Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
יפה מרטינז, למה ביקשתי לינק לקניה?

כי לפי טענתה של קונווי, ניתן היום להאזין לאמריקאים דרך המיקרוגל שלהם.

שים לב, אני לא טוען שזה לא יהיה אולי אפשרי בעתיד. אי אפשר באמת לדעת מה יהיה בעתיד. אבל כיום, כרגע, אין שום מיקרוגל נתון שקרוב אפילו ללאפשר משהו כזה.

ולכן כתבה על משהו שאולי יהיה זמין באיזשהו מוצר של איזושהי חברה בעתיד, ממש לא רלוונטית לטענה שלה.

דווקא הכתבה הקודמת שאתה הבאת, מ-2006 (ואתה שואל באיזו שנה אני חי :roll:), היא דוגמא מצוינת לכך שבמשך השנים היו מדי פעם טענות של כל מיני חברות על שילוב של כל מיני דברים במוצרים שלהן, בינתיים - אין.

הטענה שלה שקולה לכך שיש מושבות על הירח. אני בטוח שבעתיד יהיו, כרגע - אנחנו לא קרובים לכך.

ד״א, אני מבין שאתה לא מהתחום, לכן אני לא מחזיק את זה נגדך. אבל מיקרופון ווייפיי לא מספיקים כדי לאפשר פריצה מרחוק למכשיר והאזנה למשתמש. צריך קצת יותר מזה (תיקנתי את ההודעה המקורית שלי, בשבילך).

אני כן מהתחום ואני יכול להבטיח לך שמיקרופון + WIFI+ עם מעבד כלשהו מספיקים כדי לצותת.

הבאתי לך דוגמאות למכשירי מטבח עם יכולות ציתות שנמכרים וקיימים בהרבה בתים משנת 2006 עד היום יותר מעשור.

המסמכים האחרונים של הCIA שהפיצו ויקיליק מראים שה CIA עושה שימוש נרחב ביכולות שלו לגשת אליהם ולצותת.

כבר כמה שנים ידוע שאינטל מכניסה דלתות אחוריות למעבדים החדשים שלה כדי לאפשר גישה למחשבים שמבוססים עליהם, כנראה שגם ,AMD

אז אני מצטער אם אני מקלקל לך את תמונת העולם המושלם והבטוח מציתותים אבל כדאי שתתעורר.

פורסם

^

כשהבאת את הטיעון/השוואה הלא ענייניות, בצורה עקיפה התכוונת שהקורא "מהמחנה הנגדי" לא חכם במיוחד וניסית להביא להעמקת המחלוקת. אם זאת לא הייתה הכוונה וזה נעשה בתום לב, אז אני לוקח את דברי בחזרה.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם (נערך)
חן,עזוב בחייך, האליטיסטיות שלך שאתה בכח מנסה לדחוף בכל הודעה, ממש לא מוציאה אותך באור חיובי. זה נראה מאד מאולץ, סנובי וממש לא לעניין בהקשר של השרשור. או שמא יש לך רגשי נחיתות קשים?

אני פשוט חושב שזה שאנחנו בדיון על דונלד טראמפ לא אומר שאנחנו צריכים לדבר כמו טראמפ.

העיסוק שלי בנושאים פוליטיים הוא אינקלקטואלי מאחר ואני חוקר אותם, כך שאני לא חש צורך להתלהם אז את האנרגיה שכולכם משקיעים בהתלהמות אני משקיע בטיעונים ענייניים ובנסיון להעלות את רמת הדיון ואולי אפילו לנסוך לו נופך שכלתני.

ואגב, הפעם דווקא אתה השתמשת בלטינית בלי לדעת:

סנו"ב = SINE NOBILITATE = [תלמיד באוניברסיטה ש]חסר תואר אצולה. :lol:

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

^

מכל מלמדי השכלתי, דווקא את זה באמת לא ידעתי, מעניין.

אפשר לנהל דיון מנומס ולא מתלהם, גם בלי הנופך השכלתני שציינת, שכן הוא לא במקום בצורה שאתה מעביר אותו, לפחות לדעתי.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם
אני כן מהתחום ואני יכול להבטיח לך שמיקרופון + WIFI+ עם מעבד כלשהו מספיקים כדי לצותת.

הבאתי לך דוגמאות למכשירי מטבח עם יכולות ציתות שנמכרים וקיימים בהרבה בתים משנת 2006 עד היום יותר מעשור.

המסמכים האחרונים של הCIA שהפיצו ויקיליק מראים שה CIA עושה שימוש נרחב ביכולות שלו לגשת אליהם ולצותת.

כבר כמה שנים ידוע שאינטל מכניסה דלתות אחוריות למעבדים החדשים שלה כדי לאפשר גישה למחשבים שמבוססים עליהם, כנראה שגם ,AMD

אז אני מצטער אם אני מקלקל לך את תמונת העולם המושלם והבטוח מציתותים אבל כדאי שתתעורר.

אה, פתאום גם צריך מעבד כלשהו (ד״א, לא ״כלשהו״, אלא מעבד עם יכולות מאוד מסוימות) כדי לאפשר ציתות.

