Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שקרים לבנים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

עוד קצת מהשקרים של אובמה

זה קצת שופך אור על התגובות האחרונות של טראמפ לגבי הציתותים, הרי מדובר באובמה, נשיא לשעבר שקרן, מפיץ הבטחות סידרתי שמקפיד לא לקיים אותן, ונתפס כבר בציתותים לגורמים ידידותיים בקשרים הדוקים עם ארה"ב. האמת שזה מתבקש שהנשיא לשעבר צותת לנשיא הנוכחי לפני הבחירות

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם
עוד קצת מהשקרים של אובמה

זה קצת שופך אור על התגובות האחרונות של טראמפ לגבי הציתותים, הרי מדובר באובמה, נשיא לשעבר שקרן, מפיץ הבטחות סידרתי שמקפיד לא לקיים אותן, ונתפס כבר בציתותים לגורמים ידידותיים בקשרים הדוקים עם ארה"ב. האמת שזה מתבקש שהנשיא לשעבר צותת לנשיא הנוכחי לפני הבחירות

א. אני של 2013 מודה לך על הלינק בנוגע למרקל, ושואל - מה הקשר?

ב. תודה לך גם על סרטוני השקרים של אובמה, רק נשאלת השאלה - מה זה משנה למצב הנוכחי? האם העובדה שאובמה משקר הופכת את זה לבסדר אם טראמפ משקר?

בנוסף, שים לב להגיון שלך - 1. ראיתי סרטונים שבהם אובמה משקר. 2. אובמה שקרן. 3. אובמה צותת לגורמים ידידותיים - מכאן מתבקש שאובמה צותת לטראמפ.

אתה "שוכח" בנוחות ש:

1. העובדה שמישהו שיקר בעבר לא אומרת שהוא כל הזמן משקר או שהוא משקר בנושא מסוים.

2. לפי הפרסומים, זה לא אובמה שצותת אלא ציתותים, אם היו, התקיימו ללא ידיעתו.

3. במקום לקפוץ דרך חישוקים בשביל לשכנע את עצמך בנכונות משהו, אולי כדאי לזכור את התער של אוקהם, שאומר (בגדול) שבהנתן תיאוריה כלשהי, הפתרון הוא לרוב הפשוט ביותר. במקרה הזה, האם לא פשוט יותר שמישהו בברייטבארט כתב כל מיני שקרים וסילופים, טראמפ קרא אותם (בטח מאוד חלקית, כי זה טקסט ארוך ולמי יש כוח) וישר רץ לצייץ?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)
א. אני של 2013 מודה לך על הלינק בנוגע למרקל, ושואל - מה הקשר?

ב. תודה לך גם על סרטוני השקרים של אובמה, רק נשאלת השאלה - מה זה משנה למצב הנוכחי? האם העובדה שאובמה משקר הופכת את זה לבסדר אם טראמפ משקר?

בנוסף, שים לב להגיון שלך - 1. ראיתי סרטונים שבהם אובמה משקר. 2. אובמה שקרן. 3. אובמה צותת לגורמים ידידותיים - מכאן מתבקש שאובמה צותת לטראמפ.

אתה "שוכח" בנוחות ש:

1. העובדה שמישהו שיקר בעבר לא אומרת שהוא כל הזמן משקר או שהוא משקר בנושא מסוים.

2. לפי הפרסומים, זה לא אובמה שצותת אלא ציתותים, אם היו, התקיימו ללא ידיעתו.

3. במקום לקפוץ דרך חישוקים בשביל לשכנע את עצמך בנכונות משהו, אולי כדאי לזכור את התער של אוקהם, שאומר (בגדול) שבהנתן תיאוריה כלשהי, הפתרון הוא לרוב הפשוט ביותר. במקרה הזה, האם לא פשוט יותר שמישהו בברייטבארט כתב כל מיני שקרים וסילופים, טראמפ קרא אותם (בטח מאוד חלקית, כי זה טקסט ארוך ולמי יש כוח) וישר רץ לצייץ?

אתה באמת שואל מה הקשר לשערוריית הציתותים שעשה אובמה לקנצלרית גרמניה ? תתאמץ קצת, אולי תצליח להבין :-)

מי שנהג לצותת בעבר ימשיך לצותת, מי שנהג לשקר בעבר ימשיך לשקר. לפי הפירסומים אובמה ידע בבירור שמצותתים ואיפשר את המשך הציתותים, כך שאי אפשר לקחת ממנו שום אחריות לגבי הציתותים. זה הוראה שלו בפירוש.

