Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"מבצע": טיפו 1.4 ידנית ב-86000 שקל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פתחת שרשור על סמך נתונים מוטעים של שווי הרכב למכירה ברומניה, וכתבת דעה שגויה.

זה מותר, אבל אחרי שטועים צריך להודות שטעית.

במקום זה אתה יוצא כאן בכל מיני שאילתות לא ברורות על כמה היבואן מרוויח.

אין לנו דרך לדעת כמה הוא מרוויח על כל רכב.

אנחנו רק יודעים שהפער בין מחיר הטיפו בארץ לאירופה זהה, פחות או יותר, לפער המקובל במכוניות אחרות.

ככה שאין לך קייס והדעה שלך יכולה להיות אישית, אבל היא שגויה.

אז תודה שטעית, הבנת משהו לא נכון, ולא קרה כלום.

במקום זה אתה מתפתל.

OK טעיתי. ב-1100 יורו. לאומת ספרד למשל. 9900 עולה שם. זה לא ממש משנה את התמונה הכללית לגבי עלותו אצלנו, עדיין.

בלי התוכנית הגריטה הרומנית. וזה לא חוכמה לבחור את המדינות הכי יקרות באירופה, בהשוואה לכאן, כדי להביא דוגמאות של השוואת מחירים.

אבל באמת, כאן אנחנו חיים. אלה המחירים. מי שירצה שייקנה. מי שלא אז לא. במחשבה שנייה זה היה באמת מיותר כל ההתמרמרות הזאת כל פעם על היוקר המטורף שקיים פה. כבר התרגלנו מזמן לסבול ולאכול את זה בשקט.

אם החלטת שהנושא מיותר, אפשר למחוק.

פיאט טיפו | פיאט ספרד

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יוסי, עזוב פאסיב אגרסיב, זה לא באמת עושה רושם. שוב - שאלו אותך מה מיוחד בטיפו לעומת כל היתר? לא ענית, העדפת להתחמק. לגבי "המדינות היקרות ביותר"? קיבלת את מדינת המקור של היתרן (איטליה) ושוק הרכב מס' 1 של אירופה (גרמניה). מה עוד? ניחא אם היית מראה שהיבואן המקומי הוסיף חטא על פשע ועל נטל המס הכבד והמוגזם מלכתחילה, הוסיף מתח רווחים בלתי סביר (לא שאני מאמין במונח הזה, אבל יאללה, נזרום לצורך הדוגמא). לא הראית את זה, כי לא טרחת להשוות עם מתחרות (את זה אני עשיתי ואתה, כמובן, התעלמת מהתוצאות).

אתה יודע מה? אני אזרום, שוב. תדגים לנו איך אתה רוצה להוריד את מחיר הטיפו (אטראז'/ראפיד/301/כלמתחרהאחרת) לשיעור שלך נראה הגיוני. מהיכן תקצץ, מהו מחיר רכישת הרכב, מהו מחיר ההובלה, אחסנה, הכשרת עובדים ויתר הפרמטרים שבהם תתחשב לצורך הדוגמא.

נלמד, נחכים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

השתכנעתי שלא ניתן להוריד מחירים כאן, וזה די מזמן.{סליחה קוטגי}.

לא יכול להוכיח את מחיר העלות של הרכב הזה ליבואן, ולכן לא יכול לחשב. אני רק מתבסס על מחירים של ארצות אחרות, לגבי מחיר לצרכן. זו השערה שלי ודעה אישית שלי. אם היבואן כאן מקבל מהיצרן מחיר אסטרונומי על הטיפו, בתור מחיר קנייה, אז באמת המחיר מוצדק כאן בארץ. אפילו מאוד. זה התנאי היחידי.

מה מיוחד ברכב? משפחתי בגודל מלא, ודי מאובזר, עם גיר רגיל של 6 הילוכים. אולי הוא היחידי כאן, עם התכונות הללו. לא יודע. היה יכול להצליח בגדול אבל נבלם. בעזרת המחיר. בקצב הזה אתה גם תראה אותם.[או יותר נכון לא תראה אותם].

ויש יבואנים שמשתדלים, רוצים, ויכולים למכור במחירים שפויים. נתתי דוגמה, אבל התעלמת גם.