ולא, זה לא בוודאות מספיק. נניח שיש לך מערכת שבה המיקרופון מחובר לפונקציה של זיהוי קולי (״הפעל״, ״כבה״) אבל הווייפיי משמש רק לפונקציות כמו עדכון חומרה? במקרה כזה יתכן שאין בכלל ממשק ביניהם. בקיצור, הכל תלוי בתכנון המכשיר.

ושוב, אתה מטה את הדיון למקומות רחוקים מאוד מהיכן שהוא התחיל. העובדה היא שאין כיום יכולת לאף אחד לצותת לך דרך המיקרוגל בבית שלך, וזו עובדה. אתה יכול לומר עד מחר שמתישהו בעתיד זה אולי יהיה אפשרי, אתה יכול לומר (בצדק) שיש מכשירים אחרים כמו טלוויזיות חכמות שאולי כן מאפשרים את זה, אבל מיקרוגל - אין. ועל זה היה הדיון, להזכירך - הערת המיקרוגל.

ד״א, אתה ממש לא מקלקל לי כלום, אל תדאג. להיפך, אני די נהנה מהדיון הזה :lol:

פורסם (נערך)

אפשר לנהל דיון מנומס ולא מתלהם, גם בלי הנופך השכלתני שציינת, שכן הוא לא במקום בצורה שאתה מעביר אותו, לפחות לדעתי.

כשזה לא מרגיש במקום, זה כי אני מנסה לספר (סוג של) בדיחה. קצת הומור (וקצת קייט אפטון, מסתבר) ממש לא יזיק לשרשור הזה.

אין כיום יכולת לאף אחד לצותת לך דרך המיקרוגל בבית שלך, וזו עובדה. אתה יכול לומר עד מחר שמתישהו בעתיד זה אולי יהיה אפשרי, אתה יכול לומר (בצדק) שיש מכשירים אחרים כמו טלוויזיות חכמות שאולי כן מאפשרים את זה, אבל מיקרוגל - אין.

אמת. טרם ראיתי בכל מערכת הבטחון הישראלית - גם במקומות המוקפדים ביותר - מקום שמניח את המיקרוגל במובדל מתוך חשש לציתותים. הבעיה היא רק עם מחשבים וטלפונים, וגם זה לא טריוויאלי.

במקרה של ציתות לאזרח של המדינה שלך, יש גם קשיים מעבר לפן הטכני.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
^

כשהבאת את הטיעון/השוואה הלא ענייניות, בצורה עקיפה התכוונת שהקורא "מהמחנה הנגדי" לא חכם במיוחד וניסית להביא להעמקת המחלוקת. אם זאת לא הייתה הכוונה וזה נעשה בתום לב, אז אני לוקח את דברי בחזרה.

ממש לא התכוונתי למשהו כזה, ואני מתנצל (עכשיו תורי) אם זה נתפס כך.

פורסם
כשזה לא מרגיש במקום, זה כי אני מנסה לספר (סוג של) בדיחה. קצת הומור (וקצת קייט אפטון, מסתבר) ממש לא יזיק לשרשור הזה.

+1 בקשר לקייט אפטון (טוב, נו, וגם כל השאר. אבל בעיקר קייט).

פורסם
אה, פתאום גם צריך מעבד כלשהו (ד״א, לא ״כלשהו״, אלא מעבד עם יכולות מאוד מסוימות) כדי לאפשר ציתות.

ולא, זה לא בוודאות מספיק. נניח שיש לך מערכת שבה המיקרופון מחובר לפונקציה של זיהוי קולי (״הפעל״, ״כבה״) אבל הווייפיי משמש רק לפונקציות כמו עדכון חומרה? במקרה כזה יתכן שאין בכלל ממשק ביניהם. בקיצור, הכל תלוי בתכנון המכשיר.

אין דבר כזה עדכון חומרה דרך ה WIFI, אתה קורא בכלל מה שאתה כותב ? אולי התכוונת לעדכון תוכנה ?

פורסם
^ התכוונתי כמובן עדכון קושחה (firmware), תודה על התיקון.

אני מקווה שברור לך ש קושחה זה תוכנה, וברגע שיש תוכנה שרצה ויש מעבד ומספר רכיבים היקפיים שמחוברים למעבד ביניהם מיקרופון וחיבור לאינטרנט, אז יש פוטנציאל נהדר לפריצה וציתות. ואם יש אפשרות בנוייה לעידכוני קושחה, אז בכלל גן עדן לפורצים ומצותתים, ובמסמכים שדלפו דרך ה ויקיליקס יש תיאורים מעניינים על הדרך שה CIA מנצלים את הטכנולוגיה לצרכי מודיעין וציתות.

פורסם

השרשור הזה מתחיל להדרדר לכיוון של:

#למה אני מסתובב עם כובע אלומיניום על הראש.

proxy.php?image=http%3A%2F%2Fimages.tapatalk-cdn.com%2F15%2F10%2F30%2F5f44a695a04e69714daaf96003a9a40a.jpg&hash=7c4e12f22eaf3d057624a87aaf11f2f2

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני אוהב תיאוריות קונספירציה מוזרות כאלה. הCIA יגרל אחרי האזרח הממוצע דווקא באמצעות המיקרוגל, הרי זה לא שיש לכל אחד היום טלפון חכם עם איתור GPS, מיקרופון וחיבור לאינטרנט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כאילו צריכים טלפון כשיש להם את השתל התת עורי שמושתל אצל כל מי שנולד אחרי יולי 47.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...