Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומוטור 2015 - מי, כמה ולמה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה כיף, לא יכול לחכות כבר ללחמניות כשרות מתפרקות ב30 שקל, מחיר תלת סיפרתי של כרטיס כניסה, ערסים מכובסים וילדים מנוזלים, ובעיקר תצוגה של מכוניות חדשות שהוצגו בעולם בז'נבה 2013

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פראייר אמיתי מי שהולך.

זה מזמן לא תערוכת רכב כבר מזמן. זו תערוכה של דוכני אביזרי רכב במחירים מנופחים, המון ילדים וערסים דוחפים , אוכל במחיר מנותק מהמציאות , מחיר כרטיס כניסה במחיר של טיסה לאילת , אה ויש גם כמה מכוניות.

אז בהצלחה לכל הפראיירים שמתכוונים ללכת לדבר המביש הזה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

הבנתי שהשנה יהיה שוב ביתן של פרארי ורכבי על (בטח שוב מאנשים פרטיים עם פרארי,אסטון מרטין ומזראטי).

יהיה אולם של סירות יוקרה ויאכטות (מה זה קשור לרכבים בדיוק?!).

אולם של קונספטים (רק שלא יביאו קונספט של רנו קנגו משנת 2013).

ועוד כמה אולמות שאפשר להשתעמם בהם.

בכל מקרה,אמרו שהשנה המחיר של הכניסה יהיה יותר זול,מעניין כמה.

זאת התערוכת רכבים היחידה בארץ,עם כמה שהם רוב הזמן על הפנים,אי אפשר לבוא ביותר מדי תלונות,עד שלא יהיו עוד תערוכות כאלה זאת כרגע היחידה,אז עדיף לנסות להנות לפחות מזאת.

בית"ר נורדיה ירושלים !

פורסם

לא יודע מה אתכם אבל אני שנה שעברה נכחתי בתערוכה ורכשתי שם קוצץ סלט. אז אפשר לומר שהנסיעה לא הייתה לחינם

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
למי שכן בוחר ללכת.

יש למשהו המלצה מתי הכי פחות עמוס?

תודה לעונים.

אני הייתי הולך ב-6.4.15 או ב-7.4.15.

היום הראשון (5.4.15) כולם יתלהבו ויהיה בלאגן והם לא יהיו מסודרים בכלל,אתה לא תהנה לדעתי,כנ"ל גם לגבי היום האחרון של התערוכה (8.4.15).

הימים באמצע לדעתי אני פחות עמוסים ויותר מסודרים,אני אישית חושב שאני אלך ב-7.4.

בכל מקרה אין הגבלה של כרטיסים,הם רושמים שבגלל הפקקים והעומס כדאי להגיע לפני 12 בבוקר או אחרי השעה 14:30 (התערוכה פתוחה בין 10 בבוקר ל-20:00 בערב).

בית"ר נורדיה ירושלים !

פורסם

אני לא מצפה שבארץ יהיה ברמה כמו בחו"ל אבל הייתי רוצה שהם ישאפו לפחות להגיע לשם, שיביאו רכבים מעניינים.

לגבי זה שלא ניתן להיכנס לרכבים אני מבין אותם בכל זאת מדינת ישראל, אבל כן הייתי רוצה רכבים מעניינים ולא דוכנים של אביזרי רכב.

אני אחכה לראות רשמים של אנשים מהתערוכה ואז אחליט אם ללכת.

פורסם
הבנתי שהשנה יהיה שוב ביתן של פרארי ורכבי על (בטח שוב מאנשים פרטיים עם פרארי,אסטון מרטין ומזראטי).

יהיה אולם של סירות יוקרה ויאכטות (מה זה קשור לרכבים בדיוק?!).

אולם של קונספטים (רק שלא יביאו קונספט של רנו קנגו משנת 2013).

ועוד כמה אולמות שאפשר להשתעמם בהם.

בכל מקרה,אמרו שהשנה המחיר של הכניסה יהיה יותר זול,מעניין כמה.

זאת התערוכת רכבים היחידה בארץ,עם כמה שהם רוב הזמן על הפנים,אי אפשר לבוא ביותר מדי תלונות,עד שלא יהיו עוד תערוכות כאלה זאת כרגע היחידה,אז עדיף לנסות להנות לפחות מזאת.

תודה. מקווה שיהיה שווה.

פורסם
שנה שעברה באתי לצלם איזה רכב והדוגמנית ישר התיישבה על מכסה המנוע בפוזה דוגמניתית משהו עם חיוך רחב שלא יבייש את נשיא ארה"ב.

כשביקשתי ממנה לזוז כי היא מסתירה את הרכב, היה לה מבט של WTF?!

אכן סיפור של גאווה!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אולי זה אני, אבל אם יש דבר שאני שונא, זה שמביאים דוגמניות שיהיו ליד הרכבים.

חצאית מיני, עקבים דקים, חזה, חיוך.........

לא מעניין!!, באתי לראות את הרכב, הרכב זה הדוגמנית בעיני.

ולא רק בארץ אלא בכלל, רכבים בלי דוגמניות.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

לא מעניין זה נכון.

לך תסביר לאישה אחר כך למה עשית בוק לדוגמניות בלבוש מינימליסטי במקום מכוניות. ..

כאב ראש לא קטן לפעמים.

במיוחד עבור אנשי דת ומסורת, שכן רוצים לצלם את מה שהם שילמו עבורו.

M-TECH E46

פורסם (נערך)

מ 1998 לא ביקרתי באוטומוטור, וטוב שכך.

געגועי לדוכן של אוטופרט וסאוואנת ההדגמה של רוקפורד וסרווין.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

באמת הדוגמניות זו בעיה, או שאי אפשר לצלם את הרכבים בגלל אנשים שדוחפים אותך או שהדוגמנית מסתירה את הרכב,

אבל מצד שני חצי מההורים באים בשביל הדוגמניות, אפילו שהלכתי עם סבתא שלי היא צילמה את הדוגמניות ולא את המכוניות.\

ולא הבנתי למה צריך אותן בכלל.

רועי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כדי למשוך יותר קהל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
שנה שעברה באתי לצלם איזה רכב והדוגמנית ישר התיישבה על מכסה המנוע בפוזה דוגמניתית משהו עם חיוך רחב שלא יבייש את נשיא ארה"ב.

כשביקשתי ממנה לזוז כי היא מסתירה את הרכב, היה לה מבט של WTF?!

.

אפשר לראות את התמונות בשביל להגיב על זה?

אייל

• תוכן חדש...