Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומוטור 2015 - מי, כמה ולמה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אני, ואני מניח שגם לא אתה, יודעים מהן העלויות שיש למי שמארגן תערוכה כזאת, איזו יכולת יש לו - אם בכלל - להוריד מחיר למציגים ואיזו תועלת - אם בכלל - תצמח לו מזה.

לצורך הדיון, בוא נניח שסך כל ההנחות שהמארגן יצטרך לתת ליבואנים כדי לרצות אותם יעמוד על מיליון שקל, וההכנסות שהוא יקבל מהקהל הנוסף שיבוא לתערוכה יסתכמו בחצי מיליון ש"ח - האם נראה לך שהוא יעשה את זה? אם אתה היית במקומו, האם אתה היית עושה את זה?

התערוכה הזאת בסופו של יום היא עסק כלכלי שנועד להשיא תשואה לבעליו, וכך יש להתייחס אליה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תראה, אני למדתי כמה קורסים של כלכלה בסך כולל של 10 נ"ז וסיימתי את כולם בהצטיינות.

בעסק פרטי למטרות רווח צריך להסתכל לטווח הרחוק. אז יש את שכר הדירה ואת ההוצאות של אדון גילר, לא אמרתי שלא. אבל אם בשנה הראשונה הוא יפסיד חצי מיליון, בשנה הבאה הוא לא ירוויח ולא יפסיד, בשנה לאחר מכן הוא ירווח חצי מיליון, ובשנה הרביעית הוא ירוויח 2 מיליון, והחל מהשנה החמישית עד העשירית הוא ירוויח רווח נקי של 3 מיליון בכל שנה, אז כן - הייתי מצפה ממנו להפסיד חצי מיליון בשנה הבאה, אלא אם כן הוא לא יודע לנהל עסק, או שאין לו יכולות כלכליות שזה משהו אחר ועליו להתפטר.

התערוכה הזאת לא היתה שווה שקל, ובטח שלא הייתי מוציא עליה שקל. אנחנו גרים בישראל ולא בדובאי, פה צריך להביא את רחוב המסגר כולו לתערוכה, ואת המכוניות העל שעולות כמו בית גדול או וילה, הייתי מרכז במקום אחד יפה, אבל בטח שלא צריך תערוכה שלמה לזה.

פורסם (נערך)

ח"ח על שסיימת בהצטיינות קורסים בכלכלה. האקדמיה, כפי שעוד תיווכח לראות בהמשך דרכך, טובה בעיקר כדי לפתח תאוריות שלא תמיד מחזיקות מים במציאות.

אתה מדבר איתי על טווח רחוק? בתאוריה אתה צודק - בפועל אתה חי במדינת ישראל. מתי מישהו כאן עשה משהו לטווח הרחוק? כאן התרבות היא של "זבנג וגמרנו".

אתה קצת מזכיר לי את הבדיחה על הילד ששואל את אבא שלו מה הכוונה כשאנשים אומרים "בתאוריה".

דורון גילרמן אינו צריך להתפטר מדבר. התערוכה הזאת היא העסק הפרטי שלו, אם הוא ממשיך לקיים אותה אז כנראה שלמרות הכל יש לה הצדקה כלכלית. מנגד, איש אינו מצמיד לך אקדח לרקה כדי לאלץ אותך להגיע לתערוכה. זה מה שיפה בעולם העסקי: כל אחד פועל לפי התועלת האישית שלו. למיטב זכרוני, גם לעניין הזה יש התייחסות במסגרת לימודי כלכלה.

אתה מעלה על דעתך שמישהו יגיד לך שאינך מבין דבר במטאורולוגיה ולכן עליך להתפטר מניהול התחנה המטאורולוגית הפרטית שלך? כי זה בדיוק מה שאתה טוען לגבי מר גילרמן.

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ללכת לגני התערוכה, לשלם כסף ולהדחף עם גברת שוקולד ומר פתח ת׳דלת בשביל לראות על במה פרארי פותחת וסוגרת את הגג ומישהו נותן מכה בגז?

תודה. לא תודה.

פורסם
טהוניה? ערסית?! לאאאא, לא יכול להיות! :shock:

עכשיו אתה מבין למה אחרי הזכייה שלה נדרתי לא לצפות עוד ב"אח הגדול"?

אני צופה נלהב של האח הגדול ומבחינתי כולם שם כמוהה וזה מה שהופך את התכנית הזאת לכל כך משעשעת

פורסם

את אותו הדבר אפשר להגיד גם על טינקי-ווינקי והטלאטאביז...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
תראה, אני למדתי כמה קורסים של כלכלה בסך כולל של 10 נ"ז וסיימתי את כולם בהצטיינות.

בעסק פרטי למטרות רווח צריך להסתכל לטווח הרחוק....

גילר מריץ את התערוכה הזו כבר מעל ל-20 שנה, על כל מה שאתה מדבר הוא כבר הספיק לשכוח. גילר הוא לא זה שמביא את יבואני הרכב הגדולים, הם אלו שמביאים את עצמם ומשלמים את החשבון לגני התערוכה. הוא לא מקבל (למיטב זכרוני) כסף מיבואני הרכב. יבואני הרכב בישראל שוברים כל שנה שיא מכירות ולא מרגישים שום צורך להוציא מיליון שקל+ בשביל התערוכה הזו.

פורסם

מישהו מכיר מה בדיוק המודל העסקי שלהם מול היבואניות?

מי משלם למי (אם בכלל) על ה״זכות״ להציג בתערוכה?

יש חלוקה ברווחים?

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...