Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שזכור לי מהכתבה זה שיהיה איזשהו סינון, ואני אכן מקווה שהמשטרה תשתמש בחומר למיגור עברות אמיתיות ולא כאלה שאינן גורמות לתאונות.

לגבי הסיומת שלך, א. נעלבתי סופית. ב. אין לי שום עניין לפגוע באף אחד, יש לי בהחלט עניין לגרום לנהגים פרועים לשנות את סגנון הנהיגה שלהם. אני מתפלא שקשה לך להבין זאת.

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה לא נאמר אישית כלפיך אלא לכל האנשים שחושבים שהם כשירים וראויים לאכוף את החוק בכבישים בזכות... אפליקציה בטלפון.

מה זה, כמו כוכב נולד לשוטרים?

גם אם השטות הזאת תצא לפועל המוקד שאמור לסנן את העברות יקרוס אחרי 5 דקות מרוב פניות של ליצנים ממורמרים.

כך לא משנים סגנון נהיגה של נהגים פרועים, כך מוציאים את העצבים כשמישהו אחר עשה משהו אסור ויצא מזה ללא עונש.

"למה לו מותר ולי אסור".

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פיני אתה מה זה חד

בוא ניקח עבירה שכיחה

רכב עוקף אותך במסלול מימין

מי העבריין

אתה שתקוע במסלול האמצעי או התנחלת בשמאלי, או אותו העוקף מימין?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אעדיף לענות בגוף שלישי: שניהם עבריינים, אני בהחלט מבין יותר את העוקף. כשאני מהבהב לרכב והוא מתקשה להיפרד מהשמאלי אני עלול לצערי לנהוג כך.

בכל אופן, מי שיידרש להחליט - במידה והייתי מעביר דיווח - הוא השוטר/קצין המקבל.

פורסם

נראה לי שאם אתה נוסע במסגרת המהירות המותרת בנתיב הימני, וזה שבנתיב השמאלי נוסע במהירות נמוכה יותר, הרי שאין פה שום אשמה על האדם שנסע בנתיב הימני.

פורסם
זה לא נאמר אישית כלפיך אלא לכל האנשים שחושבים שהם כשירים וראויים לאכוף את החוק בכבישים בזכות... אפליקציה בטלפון.

מה זה, כמו כוכב נולד לשוטרים?

גם אם השטות הזאת תצא לפועל המוקד שאמור לסנן את העברות יקרוס אחרי 5 דקות מרוב פניות של ליצנים ממורמרים.

כך לא משנים סגנון נהיגה של נהגים פרועים, כך מוציאים את העצבים כשמישהו אחר עשה משהו אסור ויצא מזה ללא עונש.

"למה לו מותר ולי אסור".

פשוט מסכים עם כל מילה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
נראה לי שאם אתה נוסע במסגרת המהירות המותרת בנתיב הימני, וזה שבנתיב השמאלי נוסע במהירות נמוכה יותר, הרי שאין פה שום אשמה על האדם שנסע בנתיב הימני.

תחזור לתאוריה, חביבי.

במקרה הנ"ל יש אשמה של שני הנהגים אלא אם מתקיים טור נהיגה.

ולעניין האפליקיציה -

נחזור לשנות ה-80(ואף נסו למחזרה לפני כ-15 שנים) - מי אמר "חשבונית הפרס"?!

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
אני שוקל ברצינות להעלב ממה שכתבת, ועוד כמה חברים.

נסה להסתכל אחרת: אני נוהג כ-30K ק"מ בשנה וזוכה לראות הרבה דברים שגורמים לי חשק להיות שוטר לכמה דקות. ציינתי בהודעה הראשונה שאינני מדבר על עברות זניחות שגם אותי אפשר לתפוס מבצע אותן אלא על תופעות של בריונות, זלזול וחוסר התחשבות. אז בד"כ אני לא יכול לכרוז ללאנטיס שתעמוד בצד, אבל אם תהיה לי אפשרות ללחוץ על כפתור שיעביר את זה לטיפול גורמי האכיפה - אשמח מאוד לגרום לאותו נהג להצטער על המעשה.

