Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן הוט האצ'ים של EVO (קופרה\GTI\R\RS265\VXR)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז נתקלתי בדבר הבא:

http://api.app.evo.co.uk/editions/uk.co.dennis.evo.195_8/data/2814_0d129f1c3fcb93b9be399443206496a4/web.html

המסקנה הראשונה היא שהR הכי טובה, הקופרה והמגאן אחריה, הGTI אחריהן, הM135i אח"כ ולבסוף הVXR.

אפשר גם ללמוד כאן כמה דברים אחרים:

1. הלאון קופרה היא עסקה טובה מאוד בישראל

2. הגולף R היא לא כזו עסקה טובה בישראל (אמורה לעלות 15% מעל הקופרה, בארץ 40% יותר!).

3. הפידבק על ה135 קצת מפתיע, זו מכונית שהעיתונות מאוד אהבה כשיצאה ועכשיו קצת פחות. היא עדיין מרגישה יותר מיוחדת מכל הוט האצ', לדעתי.

4. המגאן היא קלאסיקה.

6. הGTI היא.. GTI. אבל, המחיר שלה בארץ פשוט לא ריאלי אל מול הקופרה (צריך להוסיף לGTI כמעט 50K באבזור בשביל להתקרב לקופרה, ועדיין אתה מקבל הרבה פחות מנוע). אלא אם הקופרה היא פח זבל מוחלט מבחינת תא נוסעים ועוד איכויות וולפסבורגיות מסורתיות, אז זה קצת מבאס.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני רק מקווה שיקנו את הקופרה בכמויות יפות כדי להנות מהיצע מכובד בעוד כמה שנים כיד שניה.

בהחלט "יציאה" מוצלחת של היצרן והיבואן הישראלי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אל תשכח שה-135 הוחלפה מאז, ממתי הכתבה הזאת?

בכל מקרה, אני עדיין הייתי לוקח אותה, הכיף בהנעה אחורית מנצח אצלי את הקלף.

מה שכן, אני מסתכל על המחיר של הלאון 280 מול ה-135 וחייב לשאול:

האם הלאון בארץ מתומחרת ממש טוב, או הבמוו מתומחרת בצורה חזירית? או שזה איפשהו באמצע?

הרי ההפרש בינם הוא כ-4000 פאונד, שזה כ-24000 ש"ח, גם אם נכפיל את זה ב-2 בגלל מיסוי ולא יודע מה זה לא מתקרב להפרש של כ-100,000 ש"ח שהוא ההפרש בפועל היום.

פורסם

אתה לא באמת משלם 100K יותר על הב.מ.וו לדעתי, כי יש הנחה. זה יותר קרוב ל280K. בארץ היא גם מגיעה מאובזרת היטב, בעוד שלמחיר הבסיס הבריטי צריך להוסיף לא מעט. על הגולף R, לעומת זאת, לא ידוע לי שיש הנחות.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
אני רק מקווה שיקנו את הקופרה בכמויות יפות כדי להנות מהיצע מכובד בעוד כמה שנים כיד שניה.

בהחלט "יציאה" מוצלחת של היצרן והיבואן הישראלי.

לקנות רכב כזה "יוצא/בוגר מגזר" + DSG בלי אחריות....הייתי מוותר.

לקנות כזה חדש מהניילונים= עסקה מצויינת.

פורסם

אפשר ללמוד שיש טעם שונה לחלוטין לעיתונאי רכב מחו"ל לעומת שלנו. לגבי מי יותר מקצועי...זו שאלה לדיון.

לטעמי, המקצועיים אצלנו הם אלסיבוני שאני מאד מעריך וגם קובי ליאני...פרט אליהם, מתייחס בעירבון מוגבל לדעות על רכב כזה או אחר.

פורסם

מה הבעיה בDSG של הקופרה?

תיבה וותיקה שהוכיחה את עצמה כמעולה ואמינה כבר שנים רבות.

הייתה לי את התיבה הזו באאודי 2.0T, חוץ מזה שהיא מושלמת מדי (כן, זו תלונה) היא נטולת בעיות.

כמו כן, כשאתה מדבר על מגזר אני מתאר לעצמי שאתה פשוט לא מתבטא נכון ומתכוון לנהגים שינצלו את יכולות הרכב ולא מגזר דמוגרפי מסויים.

לרוב, כשמטפלים נכון ברכב ולא מעגלים פינות אין שום בעיה בשימוש ראוי ליכולות שלו, סה"כ בשביל זה הוא מיועד.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
280K לאיזה גירסה? 3/5 דלתות, אוטומט / ידני?

