Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מאמין שיש כאן אחד או שניים שישפכו קצת אור על הנושא. אין לי רקע בתחום - המקסימום שעשיתי זה החלפת רומים.

אני מעוניין לדעת קצת יותר על פיתוח אפליקציות ומשחקים לסמארטפונים. הבנתי ש IOS וANDROID שתי שפות שונות ולפי יתרונות הג'אווה של האנדרואיד אני רוצה להתמקד בה.

הקורסים שעולים אלפי שקלים הכוללים המון שעות לימוד לא משתלמים, עדיף ללמוד באינטרנט?

ראיתי שצריכים להוריד מספר תוכנות למחשב כדי ליצור סביבת עבודה - אבל היא עולה הרבה כסף. אין משהו בחינם?

האם יש מדריכים שלב אחר שלב בלימודי ג'אווה ו C#? ובעברית?

אני פשוט תמיד נרתע משפות תכנות כי שום דבר לא מובן לי, אבל אני כן רוצה להתעמק בזה...

עזרה?

פורסם

לפני שאתה רץ קדימה, ממליץ לך לקבל טעימה ראשונית ולהבין אם זה באמת משהו שתתחבר אליו. כנס לcodecademy.com (זה בחינם) בחר בקורס "Make a Website", אני יודע שאלו שפות תג ולא שפות תכנות אבל בתור התחלה יספקו לך אינדיקציה מצויינת וצעד ראשון. לאחר שהשלמת את חמשת היחידות ועדיין בא לך תתקדם לשפות פיתוח רלוונטיות.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

מסכים לגבי ההכללה , לא בטוח שמסכים לגבי מה שכיוונת אותו.

בכלליות פיתוח למובייל מתחיל מפיתוח בכלליות שאתה צריך ללמוד וזה לפתח כלומר:

א. אם אתה נרתע משפות תכנות - תעשה אחורה פנה.

ב. תתכונן שבלי רקע כלשהו תצתרך קודם כל ללמוד מה זה לפתח , Flow של פקודות , תנאים לוגים וכו ושפה מסוימת. נגיד Java (כי אתה לא תקנה מק עכשיו בשביל לפתח לiOS נכון?)

לקפוץ ישר לפיתוח אפליקציות בלי לדעת מה זה פיתוח - זה לא טריוויאלי ולא ממש אפשרי ולא סתם יש תואר שלם במדעי מחשב

זה כמו להגיד - אני רוצה להיות מנתח - אבל כשאני רואה את הסכין מנתחים ואת הספרים של לימודי רפואה - זה לא מובן לי :)

הייתי מחפש באתר כמו Lynda.com שיש לו אחלה טוטוריאלים וניסיון ל10 ימים קורס תכנות בסיסי בג׳אווה.

לגבי מקורות בעברית - הסיכוי שיהיו כאלו וברמה גבוהה דיי נמוכים מעבר לקורסים (ב״מכללות״ או במכללות ואוניברסיטאות כחלק מתואר).

האם אתה מבין שממצבך יקח לך כמה חודשים טובים כדי להבין מה אתה עושה ולראות תוצאות בהנחה ויש לך כישרון מסוים ותחת רציני?

זה לא אינסטנט - ולכן הרבה רוצים ומעט עושים (והשוק רודף אחרי המעט שעושים שטובים)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ובכלליות פיתוח במובייל ברמה גבוהה הוא לא טריוויאלי במיוחד.

אתה עושה הרבה רובדים שלרוב בתחומי פיתוח אתה הרבה יותר ממוקד על אחת מהפינות של כל העשייה.

Then dying is forgetting

פורסם

סתם לידיעה שסביבת הפיתוח של מייקרוסופט visual studio היא חינמית.

[הגירסאות בתשלום הן של סביבות כבדות לצוות גדול וכו'].

יש ים מדריכים ביוטיוב ללימוד c#

אני הייתי מתחיל משם רק להרגיש לי איך זה, ובמידה ומתאים לומד את זה בצורה יותר מבוססת.

אם תרצה דבר איתי בפרטי ואכתוב לך את התרשמותי מהמקום בו אני לומק [לא רוצה לעשות כאן פרסומת]

בברכה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

סתם לידיעה - Java וAndroid studio הם חינמים לגמרי וגם אקליפס אם רוצים ג׳אווה בכלליות :)

Swift היא Opensource ואפשר לפתח עליה גם על לינוקס בלי בעיה (השפה החדשה לiOS - אבל שם תצתרך כבר מק - אבל גם פה - Xcode הוא חינמי לכל גודל וסוג פיתוח)

Just Saying. זה לא באמת יתרון. ולמובייל אין להם כ״כ מה להציע (עם כל הכבוד לWinphone , והפרוייקטים שלהם להריץ אפליקציות אנדרואיד וקוד iOS בצורת Native).

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
לפני שאתה רץ קדימה, ממליץ לך לקבל טעימה ראשונית ולהבין אם זה באמת משהו שתתחבר אליו. כנס לcodecademy.com (זה בחינם) בחר בקורס "Make a Website", אני יודע שאלו שפות תג ולא שפות תכנות אבל בתור התחלה יספקו לך אינדיקציה מצויינת וצעד ראשון. לאחר שהשלמת את חמשת היחידות ועדיין בא לך תתקדם לשפות פיתוח רלוונטיות.

הגעתי עד 12%, לדף לבן ריק שאני אמור למלא. Navigation 1 והסתבכתי.

בעקבות פתיחת הפוסט על QA ניסיתי להבין מה זה בדיוק וראיתי הרצאה של חצי שעה ביוטיוב וזה נתן לי קצת רקע.

אני אשתדל לחפש עוד ועוד שיעורים כי זה באמת מעניין אבל יש כל כך הרבה תחומים וכל תחום כולל בתוכו המון...

• תוכן חדש...