בזמן שאתה נעלב על פוסט בפורום, מה שכמובן יוסיף נופך של אובייקטיביות (...) לתלונות שתעביר למשטרה בעתיד, תחשוב שלאחר שתעביר את הסרטון והעבריין הנורא יגיש בקשה להישפט תצטרך למצוא את הזמן להעיד על הסרטון בבית המשפט. שנה וחצי לפחות מהיום שזה קרה ושנה וחצי מינוס 3 דקות מהרגע ששכחת איך כל זה התרחש. מול שופט/ת עצבני/ת כי נפח העבודה שלו עלה בגלל ויג'ילנטים כמוך, תובע שמת לסגור דיל וסנגור צעיר (כי מי עוד יקח כזה תיק בגרושים) שמת להוכיח את עצמו ויעוף לך על הצורה כאילו זה מינימום תיק רצח. כל זה בסביבות 12 בצהריים לאחר שאתה שם מ-8 ורבע בערך ויש לך 43 שיחות שלא נענו מהבוס/לקוחות שפספסת. עדיין סצנריו מושך?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אעדיף לענות בגוף שלישי: שניהם עבריינים, אני בהחלט מבין יותר את העוקף. כשאני מהבהב לרכב והוא מתקשה להיפרד מהשמאלי אני עלול לצערי לנהוג כך.

בכל אופן, מי שיידרש להחליט - במידה והייתי מעביר דיווח - הוא השוטר/קצין המקבל.

נמשיך בגוף שלישי כבודו

הנהג X מוסיף לעקיפה מימין גם את העבירה "הבריונית" של זיגזוג בין נתיבים, כיוון שיש נהגים איטיים שנוסעים בימין כמצוות החוק , לכן הנהג X נאלץ גם לסטות למסלול האמצעי / שמאלי.

ובעצם הוא בסה"כ ניסה לנסוע...

תחזור לתאוריה, חביבי.

במקרה הנ"ל יש אשמה של שני הנהגים אלא אם מתקיים טור נהיגה.

ולעניין האפליקיציה -

נחזור לשנות ה-80(ואף נסו למחזרה לפני כ-15 שנים) - מי אמר "חשבונית הפרס"?!

איך יכולתי לשכוח את הבדיחה הזאת של חשבונית הפרס

בזמן שאתה נעלב על פוסט בפורום, מה שכמובן יוסיף נופך של אובייקטיביות (...) לתלונות שתעביר למשטרה בעתיד, תחשוב שלאחר שתעביר את הסרטון והעבריין הנורא יגיש בקשה להישפט תצטרך למצוא את הזמן להעיד על הסרטון בבית המשפט. שנה וחצי לפחות מהיום שזה קרה ושנה וחצי מינוס 3 דקות מהרגע ששכחת איך כל זה התרחש. מול שופט/ת עצבני/ת כי נפח העבודה שלו עלה בגלל ויג'ילנטים כמוך, תובע שמת לסגור דיל וסנגור צעיר (כי מי עוד יקח כזה תיק בגרושים) שמת להוכיח את עצמו ויעוף לך על הצורה כאילו זה מינימום תיק רצח. כל זה בסביבות 12 בצהריים לאחר שאתה שם מ-8 ורבע בערך ויש לך 43 שיחות שלא נענו מהבוס/לקוחות שפספסת. עדיין סצנריו מושך?

+1000000

זו הייתה אחת ההמלצות שהעליתי בשרשור שדן בדרכי הפעולה נגד מצלמות המהירות

סתימת בית המשפט לתעבורה בבקשה להישפט.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם (נערך)
בזמן שאתה נעלב על פוסט בפורום, לקחת אותי קשה מדי, ידידי. מה שכמובן יוסיף נופך של אובייקטיביות (...) לתלונות שתעביר למשטרה בעתיד, תחשוב שלאחר שתעביר את הסרטון והעבריין הנורא יגיש בקשה להישפט תצטרך למצוא את הזמן להעיד על הסרטון בבית המשפט. שנה וחצי לפחות מהיום שזה קרה ושנה וחצי מינוס 3 דקות מהרגע ששכחת איך כל זה התרחש. מול שופט/ת עצבני/ת כי נפח העבודה שלו עלה בגלל ויג'ילנטים כמוך, תובע שמת לסגור דיל וסנגור צעיר (כי מי עוד יקח כזה תיק בגרושים) שמת להוכיח את עצמו ויעוף לך על הצורה כאילו זה מינימום תיק רצח. כל זה בסביבות 12 בצהריים לאחר שאתה שם מ-8 ורבע בערך ויש לך 43 שיחות שלא נענו מהבוס/לקוחות שפספסת. עדיין סצנריו מושך?