אוטומטית חמש דלתות. זה לא מידע מיד ראשונה, אבל אף אחד כאן לא הולך להיות מופתע שיש הנחות בב.מ.וו.

פורסם
אפשר ללמוד שיש טעם שונה לחלוטין לעיתונאי רכב מחו"ל לעומת שלנו. לגבי מי יותר מקצועי...זו שאלה לדיון.

עם כל הכבוד להיצע העיתונאים בארץ, שברור שכולם נהגים מדופלמים לעילא, עיתונאי Evo נוהגים רק במכוניות ספורטיביות, מכל הסוגים, וממבחר הרבה יותר גדול מזה שעיתונאי רכב בארץ ראה בחייו, וזה בלי להכנס לגישה שיש להם למסלולים, מגרשי אימון, מכוניות מירוץ וכו'.

מבחינת המקצועיות, לא מוצא סיבה לחשוב שעיתונאים בארץ טובים מעמיתיהם במדינות מערביות מתוקנות.

במילים אחרות, ביום שתהיה לעיתון בארץ פורשה במבחן שנתי ארוך טווח, נחשוב שוב...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
עם כל הכבוד להיצע העיתונאים בארץ, שברור שכולם נהגים מדופלמים לעילא, עיתונאי Evo נוהגים רק במכוניות ספורטיביות, מכל הסוגים, וממבחר הרבה יותר גדול מזה שעיתונאי רכב בארץ ראה בחייו, וזה בלי להכנס לגישה שיש להם למסלולים, מגרשי אימון, מכוניות מירוץ וכו'.

זה נכון, וזה גורם לכך שעיתונאים מקומיים רואים מכוניות כאלו כאטרקציה חד מימדית בעוד שבEVO יתייחסו אליהן בקונטקסט יותר מאוזן של חיים יום יומיים. בארץ לא הייתי מתפלא בכלל אם המגאן הייתה מנצחת אוטומטית.

זה לא שהעיתונאים המקומיים לא טובים - היו לאורך השנים כמה טובים מאוד - אבל הנסיבות בעייתיות.

פורסם
אוטומטית חמש דלתות. זה לא מידע מיד ראשונה, אבל אף אחד כאן לא הולך להיות מופתע שיש הנחות בב.מ.וו.

אני חושש שהמידע הוא לגבי סוף הדגם הקודם, אני יודע שיש הנחות, אבל קשה לי להאמין שעד כדי כך.

לפי מה שאתה אומר, ידנית תמכר סביב 270, שזה כבר מחיר טוב ביחס לתמורה לדעתי, אולי יבוא מישהו שיוכל לאשש את דבריך.

פורסם

לגבי העיתונאים בארץ, אני חושש שחלק מהם "משוחדים" בצורה כזו או אחרת, אני לא ייתן דוגמאות ספציפיות כי אני לא ילכלך ישירות, אבל כבר פגשתי אנשים שאומרים דיעה כזו או אחרת ואני יכול לפקפק באמינותם להיות אובייקטיביים.

לפעמים אנשים לא אובייקטיביים בגלל אהדה עיוורת או להיפך שנאה למותג כזה או אחר, מצד שני בארץ קטנה כמו שלנו, הרבה פעמים יש אינטרסים שלא תמיד יודעים עליהם או שאי אפשר להוכיח אותם.

לא אומר שכולם כאלה, אני פשוט אומר שלפעמים כדאי לחשוד במה שכותבים, ולשאול את עצמינו איזה אינטרס יש לו.

פורסם
זה נכון, וזה גורם לכך שעיתונאים מקומיים רואים מכוניות כאלו כאטרקציה חד מימדית בעוד שבEVO יתייחסו אליהן בקונטקסט יותר מאוזן של חיים יום יומיים. בארץ לא הייתי מתפלא בכלל אם המגאן הייתה מנצחת אוטומטית.

זה לא שהעיתונאים המקומיים לא טובים - היו לאורך השנים כמה טובים מאוד - אבל הנסיבות בעייתיות.

איזו מכונית "ניצחה" אין שום משמעות. זה שקלול של תכונות/העדפות שמשתנה מצרכן/נהג אחד למשנהו. כלומר, על סמך כל הבחינה שלהם, אני הייתי לוקח את המגאן על עיוור. היא מנצחת בכל פרמטר דינמי, מבחינתי.

אבל כן, שהוט האצ' אלו המכוניות הכי בסיסיות שאתה נוהג עליהם, אז דברים נכנסים לפרופורציה, גם אם המרחקים בין המכוניות הללו לרכבי נהיגה ייעודיים מצטמצמם כבר באופן מעורר התפעלות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...