Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה AM5 1.2TSI+DSG - שרשור מתגלגל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הוא פתח מיכל חדש של 5 ליטר מולי.את השמן לא ביקשתי כי אין לי מה לעשות איתו ממילא.אני בתקופת אחריות -אם לא הייתי ,הייתי מבצע את הטיפול לבד או ניגש לרון או אחד המומלצים פה .

פורסם
הוא פתח מיכל חדש של 5 ליטר מולי.את השמן לא ביקשתי כי אין לי מה לעשות איתו ממילא.אני בתקופת אחריות -אם לא הייתי ,הייתי מבצע את הטיפול לבד או ניגש לרון או אחד המומלצים פה .

אין קשר, צריכים לחייב אותך לפי כמות השמן המדויקת שנכנסת במנוע שלך.

אם באמת הקיבולת היא 3.8 ליטרים, אז גבו ממך כ74 שקלים שלא לצורך.

הייתי פונה למוסך, ומברר איתם את העניין.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון קטן.

הרכב על כמעט 18KKM.נוסע מעולה אין תלונות. צריכת הדלק 1:15 עם נסועה בינעירונית ברובה וקצת פקקים בעיר.

לפני שבוע הרכב עבר תאונה קטנה שבעקבותיה נשברה מראת הצד בצד הנהג (ללא נפגעים ,חוץ מהמראה ברוך ה') למזלי ללא שום שריטה/נגיעה בצבע.לא הופעל ביטוח כי לא שווה במצב הזה.

אני רוצה לציין לטובה את רון ממוסך רון.לאחר שהסברתי לו את המקרה בטלפון בגלל שלא יכלתי להגיע,הוא עשה מעל ומעבר כדי להציג לי את האופציות ועלותן (המאוד צנועה ביחס למוסכי היבואן)בשקיפות מלאה ולאחר שהחלטתי ללכת על מראה משומשת במידה ותהיה אחת במצב טוב, הוא עשה את מירב המאמצים והשיג מראה במצב מצויין וכל זאת לאחר שהתקין לי מראה זמנית שתהיה לי לנסיעה בינתיים.

שמעתי המון המלצות ופשוט כל מילה במקום. אין חוסר ודאות, והכל באדיבות ביחס חברי (אין לי שום היכרות קודמת איתו). תודה.

עוד דבר ראוי לציון הוא האדם שהיה מעורב בתאונה. למרות שרכבו הוא רכב חברה והיו לו את כל הסיבות שבעולם להמשיך הלאה בידיעה שלא שווה לי לתבוע במצב כזה ,הוא לקח אחריות והתחלק איתי בעלות התיקון בסופו של דבר. הישראלי היפה.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון:

לאחר שנה ו4 חודשים הגענו ל30KKM ואתם הטיפול "הגדול" ע"פ צ'מפיון (הדבר היחידי שגדול הוא המחיר).

הטיפול כולל החלפת שמן,פילטר שמן, פילטר אוויר, פילטר מזגן ובורג .המחיר-כ1300 ש"ח.

מבחינת אמינות עד עכשיו: 555 ללא שום בעיה. הרכב נוסע כביומו הראשון ללא החלקות גיר ,לא עלינו, ושאר דברי נאחס. פעם בחודש-חודשיים יוצא לי לבלבל את הגיר ולקבל כאפה קטנה ממנו (ולקלל אותו חצי שעה אחרי) אבל חוץ מזה , הגיר מתפקד מצוין.

אני לא רואה שרשמתי משהו על זה, אבל לפני כחצי שנה הוחלפה מערכת המולטימדיה ברדיו מילאנו לאחר שהניווט הפסיק לעבוד וקיפאון של המערכת מדי פעם. לפני ההחלפה בוצע עידכון תוכנה שלא הועיל ואחריו בוצעה ההחלפה. מאז ההחלפה אין שום בעיה והכל עובד חלק.

בעקבות מעבר עבודה שלי הנסועה השתנתה לגמרי .רוב השבוע הרכב אצל האשה שנוסעת ת"א- הרצליה בפקקים בעיקר ופעם בחודש בערך נסיעה לצפון(ת"א- קרית שמונה). צריכת הדלק ,מאז הפעם האחרונה שרשמתי כאן לא נמדדה אבל אני מניח שעם הנסיעה בפקקים הכבדים ירדה לאזור ה1-12. מי שממש חשוב לו-אוכל לחזור ולעקוב למספרים מדויקים יותר.

פורסם

המחיר מאוד יקר,אתה יכול לעלות חשבונית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא עליי כרגע, אכן מאוד יקר.

שמן 265

פילטר שמן באזור ה150

פילטר אוויר ומזגן כ250 כ"א

בורג ריקון (לא זוכר אבל לא משמעותי)

עבודה - לא זוכר(אבל משמעותי :lol:

פורסם

ממליץ למי שרוצה לחסוך בעלות הטיפולים לקנות שמן באופן פרטי ולהביא למוסך.

לפני כמה ימים קיבלתי הצעת מחיר לטיפול לאודי q3.

המוסך דרש 5 ליטר שמן במחיר 65שח לליטר לפני מע"מ.

אני קניתי 5 ליטר של שמן קאסטרול אדג' 5w40 ב160שח כולל מעמ.

חסכתי 200שח מעלות הטיפול...

פורסם
ממליץ למי שרוצה לחסוך בעלות הטיפולים לקנות שמן באופן פרטי ולהביא למוסך.

לפני כמה ימים קיבלתי הצעת מחיר לטיפול לאודי q3.

המוסך דרש 5 ליטר שמן במחיר 65שח לליטר לפני מע"מ.

אני קניתי 5 ליטר של שמן קאסטרול אדג' 5w40 ב160שח כולל מעמ.

חסכתי 200שח מעלות הטיפול...

איפה רכשת את השמן?

Sent from my HTC One using Tapatalk

פורסם (נערך)

באתר של קאסטרול יש רשימת חנויות. רק תתקשר לפני לוודא שיש להם את השמן שאתה צריך.

באזור חיפה מצאתי את השמן בחנות רון-פז בההסתדרות 208

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

פקקים עושים רע לDSG..את הכאפות שאתה אומר שאתה "חוטף" אני חוטף רק בפקקים ובקלות פעם בשבוע - אני נוסע בתוואי פקוק מאוד(לרוב נוסע בקו תל אביב לאיזור הרצליה פיתוח\ירושלים\רמת-גן\פתח-תקווה או רמת החיל כולם פקוקים מאוד) והרבה פעמים אתה רואה שאחרי זחילה ארוכה בפקק העסק מתחמם וככל שהפקק מתארך יש יותר סיכוי שהמכות יגיעו.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

גם אני עם ה-AM5 ועל אותו סטטוס - 30K קילומטר.

מבחינת דלק, הצריכה שלך קצת גבוהה. אני עושה כמעט 1 ל-15 כאשר מדובר על נסיעה שרובה עירונית (כולל פקקים ועליות), ו-1 ל-16.5/17 כאשר מדובר על נסיעות שרובן בין-עירוניות.

אומנם אני לא סוחט סתם את הגז עד הסוף ולא נותן זינוקים מוגזמים ברמזורים, אבל אני גם לא נוסע כמו "סבתא".

את המעקב אני מבצע גם באמצעות Fill-Up באופן קבוע (כל התדלוקים מתועדים מהרגע הראשון).

אישית, בפקקים או עומסים אני מעביר את ההילוכים למצב של טיפטרוניק ושולט עליהם בעצמי כדי שהתיבה לא תעביר כל שניה הילוך (לא בריא).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תוכן חדש...