסדר, אבל מצד שני למה שמישהו ישלם על השירותים של מישהו אחר?

לא משעמם איתו, והוא גם מוריד את מחירי הנפט, ורק על זה כבר מגיעה לו צ'פחה על הכתף:lol:

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם (נערך)

מבלי להכנס לדיון על האם זה ״הרעיון של קפיטליזם״ או לא, העובדה היא שטראמפ לא ביטל את אובאמקר, אלא פשוט החליף אותו במשהו הרבה פחות טוב בכל מני מובנים (שרוני פירט, אבל אתה בחרת להתעלם מהחלק הזה בתגובתו).

ומה שהכי עצוב, שהחלק באוכלוסיה שהכי נדפק מתוכנית הבריאות החדשה של טראמפ הוא בדיוק זה שהביא לו את הניצחון בבחירות. אנחנו כבר רגילים לזה בישראל, אבל לאמריקאים זה כנראה חדש.

לגבי מחירי הנפט - שמתי לב גם שמזג האוויר מתחמם מאז שטראמפ נבחר, יכול להיות שהוא מביא איתו את האביב?

ד״א, אף תגובה על כך שממשל טראמפ - אחרי שהוצב לו דדליין לספק עדויות אמיתיות לדבריו - לקח בחזרה את השטות על הציתות של אובאמה? או על כך שהממשל האמריקאי עוקב אחרי האזרחים דרך המיקרוגל שלהם? :lol:

פורסם
פורסם (נערך)

^ שני הדברים נכונים. אכן התקבלה הארכה, ואכן דוברי טראמפ נסוגו (או לפחות ניסו בתואנות שונות) מהטענה המקורית שלו לגבי ציתות של אובאמה - ספייסר טוען פתאום שטראמפ לא התכוון ממש לציתות, ולא התכוון ממש לאובאמה. טרחת לקרוא בכלל את הכתבה בלינק שאתה עצמך הבאת? הכל כתוב שם. אתה יודע, בחלק הזה עם המילים שבא אחרי הכותרת.

(אבל למה בעצם שתטרח? פשוט תכתוב FAKE NEW וסגרת עניין.)

ד״א, שום תגובה על הערת המיקרוגל? :lol:

פורסם
^ שני הדברים נכונים. אכן התקבלה הארכה, ואכן דוברי טראמפ נסוגו (או לפחות ניסו בתואנות שונות) מהטענה המקורית שלו לגבי ציתות של אובאמה - ספייסר טוען פתאום שטראמפ לא התכוון ממש לציתות, ולא התכוון ממש לאובאמה. טרחת לקרוא בכלל את הכתבה בלינק שאתה עצמך הבאת? הכל כתוב שם. אתה יודע, בחלק הזה עם המילים שבא אחרי הכותרת.

(אבל למה בעצם שתטרח? פשוט תכתוב FAKE NEW וסגרת עניין.)

אתה צריך לשפר את הבנת הנקרא שלך כשאתה קורא כתבות. כתוב במפורש שהדובר חידד והסביר שטראמפ בציוץ המקורי שלו שם את המילה "ציטוט" בגרשיים. אבל למה שתבין את מה שלא בא לך ? הכי קל לכתוב ש "דוברי טראמפ נסוגו".

אף אחד לא נסוג, הם קיבלו הארכה כדי לספק את ההוכחות לטענות שלהם.

פורסם

חידד... טוב נו. ולי יש קושי בהבנה.

1. המשמעות של wiretapping באנגלית היא מאוד ספציפית ונוגעת ישירות להתקנת ציתות על קו טלפון, אתה יכול לבדוק במילון אם אתה לא מאמין לי. טראמפ ידע בדיוק מה הוא כותב. למעשה, בטוויט השלישי שלו הוא כבר וויתר על הגרשיים ואזכר בפירוש את קו הטלפון שלו. עכשיו ספייסר טוען שטראמפ התכוון למשהו יותר כללי ובכלל לא לקווי טלפון - כלומר סותר את מה שטראמפ כתב בטוויטים == לוקח את דבריו של טראמפ חזרה.

