Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומוטור 2015 - מי, כמה ולמה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נוסע לשם מחר, כל שנה כשיש על גלגלים או אוטומוטור אני מגיע ( מאז שקיבלתי רישיון נהיגה). לא מבין למה אתם כלכך נגד התערוכה. נכון שזה בלי יבואנים ודיי חוזר על עצמו אבל כחובב רכב אני מדיי שנה מגיע לשעתיים שלוש רואה מכוניות פאר שאין הרבה בארץ. שותה כוס קפה, מנשנש בקטנה .נכנס לרכבת וחוזר לצפון הרחוק. עד שיש אירוע מוטורי,למה לא בעצם.

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבל לך על הזמן והדלק מנופית עד לת"א, גם לשים את הרכב בלב המפרץ ולנסוע ברכבת זה בזבוז כסף. יותר ויותר אנשים אומרים שלא כדאי, אז לא כדאי.

אם היית בא היום לצעדת יקנעם היית רואה בחניה יותר מכוניות ממה שתראה בתערוכה. לי היה כרטיס חינם ולא נסעתי (ולא אסע).

פורסם (נערך)
נוסע לשם מחר, כל שנה כשיש על גלגלים או אוטומוטור אני מגיע ( מאז שקיבלתי רישיון נהיגה). לא מבין למה אתם כלכך נגד התערוכה. נכון שזה בלי יבואנים ודיי חוזר על עצמו אבל כחובב רכב אני מדיי שנה מגיע לשעתיים שלוש רואה מכוניות פאר שאין הרבה בארץ. שותה כוס קפה, מנשנש בקטנה .נכנס לרכבת וחוזר לצפון הרחוק. עד שיש אירוע מוטורי,למה לא בעצם.

פעם כשזה עוד היה פעם בשנתיים היהעניין,היום כול שנה אין משהו חדש זה יותר אטרקציה מאשר תערוכה.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתערוכה כזאת גרועה לא הייתי הרבה זמן. בזבוז של דלק, נשברו לי הרגליים מהפקקים, שילמתי 45₪ על חניה, 95₪ על כניסה, וכל זה בשביל 30 מכוניות נעולות וכמה רכבים צבאיים לא מעניינים.

סורי, אבל בגרמניה שילמתי פחות על כניסה למוזיאון פורשה (שמושקע פי 1000 יותר מהתערוכה המעפנה הזאת) ואפילו שילמתי פחות על חניה. :x

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הלכתי אתמול לראות את דגמי אסטון מרטין החדשים והם אכן היו שם בגודל טבעי ככה שאין לי ממה להתאכזב.

אני חושב שסיכמו פה לפני את כל התערוכה (שיש בה בערך כלום). יש גם חניון בחינם עם הליכה של 5 דקות (ברחוב רפידים על ההתחלה).

מבחינת פרגיות, מבין האורחות לא ראיתי כלום. מבין הדוגמניות, אני לא מת על עמודי חשמל בלי שוב ערך מוסף אבל היתה שם אחת ליד הדוכן של MAX POWER שמבחינתי זה ליגת על:

פורסם

כן, ליגת העל אתה יודע למה היא שווה. אם היא לא מינימום ליגת האלופות זה לא שווה. הקיצר, בזבוז זמן טוטאלי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הייתי אתמול בתערוכה

זו הפעם השניה שהייתי בתערוכה סה"כ, הפעם שעברה הייתה בסוף שנות השמונים...שזו הייתה התערוכה הראשונה או השניה (הייתה שם קונטאש אדומה - זה מה שזכור לי לטובה).

המטרה הייתה הפעם יום כיף לילדים, שכמו אביהם, מגלים עניין בעולם המוטורי.

היה ברור לי לקראת מה אני הולך והציפיות היו בהתאם.

דלק לא עולה לי, וכרטיסים קניתי במבצעי 1+1

התערוכה הייתה מסודרת, עמוסה במכוניות אקזוטיות, הופעות, כן היה אפשר לגעת במכוניות, אבל לא באקזוטיות.

הבוט של פרארי/מזאראטי היה מאוד מרשים.

הבוט של האופנועים היה מעולה, אהבתי מאוד את החלק ההיסטורי וכמו כן את האופנועים תוצרת הארץ.

האיזור לפעילות הימית היה נראה קצת לא קשור ומצומצם מדי, או שהיה צריך להביא יותר מוצגים או לוותר על זה בכלל.

רכבי השטח היה סביר מינוס.

הבוט של אסטון מרטין היה מדהים, גם התצוגה, גם האפקטים, דוגמניות..

