Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה בדוושת הבלם,היא מרגישה מוזר מאוד,האוטו כמובן עוצר בלחיצה עליה אבל יש איזה תחושה כאילו היא רכה

וצריך להפעיל טיפה כוח כדי "להדביק אותה" עצירה מוחלטת.. וגם שעוזבים אותה יש רעש מוזר כזה של כאילו שחרור לחץ אוויר..

הייתי במוסך היום והחפלתי רפידות וצלחות( בלי קשר לבעיה) ואמרו לי שזו כנראה בעיה במשאבת בלמים( הוא בדק ואין אוויר במערכת).

מישהו מכיר את התופעה הזאת ומה הפתרון שלה?

פורסם

איך הוא בדק שאין אוויר במערכת? כי דרך היחידה לבדוק זה להתחיל לנקז נוזל בלמים מכל גלגל..

הבעיה של רכות בדושה זה ברוב המקרים אוויר במערכת.

אם יש רכות והדוושה שוקעת טיפה ונהיית רכה אז זה המשאבה בלמים (מרגשים זאות במיוחד בירידות).

אם נידרש ללחוץ ביותר כוח על הדוושה מהרגיל אז זה מגבר בלמים.

פורסם

זה משהו קריטי? זאת אומרת חייבים לטפל בזה במיידי כי כרגע האוטו עוצר ואפילו עוצר מצוין..

ויש למישהו מושג כמה עולה להחליף משאבת בלמים?

פורסם
יש לי בעיה בדוושת הבלם,היא מרגישה מוזר מאוד,האוטו כמובן עוצר בלחיצה עליה אבל יש איזה תחושה כאילו היא רכה

וצריך להפעיל טיפה כוח כדי "להדביק אותה" עצירה מוחלטת.. וגם שעוזבים אותה יש רעש מוזר כזה של כאילו שחרור לחץ אוויר..

הייתי במוסך היום והחפלתי רפידות וצלחות( בלי קשר לבעיה) ואמרו לי שזו כנראה בעיה במשאבת בלמים( הוא בדק ואין אוויר במערכת).

מישהו מכיר את התופעה הזאת ומה הפתרון שלה?

מתי זה התחיל? האם התופעה קיימת תמיד או לפעמים?

פורסם
מתי זה התחיל? האם התופעה קיימת תמיד או לפעמים?

לפי מה שהבנתי מאמא שלי שנהגה רוב הזמן ברכב זה התחיל לפני כמה חודשים

ולא תמיד זה קורה..רוב הפעמים היא רכה כזאת ולפעמים מרגישה כמו שצריך,חשוב לציין שאין פגיעה בעצירה של הרכב בעת לחיצה הרכב עוצר מצויין.

• ספונסר פורום
פורסם

היי

אתה מוזמן אלינו לבדיקה ללא התחייבות כמובן.

שמעון זוארץ 050-3775366

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• תוכן חדש...