Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה : לי יש לנסר 2007 עם 133,000 ק"מ על השעון - מאמין שאוכל לקבל עליה 22-21 אלף ש"ח

מנגד ראיתי לאנסר 2009 עם 92,000 ק"מ במחיר של כ 26-27 אלף ש"ח (מטופלת עפ"י הבעלים , ואחרי טיימינג ) , ללא תאונות ( טרם נבדקה )

שניהם קלאסיק.

סה"כ אני מרוצה מהמיצובישי

הייתם עושים את זה?

לנסר 2007

פורסם

אני אישית לא. מדובר באותו הרכב בסה"כ. את הרכב שלך אתה מכיר, הרכב החדש יכול להפתיע. הבדיקה לא מעדיה לחלוטין על מצב הרכב, לא תדע בוודאות אם בוצעו הטיפולים בזמן ובאופן טוב. הרי בכל מקרה ירשמו לך בטופס צלצולים במנוע, רעידות וכד'...

אני גם מאמין גדול בזה שהרכב והמכלולים שלו רגילים לאופי הנהיגה שלך. לא פעם שמתי לב שלאנשים שלקחו רכב תקין לכאורה מתחיל גל של בעיות. לדעתי הדבר נובע מאופי השימוש של כל אדם. לדוגמה בגיר ידני - שימוש שונה בקלאץ'.

בסופו של דבר לפי מה שאתה אומר תצטרך להשקי במינימום 4 אלף ש"ח (אם תקנה ב-26 ותמכור ב-22, לפני שאמרנו משהו על עלויות הבדיקה, העברת בעלות, זמן, התעסקות במכירה).

כשתוסיף יד באותו רגע מה שלקחת ב-26 כבר שווה פחות ובגדול נשארת עם אותו רכב ששווה אותו כסף רק שנפרדת מכמה אלפים בדרך. נכון שיכול להיות שאת האלפים האלה תצטרך להשקיע בשיפוץ ברכב שלך לפני שהיית צריך לעשות זתא בחדש יותר, אבל מצד שני, כרגע אתה לא נדרש וברכב השני זה עלול לקרות לך באותה מידה - ואז מה?

שורה תחתונה - לא רואה בזה שום טעם כיוון שהכדאיות מפוקפקת מאוד.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

אני גם לא הייתי מחליף, זה לא שיש כאן קפיצת מדרגה לרכב מודרני יותר. כמו שגם כבר נאמר כאן מעליי, אתה יודע את הבעיות שיש לך ברכב ואיך טיפלת בו, ברכב אחר אתה לא יודע.

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם

לא.

לא ייצא לך שום דבר מזה.

אתה תהיה עם אותו רכב, שמצבו לא ידוע (ק"מ נמוך יותר זה עדיין לא ערבות למצב טוב יותר), מינוס 5 אלף שקל שיכלו ללכת למטרה טובה יותר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אפילו לא בצחוק. מילא לאנסר צורה חדשה, אבל אותו הרכב? ממש לא

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

הקלאסיק נמכרה כאן במקביל לדגם החדש עד 2009

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...