Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הקשר לתל אביב. הגודל של הסוסים משתנה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 818
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז אתה פונה ליבוא אישי או מתחיל לשקול רכבים אחרים?

כל האופציות ייבדקו וארכוש את מה שיהיה משתלם יותר בחישוב עלות-תועלת. אני מניח שהשרשור הבא שלי בנושא יהיה שרשור "התחדשתי", או קודם לכן שרשור ייעוץ אם אסתבך.

פורסם

שי, איל הבין למה התכוונתי. הזמנתי אותו לבוא לבקר אותי, אבל הוא מתעצל לצאת מת"א לכיוון רחובות.

גיא, אין טעם לנסות ולהכנס ליבוא אישי. אין תקינה על רכב ידני (שהמנוע שלו מעט שונה - כד"א. אין הגבלת מומנט ל-25.5 כמו ב-DSG) - וצריך המון אישורים וכאבי ראש לזה. אם זה באמת רלוונטי בעיניך, תבדוק היטב את הנושא לפני שאתה רץ להכנס אליו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

גם אני חושב שעדיף יבואן רשמי עם רכב אחר. כשיחדשו את יבוא ה- 208GTI, היא אחלה רכב, ואולי גם ימכרו אותה במחיר נורמאלי לאור התחרות והמחירים בהם מכרו אותן בסוף. בנוסף, המיטו TCT תלתן ירוק היא גם אופציה. בטח יגלו מעט גמישות במחיר אם תגיד ש"דויד שלח אותי", היא מאוד יפה, די אופה, ולמיטב ידיעתי וניסיוני הגיר אמין.

איפה זה רחובות? ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אתם יודעים מה משעשע בכל הסיפור הזה?

את הפאביה שאתם רואים בחתימה ובסמלון רכשנו מצ'מפיון ב- 2008 עבור אמי, אבל שנתיים לאחר מכן היא יצאה לפנסיה ומאז הרכב שלי, פשוט לא עשיתי העברת בעלות שלא תהיה עוד יד (אני יד ראשונה). לא מזמן אחותי עברה טסט, אז הרעיון המקורי היה שאני קונה מהם את הפולו GTI הידנית, ואמי ואחותי יבואו אתי ויבחרו להם משהו חדש גם כן מהמלאי, במקום הפאביה המזדקנת שנמצאת 7 שנים על הכביש - כך שנרכוש 2 מכוניות מתוך כוונה שאולי נקבל על עסקת חבילה כזאת איזו הנחה צנועה או הטבה כלשהי. "זו הזדמנות", אמרתי. את הרכב שלי הנוכחי מישהו כבר חיכה לקנות ואפילו התלהב מהבוכנות החדשות של הדלת מטען שהחלפתי.

בפעם האחרונה שהייתי שם, ברביעי שעבר, ניגשתי לבדוק את הפאביה החדשה עבורן (האמת לא התלהבתי מאיכות החומרים, אבל ניחא - הן לא שמות לב לזה. בשבילי לא הייתי רוכש אותה), צילמתי את הרכב מכל המקומות ושלחתי להן - התלהבו "אבל רק בצבע כסף ניקח" (מצרף לכם את התמונות), ואפילו הסוכן לקח את הפרטים למרות שציינתי שזה ייצא לפועל אך ורק אם יביאו את הפולו הידנית.

אז יוצא שהחברה הזו הפסידה רווח על 2 מכוניות חדשות, ולא רק על רכב חדש אחד...

לא יודע, קצת משעשע העסק ומצאתי לשתף.

טוב, בכל אופן תיהנו מהתמונות :)

11225917_10206842312565148_2087723203_n.jpg

11245375_10206842312165138_1071143691_n.jpg

11259009_10206842312405144_1598550106_n.jpg

11281766_10206842312965158_37160772_n.jpg

11289782_10206842312245140_1032483866_n.jpg

11303567_10206842312805154_470663536_n.jpg

פורסם

עזוב, אף אחד בצ׳מפיון לא בוכה כי לא קנית מהם 2 רכבים. בזמן שהקלדת הם כבר מכרו יותר.

תאמין לי, תשחרר ותתקדם, יש עוד דברים שם בחוץ

פורסם

מוזר, יש לפאביה מד מהירות רק עד 240 קמ"ש.

ובלי ציניות, די אהבתי את תא הנוסעים שלה. די פשוט, אך מצא חן בעיניי. במיוחד ההגה.

המראה החיצוני נראה לי אנמי מאוד (כולל גם של הדגם היוצא) מלבד גרסת ה"שפורט" בעלת הגג הלבן (אלא אם כן הרכב לבן גם הוא). יש להם עוד מה ללמוד מרנו

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
צ'מפיון מוטורס: לא מעוניינים למכור את הפולו GTI הידנית

זאת התשובה שקיבלתי לאחר שעתיים באולם התצוגה שלהם, שבוע המתנה ומייל אחד. לא מעוניינים לייבא, לא מעוניינים למכור, גם אם יש ביקוש לא מעוניינים לייבא בהזמנה מיוחדת וזה מה יש. טענו שאולי, אולי "בעתיד" יהיה.

בקיצור - אם יש עוד מישהו שמעוניין בידנית שילך לרכוש משהו אחר או בייבוא אישי.

ככה היה גם עם הגולף GTI והפלא ופלא אחרי כמה חודשים נוספה להיצע אופציה ידנית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מה שחישוקים קלים וצבע עושים לרכב.

בשבוע שעבר הייתי בסוכנות המרכזית בבני ברק כדי לבדוק את הפביה כמחליפה ל-i30, בתצוגה יש רכב אחד ברמת גימור אמבישן בצבע כחול ואחד מהדגם המאובזר (ברח לי השם) בצבע אדום עם גג שחור וג'אנט בצבע שחור.

לא שמתי לב בכלל לרכב הפשוט כשנכנסתי לאולם, רק אחרי 10 דקות של פטפוטים עם אורן הנציג הנחמד שמתי לב שזאת לא הפביה היחידה באולם.

אני אהבתי את הפביה, הפולו שראיתי כמה דקות אחרי באולם של פולקסוואגן משעממת ותפלה לעומתה.

בנות הבית עדיין מעדיפות ג'יפון ומחכות למאזדה cx3.

פורסם

איפה זה רחובות? ;-)

מעט דרומית לת"א, אתה יודע... 20 דק'.

עצלן שכמותך, תקפוץ לבקר. ננסה לראות איך דואגים לך.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מוזר, ל GTI יש 2 מנועים שונים בנפח ובהספק.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
המיטו TCT תלתן ירוק היא גם אופציה. בטח יגלו מעט גמישות במחיר אם תגיד ש"דויד שלח אותי", היא מאוד יפה, די אופה, ולמיטב ידיעתי וניסיוני הגיר אמין.

אם היא כבר הוזכרה שוב, מישהו יודע איפה המפרט המלא שלה זמין לעיון? האתר של אלפא לא מעודכן. כמו כן, האם מישהו פה עשה עליה נסיעת התרשמות?

:idea:

• תוכן חדש...