Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בשביל כל זה אפילו לא צריך לעסיק שוטרים, אפשר לקחת סטודנטים/פנסיונרים, להכשיר אותם ולהושיב אותם מול מסך מחשב לצפות בסרטים.

זה עולה עוד כסף וזה לא מעניין אף אחד.

כשהמדינה נותנת לך את האופציה החוקית לדפוק מישהו אחר זה נשמע הרבה יותר סקסי.

אם אנשים היו מראים נכונות להשקיע בנהיגה שלהם יותר מלחפש איפה הטעויות של אחרים המצב היה יותר טוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רואה שלא למדו שם במשטרה לקח מכישלון תוכנית המלשינון.

אני מאוד בעד אכיפה של עבירות כאלה אבל אכיפה איכותית שמבוצעת ע"י אנשים מקצועיים ולא אזרחים משועממים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אנשים איכותיים זה האידיאל. מתחת לזה יש לך את החומר האנושי שכרגע במשטרה, ומתחת לזה יש את כל האזרחים שאשכרה יש להם זמן להתעסק עם זה. רמז - אנשים מוצלחים ומצליחים לרוב אין להם זמן להתעסק עם זה. בהצלחה לכולנו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

slowride, redroze, RK - מילים כדורבנות!

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אתם כותבים על הכשרת המתנדב בתנועה כשאין לכם מוסג ירוק בנושא,

ההכשרה בתנועה מחייבת מעבר שני קורסים ובסיום כל אחד מהם מבחן, לאחר מכן חניכה בשטח.

זה לא חוכמה להגיב מבלי שיש לכם הבנה בנושא.

לעניין הפרויקט-הוא טוב ויעיל, עובדה שמתחילים לדבר עליו, אולי נשנה במשהו את תרבות הנהיגה בארץ,

ובאותו נושא-ראו את הסרט שבו נוסעת פותחת פה ג'ורה על מתנדב, ממש בושה.

פורסם (נערך)

כי המתנדבים כולם נופת צופים ומופת להתנהגות? כמו אלה שמופיעים חדשות לבקרים מנסים להדביק דו"חות על לא עוול בכפם של אנשים (תמרורי עצור וכו')? שני קורסים. מבחן. ללא ספק הכשרה מעשית מקיפה בכדי לקבל סמכויות דומות לשוטר. בהחלט. :loco:

הפרוייקט לא טוב, כי הוא מפריטא סמכויות אכיפת חוק מגוף (גם אם אימפוטנט, רקוב ומושחת כמו המשטרה) שהוסמך לכך על פי חוק, לאזרחים שאין להם שמץ הכשרה, אך יותר מדי זמן פנוי וחשש ממשי למוטיבציה פסולה.

לקרוא לפרוייקט שטרם החל יעיל זו בדיחה גרועה, אבל צפויה ממישהו שכנראה מקורב למערכת שמנסה בכוח לא להמשיך לא לעשות כלום ולהאציל סמכויות שאין לה כוח למצות.

עריכה אחרונה על ידי RK

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מה זה משנה איזה הכשרה יש למתנדב? כל עוד הוא מתנדב אין לו סיבה אמיתית לעשות את התפקיד על הצד הטוב ביותר.

מי שרוצה להרגיש עליון על אזרחים בשעות הפנאי כי החברים הרביצו לו בבית הספר/ההורים הרביצו לו בבית לא ירתע מלעבור כמה קורסים וחניכה בשטח.

היום זו נהגת שמקללת מתנדב ומחר זה מתנדב שמזלזל באזרח. זה לא שהמתנדבים הם מזן נעלה יותר מהאזרח המצוי.

*התגובה למר קפצתי לשניה

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
מה זה משנה איזה הכשרה יש למתנדב? כל עוד הוא מתנדב (1)אין לו סיבה אמיתית לעשות את התפקיד על הצד הטוב ביותר.

מי שרוצה להרגיש עליון על אזרחים בשעות הפנאי כי (2) החברים הרביצו לו בבית הספר/ההורים הרביצו לו בבית לא ירתע מלעבור כמה קורסים וחניכה בשטח.

