Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן הוט האצ'ים של EVO (קופרה\GTI\R\RS265\VXR)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאלה היא הפלסטיקה פנימית של קופרה תרגיש נניח אחרי שנה לעומת פלסטיקה פנימית של גולף?עושה רושם שלאון בנויה ממש טוב .או שזו רק הרגשה של רכב חדש?כי הבדל מחירים תהומי באותם רמות איבזור.האם זה רק הבדל באיכות חומרים ובניה שמצדיק הפרש כה גבוה?

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
שאלה היא הפלסטיקה פנימית של קופרה תרגיש נניח אחרי שנה לעומת פלסטיקה פנימית של גולף?עושה רושם שלאון בנויה ממש טוב .או שזו רק הרגשה של רכב חדש?כי הבדל מחירים תהומי באותם רמות איבזור.האם זה רק הבדל באיכות חומרים ובניה שמצדיק הפרש כה גבוה?

בלאון אחרי שנה הדשבורד מתפורר, הכפתורים נתקעים בפנים, שום אור פנים לא עובד והפלסטיקים יוצאים מהמקום.

ובגולף לעומת זאת הפלסטיק הרך הופך לעור נאפה, רק משתבחת עם השנים.

כמה שירשורים יכולים להתעסק באיכות החומרים בלאון?

כמה פעמים צריך לרשום את אותו הדבר, המצב בלאון וגולף דומה מאוד מאוד מאוד (שתיהן מקרקשות, אבל חכה לבעלי הגולף שיכחישו "זה לא קירקוש, זאת פעימת הלב של האוטו").

MQB הכול אותו הדבר.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

David אני לא יודע על מה אתה מדבר.

אני עם לאון שעלתה בספטמבר 2012 לכביש, הכל עובד, כלום לא יצא מהמקום, הכפתורים מתפקדים מעולה, שום דבר בדשבורד לא התפורר.

אמנם אין לי FR או Cupra, אבל אני מניח שזה אותה איכות חומרים.

פורסם

לאון לא מתפרקת, לדעתי האישית הלאון נראית הרבה יותר יפה וספורטיבית מהגולף ובמיוחד כאשר מדובר בכזה הפרש מחיר לטובתה אז בכלל אני לא רואה כל הצדקה ללכת על הגולף.

פורסם
David אני לא יודע על מה אתה מדבר.

אני עם לאון שעלתה בספטמבר 2012 לכביש, הכל עובד, כלום לא יצא מהמקום, הכפתורים מתפקדים מעולה, שום דבר בדשבורד לא התפורר.

אמנם אין לי FR או Cupra, אבל אני מניח שזה אותה איכות חומרים.

הוא היה ציני...

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

אני חייב למחות על השימוש ביודה, המשפט עליו מבוססת התמונה לא נאמר על ידו.

זה הכל, חזרו לדון בעפיצות תריסי המזגן בלאון לעומת רכות ידית תא הכפפות בגולף.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

זה לא סוד שאני לא חסיד גדול של הגולף, בעיקר לאור דוגמת המושבים הסקוטית המזעזעת בעייני (נוסטלגיה שיהיה בתמונות, לא באוטו), רמת האבזור המבישה במחיר הבסיס והטורבו הקטן.

אבל אלא אם ממש ממש חשוב לך קצת תדמית, אני לא רואה סיבה לרכוש היום את הגולף, ערומה לחלוטין שאפשר לקבל קופרה מאובזרת בכל טוב, טורבו גדול יותר, מושבי אלקנטרה, מתלים אדפטייבים וכו׳ וכו׳.

לעניין הכתבה,

כתוב בהחלט יפה, כיאה למגזין. נהנתי לקרוא.

אגב למי שכתב לעיל -

הבוחן ניפה את הגולף ה״רגילה״ ראשונה כשאמר שהקופרה עדיפה אבל לבסוף בחר ב-R כמנצחת.

בפועל,

אי אפשר לקבוע על פי בוחן אחד לכאן או לכאן. לכל אחד העדפות אחרות ודרישות אחרות לחלוטין.

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

דווקא אני מעדיף את המושבים הסקוטים (אני מחבב את הדוגמא הטרחנית ובד עדיף אצלי בכל יום מאלקנטרה) ומעדיף טורבו קטן (יותר רספונסיבי ומספיק חזק - מעל 300 כ״ס עם תוכנה זה מספיק לי בכל יום). גם ג׳נט 17 זה יתרון (צמיגים זולים יותר, יותר נוח וה19 נראה מוגזם). אבל לא לקבל קסנון, לא לקבל חיישני רברס (מה בדיוק אני אמור לעשות בלי חיישני רברס? לחנות כמו פעם?) זה מבאס.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

פחות חם, יותר עמיד ולא נצבע בקלות ממכנסיים וכו׳.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

ועדיין, הבד הסקוטי הזה מכוער טילים!

