Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ראיתי עכשיו מבצע באוטו דיפו 4 גלגלים חדשים DELINTE כולל הרכבה ב 600 שקל בתנאי שקונים בחנות מ 150 שקל מבצע מדהים על פניו , בדקתי את החברה ברשת וראיתי שיש להם אתר וההנהלה יושבת בארה"ב מיאמי , יכול להיות שזה מותג אמריקאי ולא סיני ? הם גם מוכרים ב AMAZON

אני עוד השבוע מתכוון להחליף 4 צמיגים ברכב למאזדה 3 שלי זה שווה ?

חיפשתי גלגל עם A צריכת דלק A כביש רטוב ורעש סביר גלגלים ולא מצאתי הכי טוב שמצאתי זה צריכת דלק C וכביש חלק B

מישהו מכיר את המותג DELINTE ?

אם אוטו דיפו מוכרים את זה הסיכוי שזה חאפר סיני שואף לאפס הם לא יקחו סיכון חברה גדולה

http://sales.autodepot.co.il

http://www.delintetires.com

עריכה אחרונה על ידי Moss Travel
  • תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אם זה מותג אמריקאי לא הופך אותו אוטומטית להיות טוב. יש גם ישראלים שלא יודעים להכין פלאפל...

תקנה צמיגים נורמליים של מותג נורמלי. זה לא המקום לחסוך.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
בדקתי את החברה ברשת וראיתי שיש להם אתר וההנהלה יושבת בארה"ב מיאמי , יכול להיות שזה מותג אמריקאי ולא סיני ?

בדקת לא טוב. באתר של המותג Delinte מופיע באותיות קידוש לבנה שהוא שייך לחברת Sentury Tires. קפיצה לאתר של חברת האם כבר מגלה שהם יושבים בקינדאו שנדונג סין ומייצרים החל משנת 2009.

לא יודע כלום לגבי אוטו דיפו והאיכות של המוצרים שהם מפיצים אבל מדובר בצמיגים של יצרן סיני חדש בשוק. אני לא הייתי נוגע בצמיגים האלה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

יש צמיג שהוא A באחיזת כביש ו A בצריכת דלק ?

והאם יש הבדל גדול בין צמיג שהוא A בצריכת דלק לבין C ?

ובכלל אם יש הבדל גדול בין A - B - C באחיזת כביש .

אני מחפש 4 צמיגים חסכוניים בדלק למאזדה שלי , ואין הרבה מבחר רק פלקן / פירלי

----------------------------------------------------------------------------

ראיתי סירטון ב YOUTUBE שצמיגים שהם ECO חסכוניים בדלק הם פחות נותנים ביצועים

השאלה כמה זה פוגע בהנאה של הנהיגה

פורסם

לפי דעתי:

מדובר בצמיגים פשוטים כגון לינלונג ושות שעברו תקינה לארץ אך מאידך לא הייתי שם ברכב הפרטי שלי גם אם היו בחינם.

בטח יציפו איתן רכבי ליסינג. השכרות. מגרשים...איפה שאנשים אוהבים לקנות ולקבל עוד אלמנט על הדרך.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

לא בוחרים צמיג לפי ציון שהוא קיבל בתיוג האירופאי. או יותר נכון, זה לא צריך להיות השיקול היחידי.

ברגע שלחץ הניפוח לא נכון ב-PSI אחד או שניים, כבר כל הציונים האלה לא שווים כלום.

על איזו מידת צמיג מדובר?

פורסם

אוטודיפו מוכרים את מה שהספק מוכר לו, אני מקווה ש אוטודיפו בודקים אם יש לאותו יבואן ניירת מתאימה, בכל מקרה אם יקרה משהו הם פשוט יאשימו את הספק ובזה נגמר הסיפור,

במילים אחרות מדובר בצמיגים נחותים מחברה לא ידועה, אם חשוב לך להשאר על הכביש תשקיע עוד כמה מאות שקלים, בפריסה ל 4שנים זה כלום.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

כל צמיג שנמכר בארץ אמור לעמוד בתקנים מינימליים כך שאין בעיה.

אבל לפי המבחן העדכני פה למידה 185/50/15:

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2015-Market-Overview-Braking-Test.htm

ההבדל בין הצמיג במקום הראשון בבלימה מ-100 קמ"ש על כביש רטוב לבין הצמיג במקום האחרון הוא 38 מטר!. 47.5 מטר לראשון לעומת 85.6 האחרון.

כאשר בכביש יבש אין הבדלים דרמטיים.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

ראיתי עכשיו מבצע באוטו דיפו 4 גלגלים חדשים DELINTE כולל הרכבה ב 600 שקל בתנאי שקונים בחנות מ 150 שקל[...]יכול להיות שזה מותג אמריקאי ולא סיני ? הם גם מוכרים ב AMAZON. אני עוד השבוע מתכוון להחליף 4 צמיגים ברכב למאזדה 3 שלי זה שווה ?

אם אוטו דיפו מוכרים את זה הסיכוי שזה חאפר סיני שואף לאפס הם לא יקחו סיכון[...]

אוטו דיפו יקחו סיכון וימכרו גלגלים שיכולים לגרום לתאונה?[...]ובכלל אם יש הבדל גדול בין A - B - C באחיזת כביש.

ראיתי סירטון ב YOUTUBE שצמיגים שהם ECO חסכוניים בדלק הם פחות נותנים ביצועים

זה פחות משנה אם הצמיג סיני או אמריקני (כאילו שאיכות המוצרים בכל מדינות ארצות הברית אחידה...), אלא שהוא מגיע מחברה קטנה ולא מוכרת, שאין ערובה לאיכות של מוצריה.

