Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים,

אני אוטוטו מתחיל את קורס הפסיכומטרי ובעוד כשנה מכינה(פיזיקה מטמתיקה),

ובמחשב הנייח שלי לא נגעתי שנים, לכן אני מחפש לפטופ נחמד זול וזריז.

השימושים שלי יהיו קלים מאוד בעיקרם, אינטרנט, למידה דרך תוכנות מוסד הלימוד וכו',

אך ארצה לראות סרטים פה ושם.

שורה תחתונה אין דרישות גבוהות מדיי מהמחשב.

בגישוש קל באינטרנט מצאתי שכדי לקנות רק מחשבים מחברת Dell מהסיבה שהם נותני האחריות הנורמאליים היחידים, אך בשבועוץ האחרונים גם asus התחילו לתת 3 שנות אחריות מלאים ולכן אפשרי גם לרכוש מחשב דרכם.

אז אשמח להמלצות במסגרת התקציב(2000שח).

תודה מראש

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע להמליץ לך על מחשב רלוונטי,

אני כן יכול להמליץ לך להתרחק מ asus אם אחריות

מעניינת אותך. אגב, asus נותנים 3 שנים אחריות כבר הרבה זמן

וזה לא דבר חדש. לצערי, מניסיון (לא חד פעמי), השירות שלהם

גרוע בכל ממד.

פורסם

מבחינת שירות אני יכול להמליץ על דל ולנובו. יצא לי לאחרונה לשלוח לנובו לתיקון (החלפת לוח אם) - נלקח והוחזר תוך שבוע כפי שהובטח - שירות של CPM

פורסם (נערך)

האחריות של dell עד בית הלקוח. זאת אומרת, מגיע טכנאי עם החלקים הנחוצים ומחליף במקום, ולא צריך למסור את המחשב לתיקון ולחכות.

אצל כל יצרן אפשר להרחיב אחריות ל 3 שנים.

בתקציב שלך תוכל למצוא dell עם מעבד i3 דור 4 ומסך 14 אינץ , כולל מערכת הפעלה

או עם מסך 15.6 ומעבד יותר חדש.

https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=17747&gclid=CjwKEAjw_7y4BRDykp3Hjqyt_y0SJACome3TpV2km2IDXbfBZQULrRoxKILRJe9X5yJu9R4VGNdYPBoCcgXw_wcB

מחשב 14 יותר מתאים לניידות, 15.6 קצת כבד ומסורבל.

אני ממליץ לך לפנות לחבר הפורום ארז (TheWolf ) - הוא ימצא לך מחשב מתאים, במחיר מתאים ועם אחריות מכונה.

רכשתי דרכו 4 מחשבים לעצמי ועוד כמה חברים עשו זאת בהמלצתי. כולם מרוצים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

למכינה אינך זקוק למחשב נייד - המחשב הביתי יעשה את העבודה, גם אם הוא כבר בן 5.

תמשיך לחסוך על מנת לכרוש מחשב ראוי כאשר תגיע לשנה א' באוניברסיטה.

מבחינת בחירת מחשב - תלוי במגמת הלימודים. למגמות הומניסטיות יתרים i3, להנדסיות ומדעי הטבע i5. בכל מקרה - לא פחות מ-8 ג"ב RAM.

עדיפות למחשב "13.3 או, מכסימום, "14 בגלל הניידות. בהחלט מצטרף להמלצתו של Vladclar להמנע מ-"15.6.

ועוד המלצה טובה מאד של vladclar - פנה לחבר הפורום ארז (TheWolf), הוא בעל עסק למחשבים ויתן לך עצה טובה ושירות מעולה. מניסיון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה לכולם,

נרכש הdell 5558 i3 15.6

היה בדיוק חבר באילת אז הוא קפץ לקנות לי,

יצא 1870 כולל ווינדווס.

העניין הוא שהמחשב הנייח שלי כבר גמור והרבה זמן אני צריך לפטופ.

בכל מקרה עוד שנתיים שנתחיל את שנה א'(מכונות) נקנה כבר מחשב רציני יותר.

פורסם

תתחדש!

בשביל המחיר הזה אחלה עסקה.

גם מתאים לדרישות השימוש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תתחדש.

