Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצד אחד מיני-קופר זה האוטו הקטן המרשים ביותר שקיים כרגע (לדעתי) מצד שני, אפשר להביא מכוניות כל כך יותר טובות במחיר שלו (לדעתי). אם אתה לא סגור על המיני תשקול עוד אופציות

פורסם

ידידי, אם אין לך בעיה עם יבוא מקביל - פיאסטה ST. בלי לחשוב פעמיים.

אחרי זמן איכות לא קצר עם הקופר S (לא JCW), ואחרי הרבה מאוד זמן איכות עם הפיאסטה ST - הייתי בוחר בפיאסטה, בלי לחשוב פעמיים (במידה והנאה מנהיגה היא החלק החשוב לך ביותר. המיני איכותית, נעימה ומאובזרת יותר בתא הנוסעים שלה).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

במקרה היה לי נסיעת מבחן אתמול על הקופר S ואני חייב להגיד שהרכב לא יוצא לי מהראש, כל כך מהנה וכיף כזה לא חוויתי בשום רכב שנהגתי (גם רכבים חזקים יותר ). הדור החדש בניגוד לקודם בעל עיצוב לטעמי הרבה יותר יפה,מאובזר ונוח. במידה ותיקח את גרסת הפיור לד האבזור יעלה עוד מדרגה כמו גג פנוראמי כפול, ג'אנטים גדולים יותר, פנסי לד ועוד.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

הקדימו אותי - אבל בתקציב הזה והדרישות לפאן, נשמע שפיאסטה ST שווה בדיקה.

בנוסף, סדרה 1 עם חבילת הספורט גם נשמעת כמו נסיעת מבחן מתבקשת, הנעה אחורית איכות הרכבה וכו'.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לטעמי ה-GTI הידנית מהווה תמורה לא רעה לכסף, מחירה סביר (200K) ונמוך בהרבה מעבר ומהדגמים הקודמים. יש כמה חוסרים מעצבנים באוטו, אבל שורה תחתונה זה יופי של אוטו. קנייה מומלצת.

פורסם

לא יודע אולי אני משוחד משהו ..אבל המיני בהחלט עושה לי את זה - העיצוב הרטרו הפנסים המגודלים ותא הנוסעים פשוט מביסים את יתר המתחרות..לדעתי וטעמי האישי כמובן ,ההבדל בין הקופר לקופר S הינו 30 אלף שח השאלה אם זה מצדיק או לא ?

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם
האמת נראה לי שזה מה שאעשה תראה את הכתבה הזו מAUTOEXPERS

The MINI Cooper S is punchier, faster, cleaner, more planted and better equipped than before – and all for just £400 more than the old car. But we would recommend the three-cylinder-engined Cooper instead. It’s 
not as fast, but it’s still a fun, grown-up drive with lots of character – one of the key reasons for buying a MINI in the first place

כנראה שהקופר מספיק טובה אפילו יותר מומלצת מה-S עקב משקל קל יותר והגה עדיף!!

קצת מוזר לא...

לא הייתי רץ להסתמך על אוטו-אקספרס (שזה סוג של צהובון בעולם הרכב. "מגזין צרכנות" אם תרצה את זה בצורה מעודנת יותר).

נהגתי בקופר, קופר S וגם ב-JCW - לא ממליץ על אף אחת מהן עבור מי שמחפש מכונת נהיגה.

התקציב הוא עד 195 בלחץ!!!!

לא אשקר לא נהגתי מימי על הOPC אבל מחוות דעת בחו"ל השלדה פושרת ולא מתגמלת לנהיגה כמו המיני

MX5 הייתה לי בעברי הרחוק (דור 1 -מופיע בסימלון שלי ) פיצוץ של רכב הנאה אחורית רודסטר טהורה..אבל המחיר לחדשה 235 -גדול עלי.

פורד ST אקו בוסט אחלה רכב לטעמי גדול ומשפחתי והמחיר בערך 225

סובארו גם באזור 220 ופנים הרכב הוא פשוט עלבון ..מיושן ואפרורי

גולייטה תלתן למיטב הבנתי אין ידניות ,תקן אותי אם אני טועה ?

מהקטנות החמות לדעתי המיני הכי מתנהגת ואם לוקחים את דגם ה-S אז מדובר על טילון קטן

דווקא קורסה OPC אמורה להיות טובה לנהיגה. הדור הקודם היה בהחלט מרשים והמחודש עם מעל 200 כ"ס לא צפוי לאכזב.

פורד פוקוס ST, נכון לכרגע ולמיטב ידיעתי, זמינה רק אצל איילון מוטורס. אם אתה מוכן לרכוש מהם, אז הבנתי שאפשר לרכוש מהם את הפוקוס תמורת 200K. אתה מקבל הרבה מאוד "מכונת נהיגה" בשביל הכסף הזה.

סובארו BRZ סובלת מ-2 בעיות: פנים פשוט מאוד ומנוע יחסית חלש. למרות זאת מדובר על רכב נהדר ומכונת נהיגה טובה בהרבה מהמיני. לגבי המחיר הריאלי - אפשר להתקרב ל-200K.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מיני לא מהנה לנהיגה ,מיני לא מכונת נהיגה ... נהגתי על הדור הקודם ועל הנוכחי בחו"ל קופר עם 3 צלינדרים ידנית

היו בעברי 106 ראלי 1300,פגו 205 GTI ,סיאט קופרה יאריס ספורט ומאזדה מיאטה

אני יודע "להעריך הנעה קדמית טובה " והמיני מעולה לנהיגה כחמה קטנה

אופל OPC חזקה בקו ישר אבל בטח שלא מתנהגת כמיני,אם יש הנעה קדמית טובה ומהנה היום כמכונית לנהג מיני בטוח מככבת שם!!

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

נהגתי בקופר, קופר S וגם ב-JCW - לא ממליץ על אף אחת מהן עבור מי שמחפש מכונת נהיגה.

....מנסיון עם רוב הדגמים של המיני הנוכחית, זהו מוצר לא אפוי עד הסוף....

סלח לי אבל רשמת אוסף של שטויות ... אחת משלדות ההנעה הקידמית הכי טובות בשוק...

פורסם

ממה שיש בשוק היום,נכון להיום ושלדות הרכב הנעה קידמית ,הקופר S אחת המהנות והטובות לטעמי.

גם אם לא אפוי,עדיין מהטובות. אני מסכים שמשהו חסר בה ולא מהוקצע עד הסוף,עדיין יותר מהנה

וכייפית מהגולף GTI למשל או הS3 החדשה .

לי היא הרגישה יותר אפוייה יותר אוחזת ויותר מהירה מהאבארט 500 למשל. אפילו שה500 יותר

דרמתית בדרך לשם.

הפיאסטה אולי מכונת נהיגה כיפית וטובה יותר,אבל בהעדר יבוא רגיל לארץ לא אדבר עליה וגם לא

נהגתי בה.

פורסם

הפיאסטה ST כפי שהוזכרה כאן מספר פעמים, גרפה מחמאות רבות גם כאשר העמידו אותה במבחנים השוואתיים אל מול המיני קופר S, לדעתי זו הבחירה האולטימטיבית, היא פרקטית, תהיה זולה משמעותית גם בקנייה (160-165 אלף ש''ח באיילון) וכמובן באחזקה שאיננה זולה כלל במיני, תקבל שלדה נהדרת, הנעה קדמית מצויינת וכנראה שגם שוק נהדר ביד ה2 ע''פ מספר היחידות המועט שנע בכבישי ישראל.

היא לגמרי זאב בעור כבש.

בהצלחה

• תוכן חדש...