כל עוד הצמיג תקין ולא עומד להתפוצץ, יהיה קשה להוכיח שהתנגשות אירעה בגלל הצמיג ולכן אף חד לא לוקח שום סיכון (משפטי) בייצור והפצה של צמיגים כאלו. היחיד שלוקח סיכון הוא הנהג הרוכש.

כן, יש הבדלים מורגשים באחיזה בהתאם לדירוג הצמיג, והבדלים (הרבה) פחות מורגשים בצריכת הדלק. כמובן שגם דירוג אחיזה A אינו ערובה לבטיחות כיוון שהוא נעשה בכביש רטוב ובתנאים מאוד מסוימים.

צמיגים חסכונים יכולים להיות בעלי אחיזה נמוכה יותר כדי להפחית את ההתנגדות לגלגול, אך יש דרכים רבות להקטין את ההתנגדות לגלגול שאינן מתפשרות בצורה מורגשת באחיזה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

ירדתי עכשיו לרכב שלי יש לי גלגלים SUNITRAC מ 2011 - צמיג טוב יש לו בין 7-8 מ"מ חרירים , אצלי בצמיגים הישנים יש 4-5 מ"מ איך זה הגיוני ? הצמיג משנת 2011 צריך להוריד מ 4-5 מ"מ 2 מ"מ יוצא שיש לי עוד 2-3 מ"מ לנסוע משמע 20-30 אלף ק"מ ?

צמיג אחד קדמי נראה במצב לא הכי טוב 3 מ"מ חלק משופשף עברתי 100 פעם במוסך מורשה פירקו לי את הגלגלים בטיפול 10 ואמרו לי שהכול תקין .. גלגל יכול לפגוע בביצועים רכב ? מבחינת סחיבה ? או שאין קשר ?

אני חייב להחליף את הגלגלים , ראיתי שצמיגי פירלי יש להם 9 מ"מ חרירים משמע 70 אלף ק"מ עד לשחיקה מלאה אבל הצריכה דלק לא משהו ... צריך משהו גם עם צריכת דלק וגם איכותי

פורסם
אוטו דיפו יקחו סיכון וימכרו גלגלים שיכולים לגרום לתאונה ?

התירוץ של חברות הוא שהצמיג "עומד בתקן", לא משנה עד כמה הוא גרוע כל עוד הוא מכניס להם כסף.

בין אם זה גורם לתאונה או לא, זה לא מעניין אותם תהיה בטוח כל עוד אתה משאיר להם את כספך.

בשביל צמיג שקונים פעם ב 4 שנים +-, ה 300-400 ש"ח שחסכת לא שווים את זה.

Opel Adam S 2017

פורסם
בשביל צמיג שקונים פעם ב 4 שנים +-, ה 300-400 ש"ח שחסכת לא שווים את זה.

ומנגד:

ההבדל בין הצמיג במקום הראשון בבלימה מ-100 קמ"ש על כביש רטוב לבין הצמיג במקום האחרון הוא 38 מטר!. 47.5 מטר לראשון לעומת 85.6 האחרון.

כאשר בכביש יבש אין הבדלים דרמטיים.

בשביל 5 ימי גשם בשנה שווה להוסיף את ה400₪ האלה?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
ירדתי עכשיו לרכב שלי יש לי גלגלים SUNITRAC מ 2011 - צמיג טוב יש לו בין 7-8 מ"מ חרירים , אצלי בצמיגים הישנים יש 4-5 מ"מ איך זה הגיוני ? הצמיג משנת 2011 צריך להוריד מ 4-5 מ"מ 2 מ"מ יוצא שיש לי עוד 2-3 מ"מ לנסוע משמע 20-30 אלף ק"מ ?

צמיג אחד קדמי נראה במצב לא הכי טוב 3 מ"מ חלק משופשף עברתי 100 פעם במוסך מורשה פירקו לי את הגלגלים בטיפול 10 ואמרו לי שהכול תקין .. גלגל יכול לפגוע בביצועים רכב ? מבחינת סחיבה ? או שאין קשר ?

אני חייב להחליף את הגלגלים , ראיתי שצמיגי פירלי יש להם 9 מ"מ חרירים משמע 70 אלף ק"מ עד לשחיקה מלאה אבל הצריכה דלק לא משהו ... צריך משהו גם עם צריכת דלק וגם איכותי

עשית סלט מדעי בלי להבין את מה שאתה כותב בכלל ידידי.

עומק חריצים בצמיג לא קובע את איכותו ותקינותו, אלא בעיקר את יכולת ניקוז המים שלו.

מה שקובע את ביצועי הצמיג בכביש יבש הוא איכות הגומי והרכבו, יש לך על הרכב צמיגים סינים בני 4, זה אומר שהגומי (שהיה לא איכותי מתחילת חייו) מתייבש כבר 4 שנים בשמש הישראלית, לא יודע מה ההשכלה שלך בכימיה או הנדסת חומרים, אבל אני מניח שאתה מבין לאן אני חותר. בכל אופן בסטנדרטים שלי - זה על גבול המסוכן לציבור.

ואתה עוד רוצה להחליף לרבעייה סינית אחרת שהמחיר שלה משקף במדוייק את האיכות.

זה לא מטען לאייפון חביבי, זה החיים שלך - עכשיו תחליט אם 10 - 20 מטר בבלימת חירום שווים לך 500 ש"ח על פני 4 השנים הבאות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...