Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Black Friday 2022 או: גיבוב הקניות הרשמי של CF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש המלצה לאוזניית BT אך ורק לשימוש ריצה. משהו ששומעים טוב (לא אודיופיל אבל שלא ישמעו כמו בטרנזיסטור...) ולא יקרע את הכיס.

פורסם
מחפש המלצה לאוזניית BT אך ורק לשימוש ריצה. משהו ששומעים טוב (לא אודיופיל אבל שלא ישמעו כמו בטרנזיסטור...) ולא יקרע את הכיס.

https://www.amazon.com/Anker-SoundBuds-Lightweight-Headphones-Water-Resistant/dp/B071GNH9MT/

אל תשכח לסמן את הקופון תקבל עוד 32% אחוז הנחה

95 שח עד הבית.

פורסם

תודה! נכנס לעגלה. עכשיו צריך להוסיף מכונת תספורת טובה, חבל לא לנצל את המשלוח. (כבר יש לי בפנים עוד 12 דולר על משהו אחר...)

פורסם

גם אני חיפשתי אזניות אלחוטיות לחדכ, הוזמן תודה רבה!

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
כמה שחים חברים?
עד 40 ככה, אני פשוט מוגבל כבר במשלוחה כי יש לי כבר 35.

תכלס יש מכונות של רמינגטון בהייטקזון ב 200 ש"ח. השאלה איך הם.

אני מדבר על מכונת תספורת, לא גילוח

פורסם (נערך)
זה רק לקרחת? אם כן זה לא מתאים לי, אני צריך לדרגות שונות בשיער, לפלטה

עדכון, בדקתי, זה עד 15 מילימטר. קצר לי, אני מספר איתה גם את הבן הקטן שלי, והוא צריך ארוך יותר.

עריכה אחרונה על ידי bjlb
פורסם

יש משהו מאמאזון קום? יש לי שם גיפט קארד פשוט שעובד רק בCOM

ה6000 שווה את זה? נראה לי יש שם המון גימיקים

• תוכן חדש...