Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי TOYO CF2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!!

היום החלפתי צמיגים ליונדאי i20 שלי. רכשתי טויו cf2. קראתי המון ביקורות עליהם באתרים בחו"ל ו95% היו מעולות. אנשים כתבו שהצמיגים מיוצרים ביפן, נוחים, אוחזים מעולה ושקטים. כאשר נסעתי הביתה מראשון לאשדוד על כביש 4, היה נדמה לי שהרגשתי רעש מוגזם מהצמיגים, כאילו שנסעתי על כביש מקורצף. זה משהו שאמור לקרות בצמיגים חדשים?? נעשה לרכב כיוון פרונט ואיזון גלגלים.

פורסם

מדובר בצמיגים מעולים.

תן להם כמה עשרות קילומטרים כדי להוריד את שכבת ההגנה ולהגיע לרמת אופטימלית.

פורסם

ב-12 השנים האחרונות נסעתי עם צמיגים של טויו כשהדגם האחרון היה הצמיג שציינת. לדעתי טויו מייצרים צמיגים מצוינים ואתה יכול להיות רגוע בבחירה שביצעת.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• אחראי פורום
פורסם

יש לנו אותם על הבראבו כבר יותר משנתיים ומעבר לרמת רעש נמוכה ביחס לאחרים,

גם אחרי 40-50 אלף ק"מ הסוליה שלהם נראית מצויין.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

שוביניסטים! מדובר בבחורה. :wink:

בהנחה שהרעש אכן מגיע מהצמיגים (ולא איזה מיסב למשל שהחליט לנפוח את נשמתו באופן מקרי), יתכן קשר להיותם חדשים.

אוסיף על דברי אלדד מטיירקלאב (יבואני טויו) ואומר שזה יכול לקחת גם כמה מאות ק"מ. יכול להיות שאותה שכבת הגנה קצת תורמת לרעש וגם לוקח קצת זמן עד שהצמיג מתגמש מעט ומתיישב במקום וכל הרכיבים שלו מתחילים בעבודה אופטימלית שלהם.

אבל אם זה נמשך הייתי חוזר למקום שהתקין ומבקש לברר הסוגיה.

כמו כן, אמליץ לבדוק כבר עכשיו שתאריך הייצור שלהם בגדר הנורמה (לרוב 4 ספרות בהטבעה אובלית) ושלחץ האוויר בהם תקין.

פורסם

תודה טום, אני בחורה... :-)

תאריך הייצור זה שבוע 30 2015, נראה לי בסדר. הרכב נבדק במוסך והוחלף באמת מיסב לא תקין אבל זה היה לפני ההחלפה של הצמיגים... הם לא ממלאים לחץ אוויר תקין כשמחליפים צמיגים??

פורסם

אם הוחלף מיסב בודד, לא מן הנמנע שבן הזוג שלו מהצד השני או אחד אחר גם מפגין אותות גסיסה. שווה בדיקה.

תאריך ייצור תקין.

אי אפשר לסמוך ב-100% שמולא לחץ תקין. הרבה פעמים מתקינים ממלאים ערך "סטנדרטי" או גבוה מדי באופן משמעותי או פשוט לא אחיד בין הגלגלים. לא יזיק לבדוק (בתקווה שהמד בתחנת הדלק מדויק). קחי בחשבון שאם הגלגלים חמים (אחרי נסיעה של יותר מכמה דק') לחץ האוויר צריך להיות גבוה יותר בכ-10%.

פורסם

המיסב הוחלף כי הייתה מכה בגלגל לפני שהרכב הגיע אליי. הגלגל הוחלף גם. המיסב השני תקין לחלוטין. או קיי, אבדוק לחץ.. מקווה שזה יסתדר

פורסם

יכול להיות גם שהצמיגים עמדו זמן מה במחסן והשכבה החיצונית שלהם התייבשה טיפה.

תן להם קצת זמן עד שהשכבה החיצונית תשחק עד לגומי הטרי.

פורסם

האם נושא הרעש הסתדר? אשמח לעידכון. לזוגתי גם יש I20 דבקרוב אצטרך להחליף לה צמיגים. ברכב הזה רעש הגלגלים מוגזם כך שאני רוצה לחפש צמיגים הכי שקטים שניתן למצוא, לכן חשוב לי לדעת אם לדעתך הרעש מהגלגלים ירד.

פורסם

ההרגשה שהיה רעש הייתה כשנסעתי מחוץ לעיר במהירות גבוהה. זאת הייתה הפעם הראשונה על הצמיגים האלו כי החלפתי בראשון ואני גרה באשדוד.

מאז לא נסעתי על כביש מהיר, רק בתוך העיר. בתוך העיר הצמיגים נוחים ושקטים. בוא נגיד שעד מהירות 80 קמש הם מעולים, מעל, קשה לי לענות כרגע.

פורסם

עוד עדכון: נסעתי שוב מחוץ לעיר במהירות 120 130 ולא שמעתי את הרעש שהיה בפעם הראשונה. מאוד הופתעתי לטובה, צמיגים מאוד שקטים ונוחים. נראה לי שזה הצמיג!! גם מיוצר ביפן, גם זול וגם איכותי!!

פורסם

האמת שעד היום אמא שלי מתלוננת על הבידוד רעשים של I20. פשוט רעש בלתי נסבל במהירות בין עירונית.

זאת כנראה לא בעיה שכן מאז ומתמיד יונדאי חסכה בבידוד כמו שצריך.

כשהחלפתי את הצמיגים לטויו אנרג'י 3 אז נהיה יותר שקט אבל עדיין... לא חושב שאפשר לעשות משהו רציני בנידון שקשור לצמיגים.

לגבי הTOYO CF2 , שקלתי אותו גם בבוא העת לשים על הטויוטה אבל אז נפתחים כאן כל מיני שרשורים שאומרים שהם נשחקים די מהר. מישהו יכול לאמת את זה ?

• תוכן חדש...