Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סולל הדרך - פתחת מחדש את התחרות על התואר שנוא הפורום בגול(אג)ה.

אין לך ברירה מעתה, אלא לעדכן על כל התפתחות, התרחשות החלפת דגמים וצבעים ומה שלא יבוא שמה.

שא ברכה.

alfa 156 2.5.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סולל הדרך - פתחת מחדש את התחרות על התואר שנוא הפורום בגול(אג)ה.

אין לך ברירה מעתה, אלא לעדכן על כל התפתחות, התרחשות החלפת דגמים וצבעים ומה שלא יבוא שמה.

שא ברכה.

כבוד גדול הוא לי,

למרות שעידן לוקח אותי ביד אחת קשורה מאחור.

אבל עצם המועמדות גורמת לי להסמיק.

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
כבוד גדול הוא לי,

למרות שעידן לוקח אותי ביד אחת קשורה מאחור.

אבל עצם המועמדות גורמת לי להסמיק.

אולי כעת,אך עם הזמן תפתח עוד ועוד ת'רדים מרשימים שכאלה (ותהיה לך פה בפורום קהילת שונאים..:p )

קיצר,פתחת אחלה חזית - תן בראש!

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

גם אני התלהבתי מאוד מלמבורגיניז, ואז נהגתי בגאיירדו ונסעתי במורצ'ילאגו. אין מה להשוות לפרארי. מעניין אם השתפר בדורות הנוכחיים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ברור שאין מה להשוות, כל קונספט הולדת למבורגיני בא כי מה שפרארי ייצר לא היה לטעמו של למבורגיני.

אם היה דומות זה היה מאכזב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ברור שאין מה להשוות, כל קונספט הולדת למבורגיני בא כי מה שפרארי ייצר לא היה לטעמו של למבורגיני.

אם היה דומות זה היה מאכזב.

לא הבנת. אין מה להשוות הכוונה שהלמבו משמעותית פחות טובה בתור מכונית על ומכונת נהיגה באופן כללי.

שוב - מדובר על הדור הקודם. בדור הנוכחי אולי המצב שונה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אז נהגתי בגאיירדו ונסעתי במורצ'ילאגו. אין מה להשוות לפרארי.

מסכים לגמרי,

פרארי הרבה יותר מלהיבים מבחינת חוויית הנהיגה לעומת דגמי למבורגיני שמרגישים יותר מדי מתורבתים ביחס למה שמצפים מרכב על.

לא יצא לי לנהוג בדגמים מהדור הנוכחי אבל הספיק לי לשבת כנוסע בהורקאן ובאוונטדור כדי להבין שלא ממש השתנה משהו ביחס לדורות קודמים וחבל.

סולל דרך, אחלה תמונות.

סתם בשביל הסקרנות- ניסית לצלם בתוך הסוכנות עצמה?

כשרציתי לצלם בסוכנות פה בהונג קונג הנציגים התחילו לזוז בחוסר נוחות בכיסאות שלהם כאילו קיבלו הנחייה מלמעלה לא לאפשר צילום בסוכנות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא העזתי אפילו לפתוח את הדלת ולנשום מהאוויר שלהם, למרות שלדעתי לא היה להם אכפת אפילו לתת לי נסיעת מבחן. זה פשוט לא נראה לי תקין להיכנס עם מפתח של מאזדה ולבקש נסיעת מבחן על למבורגיני למרות שיש לי שכן ישראלי שהחנה את הקורולה שלו מול סוכנות פרארי, נכנס וקיבל נסיעת מבחן.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא העזתי אפילו לפתוח את הדלת ולנשום מהאוויר שלהם, למרות שלדעתי לא היה להם אכפת אפילו לתת לי נסיעת מבחן. זה פשוט לא נראה לי תקין להיכנס עם מפתח של מאזדה ולבקש נסיעת מבחן על למבורגיני למרות שיש לי שכן ישראלי שהחנה את הקורולה שלו מול סוכנות פרארי, נכנס וקיבל נסיעת מבחן.

פורסם

Losers keep whining about their best. Winners go home,(or to the nearest agency) and drive a lambo.

בהמשך לשרשור של משפטים מהסרטים באוף.

Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שרשור מתעדכן וגם איזה ארוע קטן ש BMW שהזדמן בדרכי.

DSC_0450.jpgDSC_0451.jpgDSC_0452.jpgDSC_0453.jpgDSC_0454.jpgDSC_0455.jpg

פורסם

יופי, שוב פעם אני צריך להחליף מקלדת בגללך! שונא אותך!

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...