היום זו נהגת שמקללת מתנדב ומחר זה מתנדב (3) שמזלזל באזרח. זה לא שהמתנדבים הם מזן נעלה יותר מהאזרח המצוי.

*התגובה למר קפצתי לשניה

אז ככה- ברור לי שהתגובות לא לגופו של עניין אלה לגופו של מגיב(אני)-

1. למתנדב יש את כל הסיבות שבעולם למלא את תפקידו היטב, הוא מתנדב שפועל ללא רווח כספי או אחר.

2. מתנדב לא ילד כאפות ולא מרגיש עליון על אזרחים אחרים היות ובסיום המשמרת הוא אזרח רגיל כמו כל אחד.

3. את המתנדבים החריגים בהתנהגותם המשטרה מעיפה, אין מקום למתלהמים ורברבנים, אל תעבירו ביקורת על מתנדבי התנועה, שבו אתם פעם במשמרת ותראו כמות כזאת של עבירות שלא תאמינו למראה עיינכם.

אז תשחררו לחץ, המתנדבים-הם איכותיים וטובים מעצם נכונותם לתרום מזמנם למלחמה בקטל בכבישים.

קפצתי לשניה.

פורסם

צואת פרים, ואני עדין. מאד.

ברור שיש מתנדבים איכותיים, אבל משום-מה הם כנראה סטיית התקן. אני לא יודע עם מי אתה מסתובב, ולא יודע האם לך טפלו דו"חות מתנדבים. אין מקום לרברבנים ומתלהמים? אוטופיה? בחייך. אתה מדבר כאילו אף אחד פה לא נתקל במתנדבים שעושים נזק - טופלים דו"חות, חוסמים נתיבים, חונים במקומות אסורים ובחניות נכים, והרשימה ארוכה.

למה שאנחנו נשב במשמרת? למה שהמשטרה לא תעשה את העבודה שלה לשם שינוי? לנו יש עבודה. אנחנו עובדים ומשלמים מסים. בשביל, בין היתר, שהמשטרה תעשה את העבודה שלה ולא תזדקק למתנדבים. לטעון שהפעילות הזאת נלחמת בקטל בכבישים היא עוד בדיחה רעה. בקטל לא נלחמים. את הקטל מונעים, בעיקר בהעלאת מודעות ויכולת נהיגה. שום דבר ממה שהמשטרה או המתנדבים עושים לא מתקרב לזה.

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

1. בדיוק ההפך. למתנדב אין תמריץ לעשות עבודה טובה כמו שוטר שמקבל שכר וקידום בקריירה.

2. גם במהלך המשמרת הוא אזרח רגיל כמו כל אחד, רק עם רשות להציק למי שבא לו לא טוב בעין. אבל אם הוא רברבן מתלהם הוא לא מבין את זה.

אף אחד לא טוען שכל המתנדבים כאלה. אבל לתת סמכויות של פאקינג שוטר שאמון על אכיפת החוק והסדר לכל ליצן עם אישור בריאות מרופא משפחה שמסוגל לעבור 2 קורסים וחצי ובא בזמן הפנוי שלו, זו בדיחה עצובה.

אתה רוצה למנוע תאונות? שפר את כישורי הנהיגה שלך ותשפיע על מודעות של אחרים לנושא.

מליון שוטרים לא יתקנו את אלה שלא מאותתים, נוסעים בנתיב השמאלי סתם, לא שומרים על הנתיב בכיכר והלאה.

פורסם

בקטל לא נלחמים. את הקטל מונעים, בעיקר בהעלאת מודעות ויכולת נהיגה

אכן.