תצוגת כוחות הביטחון היתה נחמדה, ועוררה עניין בעיקר אצל הילדים בתערוכה.

מבין ההופעות, יצא לנו לראות הדגמה של דריפת עם מיאטה, היה מאוד מרשים.

היו המון אנשים אגב, וחניה עלתה לי 20 ש"ח לכל היום בחניון גני התערוכה שצמוד.

הנערים שלי חזרו מאושרים = mission accomplished

20150406_102318.jpg

20150406_102324.jpg

20150406_102437.jpg

20150406_102609.jpg

20150406_102712.jpg

20150406_104009.jpg

20150406_104116.jpg

20150406_104345.jpg

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

יש לך תמונות מהתערוכה של שנות ה 80 שהיית בה?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יש לך תמונות מהתערוכה של שנות ה 80 שהיית בה?

האמת שכן, זו קצת חפירה באלבומים הישנים + סריקות.. אני אראה אם אצליך להגיע לזה

לגבי החניה, 20 ש"ח לכל היום, יש לי קבלה. חניתי כ100 מטר מהכניסה לגני התערוכה, ממש ליד הגשר שחוצה את הכביש. צרפתי מיקום מדויק:

Untitled.jpg

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אני מאוד שמח לראות איך זה היה פעם.

פורסם
dorsht כתב 45 ו locus כתב 20.

כמה עולה חניה בחניון הצמוד לכניסה? אני מנסה להבין אם שווה יותר להגיע עם דלקן לשם או לנסוע ברכבת :)

זה החניון שצמוד לכניסה, 45₪.

החניון מעבר לכביש, איפה שתחנת הדלק של פז וצריך לעבור בגשר, שם 20₪. (שם הרכב שלי חנה כשהייתי בכנס משתחררים בגני התערוכה)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

טוב הפעם זה היה באמת ביזיון, ""למזלי""! רכשתי כרטיס 1+1 במחיר של 95שח.

נסעתי מחיפה, נסיעה עמוסה בפקקים, בשביל מה ? שעה בדיוק ויצאנו משם, אין-מה-לראות.

זוכרים את הכניסה הראשית לתערוכה משנה שעברה? יופי, היום היה שם תצוגת ריהוט של חברה כלשהי, הבנתי באותו הרגע "שהתערוכה" השנה קטנה באופן משמעותי, ואין מספיק אולמות תצוגה.

צדקתי, ספרתי בגדול, כ25-30 מכוניות שהיו מוצגות שם, זה ה-כ-ל, שום דבר לא נוסע, לא מונע, לא זז, ולא קרוב.

הכל רחוק וממש לא נגיש בשביל להתרשם מפנים הרכב.

כל השאר שהופיעו שם, זה של בעלי ספונסרים (הונדה משופרת שנת 95 שנראית שבורה כולה), כמו מוסטנג שנת 96 בצבע "בורדו מיוחד" שהטמבון והפנסים (בעיצוב אישי) היו שבורים ומורכבים עקום.

אבל! מבחינה חוקית? אין מה להגיד, כסת"ח עצום, כל מה שהיה שם קשור למוטוריקה ואני אסביר:

הדוכני שקר כלשהו? אין בעיה, מצאתי דוכן לספרי ילדים, מכרו שם זוג מבוגרים, הספרים הם ספרים עם זיקה למוטוריקה: על הכרך הראשי יש תמונה של ילד נוהג או נוסע ברכב בצבע אדום - מוטוריקה! מה הבעיה?

דוכן תמונות, נכון, תמונות על בד קנבס של כל מיני מכוניות, בנוסף גם תמונות אחרות שלא קשורות, כמובן, מוטוריקה.

דוכן של אוטודיפו עם מטענים לפלאפון וג'אנטים סיניים במבצע, אה וכן, מים לוישרים 2 ב20, לא קניתי.

דוכן צעצועים דגמי מכוניות ודוכן שמוכר רק "דמויי קליפרים" של BORBET להדבקה על הקליפר ברכב, כמו שאמרתי, מוטוריקה.

שלא נשכח את אולם התצוגה של חיל החימוש המרהיב (לא מזלזל, אבל לא מעניין ובטח לא לשלם על זה).

את תצוגת כבאיות האש שזרקו בשמש בצד בין איזה ביתן לביתן , טנק סימן 4 מתבשל לו בשמש בחוץ......זהו!

(אה כן, תצוגת אופנועים ישנים של אנשים פרטיים , אישית לא אוהב אופנועים, אז לא מעניין).

שנה שעברה אמרתי, שהשנה לא אלך, השנה היה יותר גרוע, שנה הבאה לא אלך (כן בטח).

• תוכן חדש...