Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 שעות, mikyl כתב:

אף פעם לא חשבתי במושגים דמוקרטים/רפובליקנים ויחסי אל שניהם כבר הגדרתי. גם אובמה הוא דמוקרט. כאן מדברים על 2 אנשים ספציפיים.  אבל להשוות בין דלק שקיבלו עזתים ועזרה אדירה שקיבלנו אנחנו זה פתטי (רק כדי לא להפר את כללי הפורום).

Overall, from October 2023 to early 2025, U.S. military aid and approved arms sales to Israel totaled at least $33.3 billion, reflecting a significant commitment to Israel's security during this period.

גם אובמה דמוקרט וגם היה פח כלפינו+הבעיר את המזרח התיכון+נטש את הקווים האדומים שלו בסוריה.

ואתה מתעלם מזה שהסיןע האמריקאי לעזה+דרישה לדלק עזר לחמאס לשרוד.

לפני 47 דקות, garicho כתב:

מי שראה את מסיבת העיתונאים של זלנסקי טראמפ וואנס. פשוט וואו. ככה לא אמור להתנהג ולדבר נשיא. 

גם אני לא הבנתי את האמבןש מול העיתונאים. לא מוציא אותם טוב.

פורסם
לפני 48 דקות, garicho כתב:

נשיא. 

איזה מהם?

לפני 42 דקות, Igalz כתב:

זלנסקי 🤭

חשבתי שהוא מכיר או שתדרכו אותו איך להתנהל עם טראמפ, בעיקר בנושא האגו. מספיק להציץ על השגרירה שלו במהלך מסיבת העיתונאים כדי להבין את דעתה על האירוע.

אני מעריך את זלנסקי על כך שאינו מתפשר אבל אני לא חושב שוויכוחים פומביים ישרתו אותו או את אוקראינה לאורך זמן.

• אהבתי 3
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני שעה, garicho כתב:

מי שראה את מסיבת העיתונאים של זלנסקי טראמפ וואנס. פשוט וואו. ככה לא אמור להתנהג ולדבר נשיא. 

ראיתי, ולא ידעתי איפה צריך לכתוב על זה, פה או ברוסיה-אוקראינה. 

טראמפ מדבר כמו שטראמפ מדבר, לא היה פה שום דבר חריג מהצד שלו. הופתעת מטראמפ?

חוץ מזה, במקרה הזה לטראמפ יש את כול הזכות להגיד מה שהוא רוצה ואיך שהוא רוצה. 

אני מקווה שזה היה משחק למצלמות, אבל קשה לי להאמין לזה. נראה ששברו קצת את זלנסקי. מצד שני, הוא הגיע לשיחה, העמדה של טראמפ והגישה שלו כבר ידועה. בטח האמירות שלו בחודש+ האחרון. אז אין מה להתפלא שטראמפ ו-ואנס ענו כמו שענו כשזלנסקי דיבר.

ורק רוצה להזכיר משהו קטן קטן, טראמפ זרק את ביבי מהר מאוד בעיניין סולמני.

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

זה מדהים שמדינות מגבות את אוקראינה במלחמה מול רוסיה (בצדק!) אבל לקחו את הצד של ארגוני הטרור (צרפת הגנה על חיזבאללה, ספרד על חמאס).

עולם מטומטם.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

לא מדהים בכלל.

יחסים בינלאומיים מונעים קודם כל מאינטרסים. צדק ומוסר מגיעים רחוק אח״כ, אם בכלל.

עריכה אחרונה על ידי stx
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לא יודע להגיד אם מופע האימים הזה טוב לאמריקה או לא.

אבל בן אדם אחד בטח מרוצה מאוד הערב. חגיגה גדולה בקרמלין.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה טוב בעיקר לטראמפ ולתדמית שלו אצל הבייס. ביעדן והדמוקרטים תמכו באוקראינה? טראמפ צריך לעשות ההפך. אותו דבר קורה איתנו.

לי זה נראה מתוכנן והמטרה להבהיר לכל אירופה עזבו אותנו מלהגן עליכם כבר, תתמודדו לבד.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

ראיתי 2 דקות ראשונות של ה"עימות". על מה כל הרעש בדיוק?

טראמפ וואנס אומרים, בצורה גלויה, את מה שהם חושבים, ולא רק הם - זלנסקי לא בפוזיציה לצאת בהצהרות שהוא יוצא בהן, זלנסקי משחק בחיים של מיליונים, ועוד.

עלה גם הנושא של הביקור בפנסילבניה באוקטובר, כדי לתת "בוסט" לדמוקרטים.

הרי אם זה היה ביבי, אנשים היו צועקים גוועלד לכל עבר (אה בעצם זה כבר קרה).

זלנסקי כנראה התרגל ב-4 השנים האחרונות שבבית הלבן יושבת בובה, שאין לה יכולת לחשוב או להגיב בצורה צלולה. עכשיו זה השתנה.

פוטין הרוויח?   פוטין אולי יפסיק להפסיד (כסף, חיילים, חימוש ועוד), אבל צריך לזכור שאוקראינה מפסידה יותר, כל יום.

זה האינטרס של העם האוקראיני לסיים את המלחמה הזאת.