מדינת המקור של "סמל" היא איטליה.

מדינת המקור של היצרן, היא טורקיה. בפעם המיליון.

עניתי לך? HAPPY ?:-D

פורסם
עניתי לך? HAPPY ?:-D

(אני הפי כל כך)

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
סתם תהייה.. מי שמקבל 10 נקי בחודש.. באיזה רכב הוא אמור לנסוע?

פחות מ 10 אלף ?!

בזה.20160924_125654.jpg

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

וגם לאכול לחם אחיד עם מי ברז, לגור בפחון ולהתלבש במיטב אופנת פחי תרומות של חב"ד בשילוב שקיות ניילון וקופסאות קרטון.

וכל זה כדי שיוכל לחסוך להון עצמי למשכנתא לילדים שלו.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

DORKI

אולי תפתח אתר:"פורום רכבים לפילנטרופים ולמיליונרים בלבד", ואז תוכל לנעול חופשי כל שרשור שנפתח כמידי חודש, על עליית מחירי הדלק?

מזל שאתה לא עוזר שר האוצר, בענייני רגולציית מחירי הרכבים, אבל כשיצוץ נושא כזה, תוכל להגיש מועמדות.

אל תשכח להקים עצומה, נגד שידור התוכנית ביום שלישי הקרוב,{עושות חשבון,להזכירך}. עדיין לא מאוחר!

פורסם

הן יכולות לעשות חשבון עד מחרתיים, הן לא ישנו כלום.

בזכות זה שכולם מרווחים כולנו חיים טוב, ורמת החיים בישראל היא כמעט מערב אירופאית.

בכי ונהי תמיד איפיינו את היהודים בכל מקום שהיו, התרגלנו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

יוסי, אני באמת ובתמים מאמין בקארמה ובנבואות שמגשימות את עצמן.

אם תאמין שאתה הולך להצליח אז אתה תגדיל את סיכויך להצליח.

אם תאמין שרק דופקים אותך מכל כיוון זה בדיוק מה שיקרה.

שנה חדשה, אמץ גישה חדשה.

פורסם
הן יכולות לעשות חשבון עד מחרתיים, הן לא ישנו כלום.

בזכות זה שכולם מרווחים כולנו חיים טוב, ורמת החיים בישראל היא כמעט מערב אירופאית.

בכי ונהי תמיד איפיינו את היהודים בכל מקום שהיו, התרגלנו.

אתה צודק. זו עובדה ידועה. זה לא ישתנה.[מקווה שזה לא ישתנה לרעה]

ובכל זאת, כמחצית מהנושאים שנפתחים, אפילו כאן, עוסקים ביוקר. או בבכיינות.

קונים ב-EBAY, הבנזין, חלפים יקרים אצל היבואנים בפי 5 ויותר לפעמים, מוסכים יקרים, טיפולים יקרים, וגם רכבים "לפעמים"{מילה עדינה, כדי לא להרגיז כאן כמה חברים}, יקרים.

פורסם
יוסי, אני באמת ובתמים מאמין בקארמה ובנבואות שמגשימות את עצמן.

אם תאמין שאתה הולך להצליח אז אתה תגדיל את סיכויך להצליח.

אם תאמין שרק דופקים אותך מכל כיוון זה בדיוק מה שיקרה.

שנה חדשה, אמץ גישה חדשה.

אני בטוח שהאמנת שהמצב, לגבי הנושא, ישתפר.

גם אני.

שנה טובה!

פורסם

מה התלונה פה לא הבנתי? משפחתית (אמיתית) ב 86 אלף ש״ח. יש אנשים שצריכים רכב משפחתי סדאן (אני אישית שונא את התצורה הזאת) ולקנות רכב כזה במחיר כזה מהיבואן ולא מליסינג 0 קילומטר, זה אכן משהו די תקדימי פה. לא הכל מושלם, מדובר במנוע 1.4 ובגיר ידני שאין לו הרבה קהל, אבל מה עדיף? שלא יתנו את האופציה בכלל? זו אחלה קניה - שוב - למי שצריך ומחפש רכב כזה.

• תוכן חדש...