Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1149200&sid=127

 

אם הבנתי נכון האפ' הזו היא סוג של מצלמת דרך אבל עם חיבור מסודר כלשהו למוקד משטרתי.

למה לשם שינוי ולמה תרומה אמיתית?

המשטרה התעסקה עד היום בעברות קלות לאכיפה ולא באמת מסוכנות, הכוונה למהירות כמובן או עצירה לא מוחלטת בעצור. את העברות המסוכנות באמת כמו עקיפות מסוכנות או זגזוג פתאומי בין נתיבים ללא איתות קשה מאוד לאכוף בלי להצמיד ניידת עוקבת לכל רכב.

אז זהו, שהנה מצאנו דרך להצמיד מעקב לכל רכב...

אני לא אוהב להיות צדקן ובוודאי לא מלשן, וגם אני נוהג בעיקר לפי תנאי הדרך ושיקול דעתי (ניסוח שנועד להוציא אותי נקי משפטית...), אבל יש עברות ספציפיות שאשמח לסייע במיגורן מהכביש.

אני מוכן להתנדב למיזם וקורא לכל מי שאכפת לו מהמצב בכבישים להצטרף.

 

צום קל וגמר חתימה טובה!

  • תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יופי

 

כמו בכל משטר טוטליטארי

 

בו בנים הלשינו על הוריהם.

 

אחד חושב שהמהירות הורגת אחד חושב שאי עצירה בשלט עצור היא מעשה חמור

 

והשני חושב שזיגזוג בין מסלולים מסוכן.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מרוב להט לצלם אנשים שעושים עבירות גם הצלמים יעשו עבירות. רק טיפש ישתמש באפליקציה שיכולה להרשיע גם אותו.

תנו לאנשים מקצוע לאכוף את החוק ולעשות את העבודה שלהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לדעתי זה רעיון מעולה. לצייד נהגי אוטובוס שנוסעים כל היום בעיר ורואים עבירות שהמשטרה כלל לא עוקפת עד היום.

פורסם

קודם שהנהגי אוטובוס יפסיקו לעשות עבירות, הם ברי אלופים בחסימת צמתים, גניבת צהובים ואדומים, והרבה תאונות.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

ומה? הסלולארי יהיה דבוק לשמשה הקדמית באופן קבוע?

תנו לי לנחש? לא.

אז מה כן? המתלהב התורן יחזיק את הסלולארי ב 120 קמ"ש, וינסו לצלם משהו מטושטש ובלתי קביל תוך כדי נסיון לנהוג ולקשקש.

אפשר רק לדמיין מה קורה הלאה.

 

הראש המשטרתי מכה שוב.

פורסם

בהצלחה למי שמשתתף. אני מקווה שלא יעסקו יותר בסלולארי מה שיגרום לסכנות ואולי מי יודע במקרה הפחות גרוע לעוד דוחות בגין זה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

 

פורסם
1984 זה כאן.

+מליון.

 

חוץ מזה, אם אנחנו אמורים לבצע את עבודת המשטרה, זה אומר שנקבל משכורות בהתאם?

אחרת, לא ברורה לי ההתלהבות הזו לבצע עבודה של מישהו אחר

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

 

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
חוץ מזה, אם אנחנו אמורים לבצע את עבודת המשטרה, זה אומר שנקבל משכורות בהתאם?

אחרת, לא ברורה לי ההתלהבות הזו לבצע עבודה של מישהו אחר

לגמרי צודק. זאת בדיוק הסיבה שבגללה אני נגד ההתנדבות למשמר האזרחי - כל אותם אזרחים שרותמים את עצמם לשורות המשטרה ללא קבלת תמורה כלשהי (בכל אופן, לא תמורה שניתן לכמתה בכסף), בעצם גורמים להקפאת המצב שבו משטרת ישראל נראית כמו שהיא נראית. מי שאחראי על מתן התקציבים למשטרה יודע שבכל מקרה קיימים אותם אזרחים שנלהבים לקבל סמכויות שיטור (ובואו לא נרחיב על המניע שלהם, למרות שלכולנו הם ברורים), אז למה לשלם לשוטרים שכר כשאפשר לקבל אותם ממילא בחינם?

וככה בדיוק נראית המשטרה. המתנדבים, שפעילותם היתה אמורה להיות שולית ולהתרכז בתמיכה בעבודת השוטרים ה"אמיתיים" הפכו להיות המשאב שעליו משליכה המשטרה את יהבה בפעילויות הסיור והתנועה, וכך אלפי "שוטרים" מתנדבים חדורי מוטיבציה וחסרי הכשרה אמיתית מנהלים לשאר האזרחים את החיים. תענוג.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שמעתי פעם מה שוטר חושב על מתנדבים למשטרת התנועה...

עכשיו כל נהג ינהג עם הטלפון ביד בשביל לצלם עברות תנועה אז השוטרים ייתנו דוחות לנהגים שמצלמים בזמן נהיגה ויהיו יותר תאונות בגלל שנהגים עסוקים בצילום . צריכים לעשות למשטרה מה שעושים לערוץ הראשון, לסגור ולהתחיל הכל מההתחלה.

אייל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

×
×
  • תוכן חדש...