Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי שתי שאלות כלליות בנוגע לכלי רכב. מצטער על השפה הלא מקצועית - אני ממש לא מהתחום. זה רק מתוך התעניינות ולידע כללי:

1. בחודשים האחרונים ראיתי שיש משאיות שממרכז הגלגלים שלהן (מרכז הטסה לצורך העניין) יוצא מעין צינור. מישהו יודע למה אני מתכוון? מה פשר הדבר? למה הוא משמש?

2. אני רואה בכבישים רכבי שטח שבצד ימין של חלון הנהג יש מעין "ארובה" שחורה. אמרו לי שזה לנסיעה במקווי מים? זה נכון? מה זה בכלל ואיך זה עובד?

תודה,

samkal77

• חברי המעגל הראשון
פורסם

1. תמונה תעזור.

2. כן, זה כדי למנוע כניסה של מים למנוע. כמו שנוקרל, המנוע יונק אויר מבחוץ והעלאת פתח יניקת האויר מאפשר כניסה עם הרכב למים יחסית עמוקים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

1. מערכת לניטור על לחץ האויר בצמיגים.

2. זה חדק לפילטר אויר למקרה של חציית מים עמוקים כמו שאמרת

או סתם לעשות פוזה בקפה גרג ברמת אביב

פורסם (נערך)

1. מערכת ניפוח גלגלים תוך כדי נסיעה. בשביל ניטור לא צריך צינורות.

מדובר לרוב במשאיות שמובילות חומרים נפיצים (גזים\דלקים)

בבקשה הנה תמונה

attachment.php?attachmentid=80679

אגב, חיפוש היא לא מילה גסה

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

1. אני חושב שהוא מתכוון לזה

משאית תעבורה.jpg

2. אכן מדובר ב"שנורקל"

המנוע זקוק לחמצן (אוויר) על מנת לעבוד, הוא הרי שורף דלק.

אסור שייכנסו מים לתוך המנוע עצמו.

לכן מתקינים שנורקל ברכבי שטח על מנת שיוכלו "לצלול" קלות,

ולעבור במים עמוקים יותר.

פורסם

מערכת לחץ האויר במשאיות מאפשרת ניטור וניפוח של צמיגי המשאית באופן אוטומטי (באמצעות מערכות הלחץ אויר של המשאית). המערכת דואגת שהלחץ בצמיג ישאר קבוע ומתאים למשקל המועמס על המשאית. זה מאפשר חסכון בדלק ומאריך את חיי הצמיגים (שזה המון כסף בתחזוקת משאית).

• תוכן חדש...