אהבתי את תיאוריות הקונספירציה שלך בסוף ההודעה, לא רע ...

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם
מי שנהג לצותת בעבר ימשיך לצותת, מי שנהג לשקר בעבר ימשיך לשקר.

לפי ההגיון הזה, מי שכתב שטויות בעבר ימשיך לכתוב שטויות בעתיד. מכאן - אין לנו על מה לדבר :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
לפי ההגיון הזה, מי שכתב שטויות בעבר ימשיך לכתוב שטויות בעתיד.

מכאן - אין לנו על מה לדבר :-P

למה, :grin: אני נהנה לקרוא כאן (גם ת'תגובות שלי) ואני עדיין מדבר עם עצמי,, חופשי

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם (נערך)
כדאי לזכור את התער של אוקהם, שאומר (בגדול) שבהנתן תיאוריה כלשהי, הפתרון הוא לרוב הפשוט ביותר.

או, שלא בפשטות: ״entia non sunt multipicanda praeter nessecitatem״ שכמו שכולנו זוכרים מהגננת, פירושו ש״אין מרבים בישויות״ כלומר בהנחות לוגיות. :cool:

:drop mic:

אגב, טראמפ פירסם צו חדש בנושא קבלת בקשות להנפקת אשרות כניסה לארצות הברית ממדינות המזרח התיכון. לזכותו ייאמר שזה צו הרבה יותר מתון מקודמו וברובו אפילו מתקבל על הדעת לחלוטין.

הצו תקף לתשעים יום. אחריהם נוכל להתחיל לבחון את מדיניותו ההומניטרית של טראמפ.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אחד הסרטונים שהעלתי קודם הוא של Ami Horowitzשעובר במקומות שהמדיה מראה לנו משהו והמציאות שונה לגמרי.

תעברו על סרטונים שלו, הוא היה גם בשטחים.

מראיינים אותו בכל הערוצים, אפילו CNN

אז הוא עשה ניסוי לפני הבחירות.

הלך לאירוע של טראמפ עם שלט של הילרי והלך לאירוע של הילרי עם שלט של טראמפ.

באירוע של טראמפ אנשים צחקו שהוא במקום הלא נכון.

באירוע של הילרי הוא קיבל מכות.

אז בשביל שלא נגיע לזה פה.

סרטון של קייט אפטון בצילומים לספורטס אילוסטרייטד

אייל

פורסם
אחד הסרטונים שהעלתי קודם הוא של Ami Horowitzשעובר במקומות שהמדיה מראה לנו משהו והמציאות שונה לגמרי.

אתה מתכוון לזה שעשה את הסרט על שבדיה, ומאוחר יותר אנשי הצוות שלו עצמם הודו שהוא ערך את הסרט בצורה לא אתית כדי לשקף מציאות שלא קיימת?

Swedish police featured in Fox News segment: Filmmaker is a madman

US film on Swedish crime unethically edited, say cameramen

He filmed the police interview that Trump saw: The material was not edited ethically

ברור, בדיוק מסוג האנשים שאני רוצה לעקוב אחריהם.

פורסם

מצד שני, מלכישוע, אני מודה לאייל עד מאוד על הסרטון של קייט אפטון. אמנם לא קשור בכלל לנושא, אבל בהחלט העלה לי את ה...מצב רוח.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מקפיץ בגלל שכפי שידוע לכולנו (Right? Right?) אובמהקר זה פיכסה וטראמפ הולך להחליף אותו במשהו הרבה יותר טוב שיעלה לאנשים פחות ויתן ליותר מהם ביטוח בריאות.

אז הנה המשהו הזה פה, וקוראים לו American Health Care Act.

אתן לג'ון אוליבר להסביר בדרכו המצוינת:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אסכם מבחינתי את העניין כך, טראמפ מבחינתי הוא טיגריס פראי.

כרגע, נח לחיות איתו כי הוא בעיקר דואג לאכול את האויבים (האמיתיים והאידיאולוגים) שלנו אבל אין שום יסוד להאמין שאם נבוא לו לא טוב בעין, לא נהפך לארוחה הבאה שלו.

אין אצלו שום סנטימנטים!

ראיתם סימנים לזה ב"לכו חפשו את החברים שלכם, אני לא מגנה שום אנטישמיות ועל הדרך פוגע בקהל הWHITE SUPREMACY שהצביעו לי".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...