Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני תכף מתחיל לימודים במכללת רופין (אחרי כלא שרונים בכביש 4) ואני גר בפתח תקווה, שעות הנסיעה הם בבוקר אז אין פקקים לשם בדרך כלל. סה"כ נסיעה של משהו כמו 60KM ליום

ואני מעוניין לרכוש רכב חסכוני, אמין, ונוח.

האופציה שאני חשבתי עליה היא ההונדה סיויק 2005/6 הדגם הבריטי בעל ה-3 דלתות שכמותו אין הרבה בארץ.

היות והוא קטן ומנוע מעולה מבחינת אמינות ושאר ירקות זאת כרגע האופציה שיש לי בראש,

אשמח אם תביעו חוות דעת בלי להתבייש .

לא מעוניין בצרפתיות למיניהן או איטלקיות שניראות כמו קופסה של גלידה.

תודה לכולם על העזרה

Kill the ROAD and not YOURSELF

לכולם שמי שגיא תמיד שמח לעזור :)

כרגע סיוויק 05'

פורסם

בחרת בחירה נחמדה וראויה עם בעיה אחת מובנה - היצע מאד קטן. הסיכויים שלך למצוא אחת כזאת לא גדולים בגלל שהיא נדירה.

גם אם תמצא, קח בחשבון שבהחלט יתכן שתמצא את עצמך מחפש חלפים יחודיים לדגם, ונאלץ להעמיד את הרכב לתקופה בשל מחסור בחלפים, ו/או שתאלף לרכוש חלפים מקוריים/חדשים מהיבואן במחיר מפולפל.

לו אני במקומך הייתי מחפש מאזדה 3 האצ'בק מהשנים 2005-2007 גם תכנס בתקציב, גם לא צורה של קופסת גלידה, וגם חלפים זולים בשפע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רק שמאזדה 3 איננה חסכונית וזאת אני אומר כבעל מאזדה 3 2005 סדאן .

בנסיעה כזו ועם מזגן (שזה המצב ברוב השנה בארץ ישראל) אל תצפה ליותר טוב מ 1 ל10-10.5

מדדתי לאחרונה בתוואי מעורב כ 55-60% בינעירוני וקבלתי 1 ל 10.5 (מזגן כל הזמן דולק - חם פה !!) כאשר אני עדין ברגל ימין ומשתדל לא לעבור 3K סל"ד בבינעירוני

חלפים זולים ? תלוי מה אבל בדרך כלל לא נורא

פורסם

בהנחה שהוא ימצא מכונית שעושה 1:13 ההפרש באחזקה החודשית יהיה 200 ש"ח בהנחה שיסע כ-1500 ק"מ בחודש.

נראה לי שחלק גדול מההפרש יתקזז בעלויות תיקונים זולות יותר. הדלק הוא חלק חשוב באחזקת הרכב, אבל בהחלט לא מכריע.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

Zvit

תודה רבה על התגובה ההגיונית הראשונה

ראיתי האמת סיויק 3 דל בציר 2005. רשומה עם 215k ק"מ

מוצעת ב-22k

רק נשאר לראות אותה ולפי דעתי חוץ ממכלולי הפלסטיקה הפנימית חיצונית מבחינה מכנית האם זו אותו מנוע 1.6 ויטק שמוצע בגרסת הסדאן הרגילה שיש לכולם?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

כרגע סיוויק 05'

פורסם

אינני מכיר את הדגם מספיק לעומק כדי לענות לך עניינית. דווקא המנוע הוא לא הבעיה שמטרידה. בלמים ( רפידות וצלחות ), צינורות ברקס וכל מיני חלפים קטנים מתבלים וחשובים דווקא כן.

את דעתי כבר אמרתי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

הבנתי

מבחינת רכב לדירשות שלי הוא יענה?

כרגע סיוויק 05'

פורסם

הוא לא ממש חסכוני, הוא כנראה אמין, ולגבי הנוחות זה סובייקטיבי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

ראה הודעה מס' 3 בשרשור זה...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

1. יונדאי i20 לא נכנסת בתקציב.

2. נראה לי שהוא מחפש משהו (טיפה) לא סטנדרטי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אתה צודק הכייון שלי לא סטנדרטי

כרגע סיוויק 05'

• תוכן חדש...