כל דבר אפשר להציג בצורה נלעגת וזה לא ישנה את ההסברים הפשוטים שכתבתי קודם.

לדעתי ולצערי רק כך אפשר לשנות סגנון נהיגה של נהגים פרועים, לגרום להם לחשוב שניידת/סתם אזרח איכפתי יושב להם על הזנב. למה לדעתכם אני לא חושש מזה שישבו לי על הזנב למרות שכאמור גם אני לא חף מעברות תנועה? אם יש לכם ממה לחשוש פשוט תנהגו בצורה אחראית יותר. אגב, נראה שרוב הנזעקים והנבהלים כאן לא הבינו את הרעיון ואופן הביצוע.

עריכה אחרונה על ידי פיני חד
פורסם
כל דבר אפשר להציג בצורה נלעגת וזה לא ישנה את ההסברים הפשוטים שכתבתי קודם.

לדעתי ולצערי רק כך אפשר לשנות סגנון נהיגה של נהגים פרועים, לגרום להם לחשוב שניידת/סתם אזרח איכפתי יושב להם על הזנב. למה לדעתכם אני לא חושש מזה שישבו לי על הזנב למרות שכאמור גם אני לא חף מעברות תנועה? אם יש לכם ממה לחשוש פשוט תנהגו בצורה אחראית יותר. אגב, נראה שרוב הנזעקים והנבהלים כאן לא הבינו את הרעיון ואופן הביצוע.

התחלת להעליב:shock::lol:

מה לא ברור , הציטוט מהכתבה ההסברים שלי בכחול.

ברגע שנעשית

בכביש עבירה

, (

כלומר המחליט הוא המלשן

) אותו מתנדב יכול לדווח עליה למוקד מיוחד ובלחיצת כפתור להעביר את פרטי הרכב ותיאור המקרה לרשויות החוק. לאחר שהדיווח מקבל שם,

מתבצע סינון ומה שמפוענח כעבירה,

(

אההמ עכשיו יש שוטר /קצין שמבצע סינון )

כאשר הדגש ( כלומר לא רק על אותם עבירות)הוא על עבירות חמורות מסכנות חיים, ( למה שלא ידווחו המלשינים רק על אותם עבירות ) צפוי להפוך לדו"ח או להזמנה למשפט.

לגייס בתקופה הקרובה עוד ועוד מתנדבים אזרחים בכל הארץ, בעיקר כאלה שעושים קילומטראז' גבוה בדרכים, אלו צפויים לעבור הכשרה מיוחדת לטובת העניין ולצאת לשטח ( ממש לא ההכשרע שעוברים מתנדבים הכוללת בתוכה חניכה במשך שנה עם שוטר ו 80 שעות לימוד שחלקם הגדול בשטח כך כתב לנו אייל כאן בשרשור ) במטרה לרתום את גורם ההרתעה והאכיפה הזה למלחמה בתאונות הדרכים.

אני עם נסיון של 50 שנות רשיון, מעל 2 מיליון ק"מ בכבישי הארץ, עם גליון הרשעות של מעל 80 עבירות, ( שנתפסתי ) אך ללא תאונה אחת..

אם התוכנית תתפוס תאוצה, יצטרכו לגייס שוטרים רבים כדי לסנן את העבירות, למשטרה אין תקציב לכך, לכן שוטרים מקצועיים שמסתובבים בשטח יצטרכו לשבת במשרד .

המתנדב, אחרי שיוזמן פעמיים שלוש לבית המשפט כדי לתת עדות ויבלה כמה שעות כל פעם בבית המשפט , כנראה ינטוש את תפקידו.

האם לדעתך הבנתי?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ומי מחליט מה זו עבירה מסכנת חיים? כל עבירת תנועה יכולה לסכן חיים או יכולה להיגמר בכלום.

