Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירון רכב - יד 2 או לוי יצחק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחירון יד 2 מבוסס על מחירי מכירה בפועל!

זה שאתר יד2 מנסה לטעון ככה זה נחמד, בפועל זה קשקוש אחד גדול.

אני יכולה לתת לך מספר דוגמאות בהן מחירון יד2 גבוה בכ-20 אלף ש"ח (שמהווים 50%) ממחיר השוק האמיתי של הרכב, כאשר אני מתבססת לא על עיסקה אחת ולא על שתיים. זאת מגמה שנמשכת כבר מספר שנים ולא סטייה נקודתית בחודש האחרון.

זה נחמד שהאתר שואל אותך בכמה מכרת את הרכב בעת הסרת ההודעה, אבל זה לא מידע לבסס עליו מחירון כלשהו שמתיימר להיות רציני.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אך ורק לוי יצחק. יד 2 זאת בדיחה לא מוצלחת. המחירון שם מתבסס על ליצנים שמכרו את הרכב ויכולים לשים כמה שבא להם בתור סכום מכירה כשהאתר שואל אותם ברגע שהם מורידים את המודעה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
לוי יצחק הוא העוגן. יד 2 בקושי אינדיקציה.

ממש לא, מחירון יד2 משקף נאמנה את מחירי השוק, בניגוד למחירון המעופף של לוי יצחק.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
אך ורק לוי יצחק. יד 2 זאת בדיחה לא מוצלחת. המחירון שם מתבסס על ליצנים שמכרו את הרכב ויכולים לשים כמה שבא להם בתור סכום מכירה כשהאתר שואל אותם ברגע שהם מורידים את המודעה.

על סמך מה אתה קובע שהם ליצנים?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

רכב בן 4 שנים שווה חצי מערכו של רכב דומה חדש.רק במקרה של קמ נמוך במיוחד או רכב שמור וייחודי תשלם יותר.יסלח לי יצחק לוי.

פורסם
רכב בן 4 שנים שווה חצי מערכו של רכב דומה חדש.רק במקרה של קמ נמוך במיוחד או רכב שמור וייחודי תשלם יותר.יסלח לי יצחק לוי.

זה לא מדוייק ותלוי בדגם הספציפי. בשנה שעברה יצא לי למכור שני רכבים של סוזוקי סוויפט ואני יכול להגיד בוודאות שהרכב הספציפי הזה מאבד את 50% מערכו לא אחרי 4 שנים אלא אחרי לא פחות מ-7 שנים. אחרי 4 שנים הוא נמכר בכ-65-70% מערכו ההתחלתי.

מה שכן אם אתה מתכוון לרכבי הליסינג הטיפוסיים, אז כן רכב בן 4 שנים שווה בערך חצי מחיר

פורסם (נערך)

המחירון של לוי הוא הנתון הלאומי לחב' הביטוח לחישוב פרמיות הביטוח, כל השאר התימחורים והטבלאות המתפרסמים, בשבילי הם רק להתרשמות. קונה הממוקד על רכב מסוים יד שניה , יודע בוודאות שני נתונים, האחד מצב הרכב שאיתר וגם את עלות הדגם החדש. אחרי הכל, ההחלטה אם לקנות את הרכב מבוססת בדרך כלל על התניות ואילוצים, כאשר המחיר לא תמיד המוביל אם לסגור עיסקה או לעבור הלאה. אצלינו אף פעם המחיר לא היה במקום הראשון, והינו מתפשרים על רכב שעלה יותר, הכל בהתאם למקרה.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

מורזילקה

לא הבנתי,אני הקשקשן?

מה קשור יד2 שהמחירון הרישמי למכירת רכבים הוא לוי יצחק?זו טענתי בלבד.

בפועל,אני יכול לתת לך 20 רכבים שבפועל נמכרים מעל המחיר הנקוב בלוי יצחק

וגם ביד 2...(מה הקשר?)

עדיין ככה זה עובד ביד2,עובדתית ואני לא המצאתי את "הקישקוש".

לא בא לי לדייק במילים,אבל הנה... את מחירן של רוב המכוניות ביד2

המחיר מחירון הנקוב בלוח שלצד הרכב ,קובע מחיר המכירה בפועל של

הרכבים מסוגו...סבבה??? את רוב המכוניות ולא כולן.

טענתי היחידה היא שלוי יצחק הוא עדיין המחירון הרישמי! טוב?

במחילה,תודה,בבקשה,סליחה...

שמועה רצה שלשמך יתווסף עוד שם למערכת קארספורום?

פורסם

לא צריך לקחת שום דבר אישית, הטענה של יד2 היא קשקוש (שאותה בחרת לציין עם סימני קריאה). אין להם שום דרך לדעת את המחיר האמיתי שהרכב נמכר בו, הם שואלים את המוכר כשהוא מסיר את המודעה מהלוח, יכול להיות שהוא בכלל לא מכר את הרכב אבל זורק מספר רנדומלי, זה לא מידע שאפשר להתגאות בו בתור המחירון שמשקף את העיסקאות בפועל. בתור דוגמא יש מספר דגמים שעקבתי אחריהם תקופה שמחירון יד2 "מפרגן" להם ב50% מערכן, איך זה יתכן שהוא מבוסס על עסקאות אמתיות? איך הוא מתמחר רכב שנמכר בממוצע ב32 אלף שח ב48? רכב שנמכר סביב 40 ב59 וכד'.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

זה לא אישי ואני לא נעלב ממש לא,הכל בכיף.

בחור שהכרתי שעבד ביד 2 וזו הייתה תשובתו לשאלה שלי.

בהמשך תשובתו היה גם גם נושא המחיר שרשמו הבעלים

והסוחרים במודעה למחיר המשוקלל ולפי הפרמטרים האלה

לטענתו.

• תוכן חדש...