ובקשר להערה שלך על החיישני רוורס, אני מקווה שאתה ציני...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא ציני בכלל. לא מוכן לקנות אוטו בלי חיישני רברס, זה מגוחך שהם בכלל מוכרים דבר כזה בהתחשב בכך שאם אתה רוצה חיישנים מקוריים אתה צריך הזמנה מיוחדת ולחכות ארבעה חודשים. על אוטו של 210K? ברצינות? אולי תקחו 213K ותביאו אותו תמיד עם חיישני רברס? זה אפילו לא חמדנות, חמדנות זה לשים מחירון על 210K בלי חיישנים, ולהביא רק כאלו עם חיישני רברס למלאי ולהכריח את מי שלא רוצה חיישנים לחכות ארבעה חודשים (כמו תרגיל "הצבע המטאלי" הידוע). זה סתם סדר עדיפות משונה.

פורסם
אז נתקלתי בדבר הבא:

http://api.app.evo.co.uk/editions/uk.co.dennis.evo.195_8/data/2814_0d129f1c3fcb93b9be399443206496a4/web.html

המסקנה הראשונה היא שהR הכי טובה, הקופרה והמגאן אחריה, הGTI אחריהן, הM135i אח"כ ולבסוף הVXR.

אפשר גם ללמוד כאן כמה דברים אחרים:

1. הלאון קופרה היא עסקה טובה מאוד בישראל

2. הגולף R היא לא כזו עסקה טובה בישראל (אמורה לעלות 15% מעל הקופרה, בארץ 40% יותר!).

3. הפידבק על ה135 קצת מפתיע, זו מכונית שהעיתונות מאוד אהבה כשיצאה ועכשיו קצת פחות. היא עדיין מרגישה יותר מיוחדת מכל הוט האצ', לדעתי.

4. המגאן היא קלאסיקה.

6. הGTI היא.. GTI. אבל, המחיר שלה בארץ פשוט לא ריאלי אל מול הקופרה (צריך להוסיף לGTI כמעט 50K באבזור בשביל להתקרב לקופרה, ועדיין אתה מקבל הרבה פחות מנוע). אלא אם הקופרה היא פח זבל מוחלט מבחינת תא נוסעים ועוד איכויות וולפסבורגיות מסורתיות, אז זה קצת מבאס.

המסקנות אותם אתה מסיק ומציג, רחוקות מאוד, ממה שכתוב במבחן.

המגאן היא עדיין, בערוב ימיה ורגע לפני המחליפה שבדרך, מכונת הנהיגה המושלמת ביותר.

והיא ספורטיבית, מושחזת ומהנה משאר המתחרות כולל הגולף R.

הגולף R הנוכחית, מחקה את הזכרון הפושר של הדגם הקודם, ומציגה התקדמות אדירה של-VW בניהוג, ובגלל שהיא גם משלבת עם זה שימושיות, איכות וכו' הם נתנו לה את הכתר. (הביטוי המדוייק שם הוא משהו כמו לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה).

אך שוב, זה מתאים יותר למי שמחפש גם את הדברים שמסביב לנהיגה.

1. אין שום ספק שווליו פור מני, הקופרה החדשה היא מלכת הסגמנט בישראל.

2. מה שמעניין אותי תמיד בכתבות האלה הוא האם אלה לדעתם 5-6 ההוט האטץ הטובות ביותר בשוק או לחילופין, "זה מה שהצלחנו לתאם למבחן". האם העדרן של מכוניות מסוימות (סיביק R, ג'ולייטה תלתן, 308 GTI ועוד) הוא אמירה מסוימת עליהן או שפשוט, "לא היה רכב באותו יום".

מגזין EVO כבר עשה מבחן נוסף של הוט-האצ'ים עם המשתתפות שלמטה ותוצאות ההשוואה הנ"ל הייתה:

מקום ראשון המגאן טרופי 275, מקום שני גולף R, מקום שלישי הקופרה 280 SUB8, מקום רביעי הסיוויק טייפ R, ואחרונה הב.מ.וו M135I

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תוכן חדש...