קפצתי לשניה, כתבתי ואכתוב שוב: איך הפרויקט הזה יכול להתיימר לשנות את תרבות הנהיגה בארץ? אני אתן שוב את הדוגמא המאוד טריוויאלית של תמרור "עצור". חוץ מחברי מתחום הנהיגה, ואולי אבא שלי, שהוא בעל חינוך סובייטי כמובן, כמעט כל מי שיוצא לי לנסוע איתו בתור נוסע לא עוצר ב"עצור". כך גם מתנהל חלק גדול מהאנשים סביב שאני רואה בכבישים. זו הנורמה. איך המערכת תשנה את זה בדיוק? אם זה לא נראה מספיק חשוב לאנשים, הם גם לא יתלוננו על זה.

מחפשים נראות וקיצורי דרך. זה לא באמת עובד.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

צריך להיות חמור להסכים להשתתף בדבר כזה, אני בעד לתפוס עברייני תנועה אמיתיים ( כאלה שעוקפים על פס לבן, או שורפים רמזור אדום מלא! ) אבל מפה ועד להשתתף במיזם של המשטרה? הרי ברגע שתתעד עברה יימצאו גם במה להפליל אותך,

אני אישית לא הייתי משתתף

פורסם
ההכשרה הראשונית של מתנדבים בתנועה ובסיור הוא קורס שלב א' של 40 שעות שבו מלמדים סמכויות וכו'.

לאחר מכן המתנדבים החדשים יוצאים לשטח ויכולים להצטרף רק לשוטר או מתנדב ותיק במשך שנה.

לאחר שנה ניתן לצאת לקורס שלב ב' שגם הוא מונה 40 שעות ועיקרו (למתנדבי התנועה) הוא לימוד רישום דוחות.

לאחר מכן מתנדב בוגר שלב ב' רשאי לרשום דוחות ולהוביל ניידת.

מיותר לציין שהלימוד האמיתי הוא בשטח ולא בכיתת הלימוד.

תודה איל

ועדיין אנחנו מכירים את התלונות הרבות על המתנדבים ופעילותם.

האם גם למתנדבי המצלמה תהיה הכשרה דומה, או הכשרע ואז נקבל משטרע ( הטעות בכתיבה בכוונת מכוון ).

לא מעט מהעסקים בישראל מעלימים מיסים.

מתי מישהו מלשין עליהם?

נכון

כאשר למלשין יש משהו אישי כנגד אותו מעלים.

האם כל אלה שכתבו כאן שהם רוצים להיות מלשינים לא הסכים לשתף פעולה עם בעל המקצוע שבא לביתו לשלם לו בלי קבלה, שיקום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אנשים איכותיים זה האידיאל. מתחת לזה יש לך את החומר האנושי שכרגע במשטרה, ומתחת לזה יש את כל האזרחים שאשכרה יש להם זמן להתעסק עם זה. רמז - אנשים מוצלחים ומצליחים לרוב אין להם זמן להתעסק עם זה. בהצלחה לכולנו.

אני שוקל ברצינות להעלב ממה שכתבת, ועוד כמה חברים.

נסה להסתכל אחרת: אני נוהג כ-30K ק"מ בשנה וזוכה לראות הרבה דברים שגורמים לי חשק להיות שוטר לכמה דקות. ציינתי בהודעה הראשונה שאינני מדבר על עברות זניחות שגם אותי אפשר לתפוס מבצע אותן אלא על תופעות של בריונות, זלזול וחוסר התחשבות. אז בד"כ אני לא יכול לכרוז ללאנטיס שתעמוד בצד, אבל אם תהיה לי אפשרות ללחוץ על כפתור שיעביר את זה לטיפול גורמי האכיפה - אשמח מאוד לגרום לאותו נהג להצטער על המעשה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אז מישהו שתפסת עושה עבירת בריונות והוא יתפוס אותך ביום אחר על עבירה זניחה. במקום לנהוג כולם יהיו עסוקים בלשחק אותה שוטרים.

זה מדהים כמה שאנשים רוצים שתהייה להם סמכות לפגוע במישהו אחר.

תוציאו את הראש מהרקטום של השכן ותתעסקו בעניינים שלכם.

תנו לאנשי מקצוע לאכוף את החוק.

רק טוב יצא מזה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...