Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MG3 - רק 54,900 - מציאת השנה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה רכב מסתורי, הוא נמכר בחול בכלל? מה החוות דעת שם?

פורסם

מההסטוריה הקצרה של תוצרת SAIC בארץ הקודש - לא הייתי קופץ על המציאה. סביר שרכב כזה בן שנה כבר ימכר בהנחה נאה - הזול יתברר כיקר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

סוף סוף אוטו סיני כמו שהוא אמור להיות - זול.

אני חושב שמכירות של מכוניות סיניות עד עכשיו לא הצליחו כל כך מסיבה שבמחירים שלהם אפשר לקנות אוטו לא סיני.

וגם לא רואים אותם על הכבישים כמעט.

לא סתם מוכרים 40 מכוניות בזול..

דווקא ראיתי אותם המון (זה האוטו הזה שמרחוק נראה כמו סקודה פאביה, אבל לא באמת סקודה פאביה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
תחרות מול דאצ'יה סנדרו.

למה שקארספורום לא ירימו את הכפפה ותעשו מבחן משווה בין שניהם (אפשר להוסיף גם מיקרה וספייס סטאר ידניות).

רעיון מעניין. אבל הספייס סטאר סתם יקרה מחוץ לכל פרופורציה.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

יצא לי להתקל בכמה וכמה MG3 ולדעתי מגיע שאפו למעצב שלה, הרכב נראה מעולה חיצונית.

מסיקורים ברשת ניתן ללמוד שיש לה אחלה שלדה, אבל המנוע חלש מדי.

שקלתי לרכוש כזו בזמנו.

פורסם
שברולט ספארק החדשה ב48K זה זול (אחלה אוטו)

עליבאבא אקספרס ב55K זה לא זול

ספארק ב 48K אתה מדבר על הדגם הידני 1000 ס"מ עם מעט מאוד כוח גמל.

פה המנוע עם 106 כ"ס. ההבדל משמעותי מאוד

Opel Adam S 2017

פורסם

אולי זה העניין ש- 106 כוח חמור ולא סוס.יש הרבה מאנשים שעשו נסיעה ואומרים שמנוע חלש מעט.

חוץ מזה מדובר על הנחה ל40 מכוניות בלבד ולא מחיר קבוע של 54,900.

רכב סיני צריך להיות זול יותר לחסוך אצלם בכל דבר זה בדם ולא יעזור כלום

• תוכן חדש...