במקום להקים מוקדים שישבו בהם אנשים ויראו מליון סרטים משעממים בשעה, עדיף להשקיע בשוטרים טובים, להעלות להם את המשכורות ולגייס אנשים איכותיים שיאכפו את החוק כמקצוע ולא כרצון טוב בשעות הפנאי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מעדיף לו היו מתקינים מצלמות בניידות תנועה כמו באמריקה, ככה השוטרים יעבדו בעבודה שלהם ולנהגים שמגיע קנס/שלילה לא תהיה אפשרות סתם לבזבז את זמן בתי המשפט.

אני אישית נגד שימוש באזרחים בתור משתפים וזריעת פחד בציבור מהאזרחים עצמם.

פורסם

לדעתי ולצערי רק כך אפשר לשנות סגנון נהיגה של נהגים פרועים, לגרום להם לחשוב שניידת/סתם אזרח איכפתי יושב להם על הזנב. למה לדעתכם אני לא חושש מזה שישבו לי על הזנב למרות שכאמור גם אני לא חף מעברות תנועה? אם יש לכם ממה לחשוש פשוט תנהגו בצורה אחראית יותר

מי מגדיר מי הוא נהג פרוע?

אתמול בערב נסעתי באבן גבירול בת"א. שתי מכוניות לפניי נסעה ניידת של מתנ"א. בנקודה מסוימת נעקפתי על ידי רוכב דו"ג, שנסע לפני זה בנת"ץ מימני והחליט להדחף ביני לבין הרכב שלפני. 20 מטר אחר כך, הוא עקף רכב שהיה לפני הניידת, ושעצר לפני מעבר חציה. 3-4 עבירות תנועה די גסות. נחש מה עשו אנשי מתנ"א.

כן, כלום. וזה לא מפתיע, כי עוד צומת אחרי, הם עצמם עברו בצהובאדום, כשלא התאים לשוטר לחכות עוד דקה ברמזור.

זה סתם סיפור יומיומי מפגר. אבל הוא מעיד על הנורמה.

אתם (מי שכמוך חושב שהמערכת תעוזר למשהו) כאילו לא מצליחים להבין שהנהג הממוצע סביבכם הוא עבריין בעצמו, ב-20 אלף דברים קטנים, חשובים יותר או חשובים פחות. וכן, אני חושב שלרבים מחובבי הנהיגה בארץ יש ממה לחשוש ממערכת כזו. כי במקום שבו לא לתת זכות קדימה, או לנסוע עשרות קילומטרים על 80 בשמאלי באילון זו הנורמה, אז הרוב גם לא ידווחו על זה. מנגד, ה"משוגע" שיחצה את כביש 1 במהירות קצת יותר גבוהה, או יעקוף את אותו המזדחל בשמאלי מימין, כנראה יככב הרבה יותר במערכת כזו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

כולם פה מעלים ספקולציות, חלקן יותר הגיוניות חלקן פחות, אבל אלו עדיין ספקולציות.

טוב שתהיה המערכת הזאת כדי שבסופו של דבר, אם היא תיצור בלאגן, יפסיקו אותה וידעו שזה לא מתאים.

בנתיים, הכבישים הולכים ונהיים יותר ויותר מסוכנים בגלל נהגים חסרי חינוך. לצערינו לחנך אותם כבר אי אפשר, אבל להרתיע ולזרוע בהם פחד אפשר. ואולי גם לחלקינו שמקלים ראש ובטוחים בעצמנו ונוהגים קצת בניגוד לחוק ואני לא מדבר על מהירות שזה לא משהו שניתן לאכוף אותו ממילא במערכת הזאת, לא יזיק לבחון את הנהיגה שלנו שוב ולראות אם ועד כמה היא משפיעה על הסביבה ועל נהגים אחרים.

אז להגיד שיצלמו אותך עוקף מימין נהג איטי זה יפה, אבל מה עם ההוא שעקף קו הפרדה לבן וגרם לתאונה שהרגה משפחה? לא עדיף שנהג יפחד שיצלמו אותו עוקף מימין מאשר נהג שעובר בפס לבן לא יפחד שיצלמו אותו?

2017 Citroen C3 Shine

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...