Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירון רכב - יד 2 או לוי יצחק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני שוקל לקנות קיה פיקנטו ושמתי לב שההפרשים בין שני המחירונים האלו די משמעותיים (6-7 אלף שקל הפרש). כל המוכרים גם כמובן פרסמו לפי המחיר הגבוה יותר של לוי יצחק.

מה בדרך כלל קורה במצב כזה?

האוטו הוא קיה פיקנטו 2011, במחירון יד 2 היא עולה 47 אלף, ובלוי יצחק 53.

תודה

פורסם

ברור שמתפשרים... אבל מי? אני או הוא? או שנינו? מה קורה בדרך כללל - לצפות שהוא יתעקש על המחיר הגבוה כי ככה זה נמכר תמיד, או שפשוט לקחת את האמצע ולהציע את זה וזהו?

פורסם

אני חושב שהאמצע יהיה הוגן,הרי תמיד יש משא ומתן לגביה מחיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פיקנטו 2011 ב-53 אלף ? זה תיכף רכב בן חמש. כמה עולה חדשה ?

למה לא לקנות סופר מיני חדשה של דאצ'יה ב-55 אלף במקום הפיקנטו ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

כניראה מדובר על האוטומטית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המחירון הקובע הוא מחירון לוי יצחק, אם המחיר הוגן או לא זה סיפור אחר, אי אפשר להגיד שהמחיר צריך להקבע בין מחירון יד2 לבין מחירון לוי יצחק.

Miata ND2

פורסם

מחזק!

סכום יותר מדי גבוה לרכב בן 5 כשמסתכלים על השוק היום

פורסם

לוי יצחק הוא העוגן. יד 2 בקושי אינדיקציה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לגמרי ‚ יש לך דאציה חדשה בסכום הזה .

:fadein:
פורסם
לוי יצחק הוא העוגן. יד 2 בקושי אינדיקציה.

אכן.

בסך הכל יש בזה גם היגיון. כאשר אתה עושה ביטוח מקיף לרכב, זה מתבסס על מחירון לוי יצחק. חס וחלילה הרכב נגנב/הולך טוטאלוסט, חברת הביטוח תשלם לפי לוי יצחק. לא יעניין אותם ששילמת לפי יד2.

כמובן שזה נחמד והכל אבל בסופו של דבר מה שסוכם בין המוכר לקונה הוא הסכום שישולם, המחירון הוא נקודת התייחסות.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

קיה פיקנטו אוטומטית חדשה מתחילה מ-70 אש"ח

לא מבין איך רכב כזה בן 5 (!!!) נמכר ב-53 אש"ח.

לפי דעתי, אלא לא רכבים ששורדים יותר מעשור על הכביש. רק ימים יגידו, כמובן, אם אני צודק.

שורה תחתונה, לא הייתי משלם על רכב כזה יותר מ-37 אש"ח.

פורסם

היצע וביקוש, זה החוק שקובע. אם פיקאנטו זה הרכב שהכי נמכר בארץ אז הוא כנראה טוב מה שאומר שהרבה רוצים כזה מה שאומר מחיר יד שניה גבוה. מצד שני זה גם אומר שכשתרצה למכור אותו תקבל יחסית גבוה.

אתה חייב "למשש" את השוק. פנה לכמה מוכרים, תציע מחירים שלך ותראה תגובות. אם לא חוזרים אליך בכלל אתה לא בכיוון. אם מתחילים איתך משא ומתן סימן שיש מקום לדיון ואתה בסביבה.

זה תמיד מזכיר לי את הסיפור המצחיק על ברנרד שו שהציע לגברת נכבדה לקיים איתו יחסי מין תמורת סכום פעוט. הגברת נעלבה קשות ואמרה: מה אתה חושב שאני זונה?

ברנרד שו הציע לה את הצעה דומה להצעה הקודמת רק שהפעם סכום התשלום היה סכום גבוה בהרבה

בפעם השנייה, הגברת הססה וחשבה ולא השיבה לו מידית בשלילה.

ברנרד שו סיכם: הגענו למסקנה שאת זונה, עכשיו נשאר רק לקבוע מה המחיר.

פורסם

הרכבים של קיה יחסית שומרים על הערך שלהם די הרבה זמן (במיוחד הפינקטו והספורטאז', כפי שהבחור מעלי כתב - היצע וביקוש).

אם אתה נחוש לקנות פיקנטו אני לא חושב שיהיה לך קשה מדי למצוא בנקודה כזאת או אחרת את הרכב במחיר שיותר מתאים לתקציב שלך - כל כך הרבה מהן נרכשו בשנים האחרונות, כך שזה רק עניין של זמן עד שתמצא במחיר סביר.

פורסם

לפי לוי יצחק הביטוח ישלם אם נגנב הרכב או חס וחלילה

במקרה של תאונה והוא הקובע.

מחירון יד 2 מבוסס על מחירי מכירה בפועל! ממוצעים של

אותו הדגם שבחרת לחפש,אבל... ביד 2 קיימים רכבים

גם של השכרה גם של ליסינג וגם רכבי חברה,מחירי מכירתם

נמוכים בהפרש ניכר ומשפיעים על הממוצע הגבוה ומתקבל

ממוצע נמוך במקצת מהרגיל.

בקיצור מכירי יד 2 נותנים אינדיקציה אמתית של מחירי השוק

אבל כוללים מחירי רכבים מהמגזר הלא פרטי.

• תוכן חדש...