Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Black Friday 2022 או: גיבוב הקניות הרשמי של CF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן, מזכיר לי חבר שכל הזמן אמר לי "מה הבעיה, חבר את המחשב לטלוויזיה ושים את העכבר על המשענת בספה".

שזה הבן דוד של "מה הבעיה, תחבר את הבקר למחשב".

שזה המקביל ל"מה הבעיה, שים צמיגי שטח על הרודסטר ורד למדבר"... אבל אם אחרי כל החפירה על ההבדלים בין סוגי הגיימינג זה טרם הובן, כנראה שזה גם לא יובן.

לא צריך עכבר. יש שלט.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא צריך שלט יש כפתורים ע"ג המכשיר

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לא צריך כפתורים הפלייסטיישן כתב לי שאני יכול לתת לו הוראות קוליות. חכו שנתיים יצא פלייסטיישן פרו-פלוס עם חיבור ישיר לנוירונים דרך ה-VR2 ואז נוכל לשחק במכוניות אוטונומיות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא צריך כפתורים הפלייסטיישן כתב לי שאני יכול לתת לו הוראות קוליות. חכו שנתיים יצא פלייסטיישן פרו-פלוס עם חיבור ישיר לנוירונים דרך ה-VR2 ואז נוכל לשחק במכוניות אוטונומיות.
הזכרתם לי את זה

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם (נערך)

קיבלתי את האמזון פייר TV ויצא לי לשחק איתו קצת. בשורה התחתונה מוצר שנותן תמורה מעולה למי שרוצה להפוך טלויזיה לחכמה. זה מגיע עם שלט וגם נשלט מהפלאפון. מערכת ההפעלה סבירה ונשלטת בין היתר ע"י אלכסה, עם מיקרופון שנמצא בשלט. קצת פאקים בהנדסת האנוש: אין שליטה על הווליום מהשלט (נכון שזה לא ישלוט ווליום של הטלויזיה, אבל עדיין), אין שעון כשמשוטטים במערכת ההפעלה אלא אם שואלים אותה מה השעה.

אינטגרציה טובה עם נטפליקס וכמובן עם Amazon Prime Video. התקנתי גם אפליקציות של יוטיוב וספוטיפיי שעוד לא ממש יצא לי לבדוק. בגרמניה ערוצי טלויזיה ממשלתיים רבים משדרים תוכן באינטרנט (זה מאפשר לחייב כל דירת מגורים באגרת רדיו וטלויזיה), אך לפחות מקבלים תמורת זה אפליקציות נחמדות גם ל-Amazon Fire.

בקיצור, לא יודע איך זה לעומת גוגל כרוםקאסט, אבל בשביל הוצאה חד פעמית של 25 אירו זה שווה מאוד.

עריכה אחרונה על ידי Guy_M5
פורסם
וויצ'ר הוא TPS ולכן השליטה קלה יותר מאשר ב-FPS וה-FOV גדול יותר. הוא גם לא דורש יותר מדי דיוק רוב הזמן. אני מקווה ש-horizon ו-the last of us שהם אותו הדבר, יהיו בהתאם קלים מספיק לשליטה. לעומת זאת, נראה איך אתמודד עם prey ו-wolf שהם FPS.

אין קשר לTPS מול FPS.

לדוגמא - Warframe הוא מגוף שלישי ועדיין לא נוח עם קונטרולר. ומנגד פורטל או אפילו Sniper:Ghost Warrier 2 הם FPS ועדיין לא מחייבים עכבר.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

זה נכון שאופי המשחק יותר משפיע מצורת השליטה. פורטל לא דורש מהירות ודיוק ולכן אין בעיה עם קונטרולר. גם וויצ'ר לא דורש דיוק אבל שוטרים בהחלט כן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

די, נו. אתם נשמעים כמו אלה מהשרשור ההוא, החבר'ה שלא מצליחים לז**ן כי אין להם מספיק כסף או שיער. יא נובז!

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
כן, מזכיר לי חבר שכל הזמן אמר לי "מה הבעיה, חבר את המחשב לטלוויזיה ושים את העכבר על המשענת בספה".

שזה הבן דוד של "מה הבעיה, תחבר את הבקר למחשב".

שזה המקביל ל"מה הבעיה, שים צמיגי שטח על הרודסטר ורד למדבר"... אבל אם אחרי כל החפירה על ההבדלים בין סוגי הגיימינג זה טרם הובן, כנראה שזה גם לא יובן.

התגובה שלך היא של ילד בן שש. אני אפילו לא אתייחס אליה.

ממליץ לך לקרוא קצת על המוצר ששלחתי בקישור לפני שאתה מגיב שוב.

• תוכן חדש...