Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מחפש רכב בתקציב של עד 35 אלף אני ירושלמי אז אני לא יכול להסתפק במנוע קטן (לפחות 1200 נראה לי) חשוב לי כמו כולם אני מאמין שהרכב יהיה אמין טוב וידני!

סתם שאלה, הציעו לי לקנות סיאט איביזה שנת 2010 אבל עם קמ גבוהה מאוד (190,000) יד פרטית, השאלה שלי איך המנועים של סיאט טובים? או שאם אני אקנה אני ייקח בחשבון שהמנוע ימות בקרוב?

חשוב לציין שהרכב מטופל כמו שכתוב בהוראות היצרן במוסך מורשה!

פורסם

לדעתי אין סיבה להתפשר כשההיצע בשוק כל כך גדול ומגוון.

חפש לך גרנדה פונטו - יש בשוק לא מעט מכוניות במצב טוב שיתאימו לתקציב הנתון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לגבי המנועים של סיאט (פולקסוואגן בעצם). הם טובים, מכיר באופן אישי מנוע שנמצא ב 250K (הרכב שלי) ועוד מספר סיאטים שמתקרבים ל-300K. אבל מה? כדי שמנוע יגיע לק"מ הזה ויהיה במצב טוב הוא צריך להיות מטופל באופן קפדני במהלך חייו.

מכיוון שבארץ נוטים לזלזל בתחזוקה של רכבים, לא הייתי בונה על מנוע שעבר 190K ונמצא במצב טוב, הסיכון גדול מדי.

יש רכבים עם ק"מ הרבה יותר נמוך בתקציב שלך.

• תוכן חדש...