Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי יונדאי i20 2013 בצבע שחור, מחר אני הולכת לעשות חלונות שחורים מאחורה וניקלים על הידיות של הרכב... האם כדאי להוסיף ניקלים עוד איפשהו או שזה מספיק? בא לי שהרכב יראה ממש יפה.. אולי על הפנסים מאחורה או שזה יותר מידי? מה אתם חושבים? חבל שאין ניקלים אדומים, ראיתי ניסאן ג'וק שחור עם תוספות של אדום על הידיות והמראות וזה מהמממםםםם!!!

פורסם

בחורה שאוהבת חלונות כהים וניקלים?.8)

ברצינות עכשיו,

אני ממליץ לך לא להגזים עם הניקלים אבל בגלל שהרכב שחור אז הייתי שם בפנסים מאחורה, בפנסים מקדימה, ידיות ניקל, מסגרת לוחית רישוי , ואו מראות ניקל או מכסה דלק. שוב, בגלל שהצבע שחור ועדיין לא להגזים!

חלונות כהים ממליץ לך לעשות עבודה טובה ואיכותית, לא יפה לראות עבודה זולה על רכב חדש.

אם תרצי להגיד מאיפה את אוכל אולי להמליץ לך על מקומות.

בהצלחה! הלוואי וכל הבנות היו משפרות רכבים ככה.:lol:

פורסם

חחחח, אני אוהבת ניקלים רק לא בהגזמה. האם כל זה לא מוגזם מידי? לוחיות רישוי ניקל היו לי על הרכב הישן לא אהבתי... אולי אעשה מכסה דלק וידיות. מראות לא בא לי... מתלבטת לגבי פנסים. אני הולכת למרכז הציפויים, ברכב הקודם הם עשו עבודה טובה.

פורסם

אושריקו מה השיפור בזה? זה נראה טוב על רכבים מסוימים, על i20 זה לא נראה מי יודע מה.

השחרת חלונות זה נחמד כל עוד זה לא מוגזם (אני השחרתי רק חלונות אחוריים אצלי ברכב, בתכלס הייתי צריך להשחיר את החלונות מאחור 80% ולא 95%, קשה לראות מהם משהו כשעושים רוורס בלילה).

ניקלים אולי על הידיות של הדלתות וגם זה לדעתי מיותר. לא הייתי שם יותר מזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

דור, אני גם השחרתי במרכז הציפויים עם חומר דומה כנראה למה שהיה לי לפני כן אבל רמה הכי כהה, בתכלס ביום אין שום בעיה וגם בלילה. מה שחשוב יתר זה החלון האחורי, שאותו השחרתי הכי כהה במקום אחר ושם באמת יש בעיה מסויימת לראות בלילה, אבל פותחים עיניים יותר והכל מסתדר.

לגבי ניקלים וכו', בעבר היו לי על כל הרכב ניקלים ואכן בסופו של דבר זה לא התאים לה כל כך, אבל ברכבים חדשים ומודרניים ועוד בצבע כהה אני לא חושב שקצת ניקלים יכערו אלא להפך אבל הכל בעיני המתבונן!.

מרכז הציפויים מחזיקים ים של דברים, מאמין שיוכלו לייעץ לך.

פורסם

לטעמי - מוגזם (נובע מעודף התלהבות. הייתי משקיע אולי כסף בסט צמיגים טוב יותר - זה כדאי ויכול להיות שייתן ערך בטיחותי מוסף).

ניקלים זה דבר ששייך (אפילו טוב מאוד) למכוניות ישנות יותר (ושם הניקל הוא באמת ניקל, או לפחות מתכת ולא פלסטיק דמוי).

חלונות שחורים ? צריך להתחבא ממשהו ?

alfa 156 2.5.

פורסם

דווקא אני אוהב את ה I20 במראה הסולידי שלה. ניקלים זה פסה. עדיף כמו שנאמר להשקיע את הכסף בלשדרג את הרכב במשהוא עם ערך מוסך לבטיחות או איכות נסיעה.

• תוכן חדש...