Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טוטל לוס

omricn
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה עושה טוב שאתה לוקח את מחיר המחירון לרכב.

סביר שבמכירה רצונית לא היית מקבל את הסכום הזה

לא בטוח שכדאי ל"שרוף" את כל כספי הפיצויים על רכב, ניתן למצוא רכבים טובים גם במחצית הסכום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה עושה טוב שאתה לוקח את מחיר המחירון לרכב.

סביר שבמכירה רצונית לא היית מקבל את הסכום הזה

לא בטוח שכדאי ל"שרוף" את כל כספי הפיצויים על רכב, ניתן למצוא רכבים טובים גם במחצית הסכום.

תודה, אני מעריך את העזרה.

אני לא אעמיק בנושא קניית הרכב (אולי בפוסט אחר) אבל תהרוג אותי, אני לא מצליח למצוא רכב "נורמלי" בפחות מ65k (נורמלי מבחינתי ומבחינת אשתי - מרווח, אמין, שנתון גבוה, קילומטראז' נמוך, יד נמוכה, ונראה טוב. כן אנחנו קצת מפונקים בכל הנוגע לרכבים..)

פורסם (נערך)

זאת הדוגמה לכך ששווה לבטח במקיף גם רכב משנת 2005. 17K זה לא כסף? לעומת ההפרש בין צד ג' זה משתלם.

בדיעבד, כל ביטוח הוא משתלם ביום בו מפעילים אותו.

אני לא ביטחתי במקיף 2 מכוניות בעשור האחרון. שתיהן לא נגנבו ולא נפגעו בתאונה שלא באשמת צד ג'. אז מה לומדים מהדוגמה שלי?

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם
תודה, אני מעריך את העזרה.

אני לא אעמיק בנושא קניית הרכב (אולי בפוסט אחר) אבל תהרוג אותי, אני לא מצליח למצוא רכב "נורמלי" בפחות מ65k (נורמלי מבחינתי ומבחינת אשתי - מרווח, אמין, שנתון גבוה, קילומטראז' נמוך, יד נמוכה, ונראה טוב. כן אנחנו קצת מפונקים בכל הנוגע לרכבים..)

גטס 2005? מפונק? מממ

בכל אופן הכל יחסי (בייחוד לכל מה שנוגע לנראה טוב ומרווח) אבל אני די בטוח שגם בפחות תוכל למצוא רכב מתאים+

פורסם
גטס 2005? מפונק? מממ

בכל אופן הכל יחסי (בייחוד לכל מה שנוגע לנראה טוב ומרווח) אבל אני די בטוח שגם בפחות תוכל למצוא רכב מתאים+

איזה מפנק ואיזה נעלי בית? :) ברור שלא, לכן אשתי לא יכולה לחכות להפטר מהרכב שלה..

לצורך העניין אני החלפתי לפני מספר חודשים את הקודמת שלי (206XS) בפוקוס טיטניום 5 דלתות 2013. זה שדרוג. גם היא רוצה :)

פורסם
בדיעבד, כל ביטוח הוא משתלם ביום בו מפעילים אותו.

אני לא ביטחתי במקיף 2 מכוניות בעשור האחרון. שתיהן לא נגנבו ולא נפגעו בתאונה שלא באשמת צד ג'. אז מה לומדים מהדוגמה שלי?

שביטוח רכב הוא עניין של סיכוי נגד סיכון?

פורסם

הכל נכון.

בעייני, לפחות, ביטוח זה הגנה מפני סיכון לנזק גדול, בסבירות נמוכה. אם הסבירות גבוהה כנראה שיהיה יקר מדי לבטח, ואם הנזק קטן, אין טעם לבטח. צריך לזכור שבבמוצע, ביטוח רווחי רק לחברת הביטוח.

רכב ב-15K - בממוצע הביטוח עליו יקר מתוחלת הנזק, וגם אם יקרה הנזק המקסימלי, הוא לא משהו שקשה מדי להתמודד איתו.

:turn-l:
פורסם

yuvk - אני חושב בדיוק כמוך.

אבל יש מספיק פתיים שמבטחים גם את הפלאפון...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

עדכון אחרון..

לבסוף, השמאי פעל לפי בקשת אשתי ולא הגדיר את הרכב כטוטל לוס, (הוא שאל אותה מה היא מעדיפה עוד כשלא ידעה שתוכל לקבל רכב חלופי ל7 ימים, ולכן ביקשה לתקן במידת האפשר מאחר והיא לא יכולה להשאר ללא רכב). הרכב יתוקן. (אין פגיעת שלדה, הפגיעה היא בצירייה ופגיעות פח).

בדיעבד, חבל שלא ביקשנו להכריז טוטל לוס, מאחר ואשתי קיבלה רכב חלופי ל7 ימים, 7 ימים בהם יכלנו לקחת הלוואת גישור, לרכוש רכב ולהחזיר את ההלוואה לאחר חודש וכמובן היינו מקבלים את מחיר המחירון על הרכב.

איך אומרים? העיקר הבריאות :)

פורסם

נסה לפנות לשמאי שישנה את חוות דעתו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
נסה לפנות לשמאי שישנה את חוות דעתו

אני בספק שאם שמאי הוציא דו"ח בו הוא קובע שניתן לתקן הרכב הוא יכול לשנות דעתו לפתע ולקבוע טוטל לוס, תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

פעם אחת כבר קיבלתם החלטה פזיזה בלי לבדוק את כל עובדות בשטח.

עכשיו מציעים לך פתרון אפשרי, גם אותו תפסול בלי לנסות?

פורסם
פעם אחת כבר קיבלתם החלטה פזיזה בלי לבדוק את כל עובדות בשטח.

עכשיו מציעים לך פתרון אפשרי, גם אותו תפסול בלי לנסות?

ההחלטה שהתקבלה היתה בדיוק ההפך מפזיזה ונעשתה מתוך שיקול דעת. כשיש לך ילד וצורך אמיתי לשנע אותו בכל יום, ויש לך עבודה חשובה שבעייתי לאחר\לצאת מוקדם אתה לא יכול להסתכן במצב בו לא יהיה לך רכב, אז כן, מתקנים רכב במקום להורידו מהכביש. ההחלטה הפזיזה היתה דווקא להחליט מיד להוריד מהכביש כדי לזכות בכסף, ואז להבין שנתקעת ללא רכב.

ולגבי הצעתו של ישה, מניין לך שאני פוסל אותה? אני שואל, האם הגיוני ששמאי ישנה דעתו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...