לעניין אירופה - כן, לא הגיוני שארה"ב מוציאה כמעט הכי הרבה (באחוזים) על נאט"ו למשל, ואילו חלק צאירופה המערבית בקושי עומדת ביעד של 2%. כנ"ל לגבי המלחמה באוקראינה. חשבתי שאירופה פוחדת מפלישה של פוטין למדינות באירופה, לא לארה"ב, אז למה הם לא פותחים את הארנק?

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • מצחיק 1

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

גם אובמה דמוקרט וגם היה פח כלפינו+הבעיר את המזרח התיכון+נטש את הקווים האדומים שלו בסוריה.

זה בדיוק מה שאמרתי. אובמה דמוקרט היה פח כלפינו. לכן אני שם פס על כל הבולשיט האמריקאי דמוקרטים/רפובליקנים, זה עניינם הפנימי ומתייחס לאנשים עצמם.

לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

ואתה מתעלם מזה שהסיןע האמריקאי לעזה+דרישה לדלק עזר לחמאס לשרוד.

ביידן תמך בישראל כמו שאף נשיא ארה"ב עד היום. דלק? אני יודע שחשמל במנהרות זורם מגנרטורים. אבל גם בבתי חולים ובמשאבת מים. לאפידמיות אין גבולות, הם יגיעו גם אליך. זה המחיר שאתה משלם כאשר נלחם כמו מדינה ולא כמו טרוריסטים של חמאס. טראמפ? בריון ערס שמפזר צ'קים ללא כיסוי. היום אתה נהנה כי הוא לצידך. מחר? עם הבלתי שפוי כמוהו אלוהים יודע. רק להזכירך שמדינת ישראל חייבת את הקמתה ב-1948 לסטלין אשר היה הרבה יותר מסתם אנטישמי, מה שלא הפריע לברה"מ לקפוץ אחר כך לצד של ערבים.

זאת גם אגדה ל-חוקי הפורום- שטראמפ נותן לך לעשות מה שאתה רוצה. אתה עושה (להבדיל מביידן) אך ורק מה שהוא רוצה. לכן חתמת על ההסכם בלבנון ושלב א (לא אומר אם זה טוב או רע). מחר אם טראמפ ירצה ביבי יחתום על שלב ב/ג/ז לא משנה אם זה יתאים לישראל או לא. וגם על מסירת שדות הגז לארה"ב אם טראמפ ידרוש.

פורסם
לפני 9 שעות, gadik6 כתב:

כן, לא הגיוני שארה"ב מוציאה כמעט הכי הרבה (באחוזים) על נאט"ו למשל

ארהב מוציאה כמה שהיא רוצה. היא גם מוציאה הכי הרבה בעולם אבסולוטית ותכלס בגלל שאבסולוטית הסכום שלה הכי גדול, היא השחקן הכי גדול בנאטו, לא בגלל שהיא על 3.31% [כי אסטוניה מוציאה באחוזים יותר מארה"ב, וזאת תיהיה בדיחה לא מצחיקה להשוות בין השניים נכון?].

חוץ מזה, אחרי הפלישה לאוקראינה הרוב הגדילו את התקציב ועברו את ה 2% (23/32 מדינות). עכשיו מזיזים את המטרה...

לפני 9 שעות, gadik6 כתב:

אז למה הם לא פותחים את הארנק?

הם כן פותחים את הארנק, אל תיפול לפייק ניוז.

אבל הארנק קטן יותר והיכולות פחותות יותר. אבל הם כן פותחים את הארנק ומעלים ייצור ומה לא. והם איזה חצי מהתמיכה.

גם תראה את הכלים שעליהם נלחמים האוקראינים. זה לא נטו ארהב. זה מישמש. 

- By lifting money bags

פורסם

אגב, ממליץ ללכת לראות את כול ה 50 דקות בבית הלבן עם טראמפ וזלנסקי... הבלאגן מתחיל אחרי 40 דקות רגועות לגמרי.

אחרי שצפיתי בזה אני 99% מאחורי טראמפ ו-וואנס [שאת שניהם אינני מחבב].

- By lifting money bags

פורסם
לפני 8 שעות, David32 כתב:

חוץ מזה, אחרי הפלישה לאוקראינה הרוב הגדילו את התקציב ועברו את ה 2% (23/32 מדינות). עכשיו מזיזים את המטרה...

מה לעשות?!

היו מחוייבים ל-2%  לפני המלחמה, ולא עמדו אפילו בזה.

עכשיו הסיכון עלה ואיתו הפוליסה...

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 50 דקות, David32 כתב:

אגב, ממליץ ללכת לראות את כול ה 50 דקות בבית הלבן עם טראמפ וזלנסקי... הבלאגן מתחיל אחרי 40 דקות רגועות לגמרי.

אחרי שצפיתי בזה אני 99% מאחורי טראמפ ו-וואנס [שאת שניהם אינני מחבב].

עכשיו סיקרנת.

פורסם
לפני 27 דקות, David32 כתב:

רק ציינתי.

אגב, נאטו היא לא פוליסת ביטוח, למה אתה מתייחס לזה ככה?

היא בדיוק זה.

צריך להשקיע מספיק כדי להוות משקל נגד לכמות הרוסית.

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...