2. בטוויט שלו טראמפ כתב בפירוש שאובאמה עצמו דאג לציתות על הטלפון שלו, וקרא לו על כך אישית איש רע (וחולה) - אבל פתאום ספייסר טוען שהוא התכוון לממשל אובאמה ולא לאובאמה עצמו. כלומר סותר את מה שטראמפ כתב בטוויטים == לוקח את דבריו של טראמפ חזרה.

בהתחשב בטבעו של הבוס שלו, כמובן שלא ציפיתי (ולא מצפה) שספייסר יעמוד מול עיתונאים ויאמר שהנשיא מצטער על הטוויטים והוא לוקח אותם חזרה (למרות שמעניין לראות מה הוא יגיד ב-20 למרץ). אבל להעלות טענות שהן מנוגדות ישירות לתוכן הטוויטים - זה שקול בדיוק לנסיגה מהטענות שהועלו בטוויטים.

שוב, הכל כתוב בפירוש בכתבה של פוקס ניוז - בדיוק כמו שזה כתוב בכתבה של CNN, אותם הזדרזת כ״כ לקטול (מבלי לקרוא את הכתבה, אני מניח).

twit.jpg

פורסם

1. משהו בהסקת המסקנות שלך בפיסקה הזו לא עובד. מ "התכוון למשהו יותר כללי" הגעת מייד ל "סותר את מה שטראמפ כתב". אני מקווה שאתה שם לב לפער.

2. אובמה = ממשל אובמה. גם כאן ספייסר רק הבהיר את הכוונה מאחורי הדברים. גם בפרשת הציתותים לקנצלרית גרמניה היה זה "ממשל אובמה" שדאג לצותת, בקריצה של הבוס הגדול. מעניין שאחר כך היה זה אובמה עצמו שהתנצל על הציתותים.

ודרך אגב את הכתבה של CNN לא טרחתי לקרא. לא קורא עיתונים בשירות הקלינטונים שמרבים לפרסם FAKE NEWS.

פורסם

אה לגבי המיקרוגל, זה דווקא מאד הגיוני. היום להרבה מכשירים טיפשים, בין אם זה טוסטר, מקרר , טלויזיה או מיקרוגל, משתילים לו מעבד ומערכת הפעלה של אנדרואיד מה שהופך אותו משאב מושלם לציתות.

פורסם

בוא נעבור על זה לאט, כדי שתבין:

טראמפ, בטוויט שלו: אובאמה עצמו דאג לשים ציתות על קו הטלפון שלי. איזה איש רע!

ספייסר: לא אובאמה, אלא מישהו בממשל אובאמה, ללא ידיעתו (הרי אחרת זה כן אובאמה, נכון?). לא ציתות לטלפון, אלא באופן כללי היה איזה סוג של surveillance (אולי דרך המיקרוגל? סתם השערה שהעלתה קונווי, היועצת של טראמפ ומנהלת הקמפיין שלו).

(שים לב, לנוחותך הדגשתי את מילת השלילה לא.)

בוא והסבר לי בבקשה איך שני הנ״ל מתיישבים.

לגבי CNN - להתעלם ממה שאחרים מפרסמים זו לא דרך לנהל דיון. זכותך - אחרי שקראת - להעביר איזו ביקורת שאתה רוצה, כולל כל מיני ראשי תיבות שאנשי טראמפ המציאו כדי להסיט את תשומת הלב של אנשים מהעיקר. אבל אם כל אחד מאיתנו יסרב לקרוא את מה שהשני פרסם, לא ממש נוכל לנהל דיון, נכון? אני ישבתי וקראתי את הלינק שפרסמת ועניתי לך בהתאם.

במקרה הזה, אם היית טורח לקרוא את הכתבה של CNN, היית נוכח לדעת שהתוכן שלה זהה (מבחינת תיאור העובדות, הדעות לא מעניינות אותי לא פה ולא שם) כמעט לחלוטין לתוכן הכתבה של פוקס ניוז.

פורסם
אה לגבי המיקרוגל, זה דווקא מאד הגיוני. היום להרבה מכשירים טיפשים, בין אם זה טוסטר, מקרר , טלויזיה או מיקרוגל, משתילים לו מעבד ומערכת הפעלה של אנדרואיד מה שהופך אותו משאב מושלם לציתות.

אני ממש מתנצל, אבל קשה לי לחשוב על תגובה רצינית לנ״ל. נותר לי רק לקוות שאתה מתלוצץ.

• תוכן חדש...