אני גם מתעתד להתחיל את הלימודים בקרוב (הנדסה או מדעי המחשב) וצריך לקנות לפטופ, אמרו לי שi5 זה המינימום המומלץ ללימודים כאלה. אז בבית אני מסודר, אבל לפטופ אהיה חייב לרכוש.

כנראה שגם אתה תצטרך לעשות זאת לקראת הלימודים, אני גם ממליץ לרכוש משהו קטן וקל יותר, אני כרגע מתלבט בין HP PROBOOK 13.3 לבין DELL ווסטרו עם מסך 14 שלא שוקל הרבה (1.6 ק"ג).

השיקול העיקרי שלי מבחינת גודל הוא בעיקר נושא של סוללה אך גם נושא של משקל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

קניתי לשני בנים שלי מחשבי "13.3 עם מעבד i5 - לאחד לפני כשנתיים HP, לשני לפני כ-8 חודשים לנובו אני חושב שהדגם המדוייק כבר לא רלונטי. בשני המחשבים בוצע שדרוג שכלל הרחבת ה-RAM ל-8 ג"ב והתקנת SSD (באחד המחשבים תושבת M2 בנוסף ל-HDD, באחר במקום ה-HDD). שני המחשבים משרתים היטב את בעליהם, האחד מהנדס ולומד לתואר שני בטכניון, השני סטודנט שנה א' בטכניון. כפי שהזכרתי קודם - נרכשו באמצעות ארז מהפורום. אמנם העסק שלו בחיפה ואתה בדרום, אבל יתכן שיוכל לסייע לך מרחוק.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

dorsht - מעבד לא באמת פונקציה בימינו של מהירות. מה שיותר חשוב זה ללכת על מחשב עם SSD וכמות סבירה של RAM (כלומר 4 גיגה ומעלה).

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו - הייתי אומר 8 ג"ב. אפילו לשימושים הקלים מאד שלי זה עושה הבדל עצום לעומת 4 ג"ב. עם זאת מדובר בשדרוג שבמרבית המחשבים ניתן לביצוע מאוחר - אם יש לחץ כלכלי ובתנאי שנבחר מחשב בו ה-RAM יושב בסלוטים ולא מולחם ללוח האם.

פורסם

תשמע , אין לזה סוף וזה הכל תלוי במי שמשתמש ואיך.

4 גיגה יעשה עבודה סבירה לשימוש יומיומי בתואר.

האם 8 גיגה עדיף? כן , אבל כמו שאמרת - אפשר לשדרג בזול (מאוד לפעמים) ברוב המחשבים אח״כ.

SSD לעומת זאת - זה Must.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אני חושב שבדיוק להפך, אבל זה כנראה תלוי באופי השימוש.

במחשב ה-i3-3217U שלי המעבר מ-4 ל-8 ג"ב האיץ מאוד את השימוש, שהוא בעקר גלישה עם הרבה טאבים פתוחים. מצד שני, כיון שאני ממעט לכבות אותו (אלא רק מעביר למצב שינה) איני חש בחסר ה-SSD. כנראה שמי שנוהג לכבות ולהדליק הרבה ולטעון הרבה תוכנות יגיע למסקנה ההפוכה.

בכל מקרה, מדובר בשדרוגים פשוטים מאד בשלב יותר מאוחר, בתנאי שהמחשב מתאים לכך (עם תושבת M2 או תושבת HDD נוחה לעבודה, ועם סלוטים נגישים ל-RAM).

פורסם

אם הבדיקה שלך היא גלישה בטאבים מרובים - על הכיפק.

זו אכן לא פעולה אינטנסיבית לדיסק.

אם אתה מקמפל דברים גדולים / פותח תוכנות אינטנסיביות - שם אתה כבר תרגיש את זה כהוגן (לפני שתגיע לבעיית הזיכרון).

כמובן שבמצב שלך אתה תרגיש את זה הרבה יותר כי כשניגמר הזיכרון - ניגשים לדיסק , ואם הדיסק שלך איטי פי 5 (במקרה של SSD רגיל) או אפילו פי 20 (מSSD מתקדם) - אז זה מאוד מורגש.

בכ״א - מהיום הראשון שנגעתי במחשב עם SSD (שהיה חלשלוש רציני אגב - מקבוק אייר 11״ דור ראשון מ2011 נראה לי) - מבחינתי לא היה דרך חזרה.

כל השאר באמת שולי לעומת SSD טוב.

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...