Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, היום נשרפה ברכב שלי נורת דרך, נסעתי למוסך, הוחלפה נורית - 80 ש"ח תשלום.

שאלתי למה כ"כ יקר אמרו לי שזו נורית יקרה ושזה מחיר הנורה ושאפילו לא לקחו לי על עבודה... (3 דק' עבודה).

אני רוצה לרכוש נוריות כאלה באיביי (שם המחיר של הנורה החל מדולר אחד בלבד), מדובר על נורה H7 55W 12V.

מישהו יכול לתת לי קישור לרכישת הנורית הזו ממוכר מומלץ או של חברה סבירה.

כלומר לא צריך הכי יקר, אבל גם לא רוצה איזה נורה סינית שתחזיק לי יומיים.

פורסם (נערך)

מנורות הלוגן H7 סטנדרטית אין צורך להזמין מחו"ל מכיוון שאתה יכול לקנות מנורות תוצרת אוסראם או HELLA בארץ במחיר של 20-30 שקלים.

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%A0%D7%95%D7%A8%D7%94-OSRAM-Original-Line-H7

אתה בטוח שלא חוייבת על עבודה ?

על איזה רכב מדובר ?

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

80 ש"ח על נורת h7?

או ששיקרו לך כשאמרו לך שזה מחיר הנורה (כי נורה כזו של חברה טובה עולה בין 15 ל 30 ש"ח)

או ששיקרו לך כשאמרו שלא לקחו לך על עבודה.

או שאצלם מחיר נורה כזו במכירה ללקוחות, ללא חיוב עבור עבודה, הינו 80 ש"ח.

או שלא הבנתי נכון. תבחר

שלומי

פורסם

היי מרק10, לצערי אני גר בצפון ועוד 30 שקלים תוספת משלוח הופכים את הקנייה ללא ממש כדאית.

שלומי - הבנת נכון, 80 ש"ח...

אם אפשר קישור לאיביי אשמח.

פורסם (נערך)

אין חנויות למכירת חלקי חילוף לרכב בצפון חוץ מאשר המוסכים המורשים ?

למיטב זיכרוני ברכבך על-מנת להחליף מנורת אור מעבר או דרך יש לפרק את מכלול הפנס כנראה זו הסיבה למחיר הגבוה עבור השירות שקיבלת.

קישורים לנורות איכותיות תוצרת HELLA לא ממוכרים סינים.

http://www.ebay.com/itm/NEW-HELLA-H7-55W-55-WATT-BULB-DRIVING-LIGHTS-FOG-BEST-OE-QUALITY-FREE-POSTAGE-/170754683419?hash=item27c1c5b21b:m:mQZh0PmObFLlrtjX7Vs44qA

2 יחידות ב-58 שקלים.

http://www.ebay.com/itm/2pcs-HELLA-H7-8GH-007-157-121-standard-12V-55W-/151954733482?hash=item23613539aa:g:rkwAAOSwfZ1WYKFI&vxp=mtr

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
ולהבא, תקנה נורה כזו לבד ותחליף לבד, אני בטוח שתצליח.

אם תגיד לנו באיזה רכב מדובר גם נסביר לך כיצד לבצע זאת

לא יודע אם זה קשור, אבל יש לי מנורת דמוי קסנון של פיליפס שאכן עולה כמעט 80 לבודדת.

פורסם
היי מרק10, לצערי אני גר בצפון ועוד 30 שקלים תוספת משלוח הופכים את הקנייה ללא ממש כדאית.

שלומי - הבנת נכון, 80 ש"ח...

אם אפשר קישור לאיביי אשמח.

בחיפה יש מספר חנויות עם מחירים טובים.

אם החלפת נורה היא באמת סיפור כפי שמרק אמר, הייתי שוקל לקנות נורת LONGLIFE שעולה קצת יותר אבל תעבוד יותר.

• תוכן חדש...