Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומוטור 2015 - מי, כמה ולמה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי ולעצרנו אני שומע כל שנה דברים רעים על התערוכה, אולי מארגני האירוע פעם אחת יבינו שבכדי לגרום לקהל "האיכותי" לבוא צריך יותר סדר ויותר דגמים.

בעצם במחשבה שנייה, לא ממש אכפת להם, הריי את הכסף הם ישלשלו בקלילות לכיס, ידחסו אנשים בלי סוף.

אני מקווה באמת ובתמים שהשנה אולי תבוא הבשורה ותהיה תערוכה טובה, אם לא אפילו המבצע של 1 + 1 בלאומי לא יהיה שווה את החום, הסבל, הבלאגן.

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו שכתבת, לא באמת אכפת להם אם הקהל שמגיע הוא "איכותי" או לא, אכפת להם לעשות כמה שיותר כסף ולכן הם מכניסים את כולם כולל אלו שרק חיפשו מקום לצאת אליו ו"היי יש תצוגת מכוניות שנתית".

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
חס וחלילה. אני בסך הכל מודה בטעות שלי. בראבו למכירה.

פעם הבאה אתה תקשיב לי ותקנה סובארו אימפרזה 1.6 אוטומטית. במקרה אני מכיר אחת, מודל 2005 צבע כסף. אני דיי בטוח שהבעלים יהיה מוכן לקחת ממך את הבראבו כי הוא נחמד כזה :wink:

פורסם
א. מצטער שהבכיינות שלי מפריע לך, לא ממש.

אל תקח אותי קשה, זה לא אישי אלא התייחסות כללית.

ג. הדוגמנית מפריעה לי, אני בא להנות עם עצמי, בשביל עצמי ולא בא בשביל האנשים האחרים שבאים.

אני מגיע כי אני רוצה לראות את הרכב עצמו ולא את הפדיקור של הדוגמנית ולצלם את הרכב, הרכב הוא הדוגמנית בעיני.

לגיטימי אבל בהנחה שבכל רגע נתון יהיו סביב כל רכב לפחות איזה 10-20 איש, באמת הדוגמנית (מוצלחת יותר או פחות) היא זו שתקלקל לך? לא כזה קשה לצלם את הרכב בלי להכניס אותה לפריים ומעבר לזה אתה גם צריך להבין שזו לא תכנית לפי בקשתך, דוגמניות יש בכל תערוכת רכב ואתה לא היחיד שמתכנן לבקר בתערוכה, יש עוד כאלה וחלקם אולי כן יהנו למראה בחורה יפה בסמוך לרכב.

ד. ניתן להמתין בנימוס שמישהו יפנה את מקומו, להיכנס ולצפות ברכב.

כל דבר חייב אלימות?, כל דבר חייב דחיפות?, אי אפשר בלי "בבקשה"?, אי אפשר בלי "סליחה"?.

אתה לא צריך לשכנע את המשוכנע, אני גם בעד נימוס ותרבותיות וחושב שאיפה שזה קיים אפשר להנות יותר.

ועכשיו בוא נהיה כנים עם עצמנו לרגע- נניח וישימו סדרן שזה כל תפקידו, לווסת את האנשים שנכנסים לצפות בכל רכב ורכב.

תוך כמה דקות אתה חושב שהעניין מתדרדר שם לאלימות עם איזה ערס תורן שלא אהב את זה שהסדרן אמר לו להמתין או שעליו לצאת מהרכב כדי לאפשר לאחר להכנס אליו?

ה. אז בגלל שאנחנו חיים במדינה שבה תרבות הערס היא תרבות שולטת, כולם צריכים לסבול?.

אי אפשר להוקיע ולהקיא את התרבות הזו החוצה?, חייבים להמשיך ולחיות עם זה, כי "ככה זה פה"?

אפשר, רצוי ואפילו חייבים להוקיע את התרבות הקלוקלת שמתפתחת אצל יותר מדי אנשים בחברה הישראלית אבל עד שזה יקרה- כן, כנראה שכולם יסבלו.

קח מצב היפוטטי, אתה היום הבעלים של אוטו איטליה, יבואנית פרארי ומזראטי בישראל ופונה אלייך מארגן התערוכה בהצעה שתציג את רכבייך בתערוכה ושיהיו נגישים לקהל הרכב שיוכל "למשש את הסחורה".

אתה תסכים להציג את רכבי היוקרה שלך לקהל הרכב שיוכל לפתוח דלתות ולשבת במכונית?

בקיצור, אם זה הרע במיעוטו ואתה מסכים לחיות ככה ומקבל את זה ככה, עצוב לי.

אריאל,

אני לא מתגורר בישראל ולכן השאלה האחרונה שלך לא רלוונטית עבורי.

אני כן יכול לומר לך שזה עצוב שזה ככה כי בשורה התחתונה מי שאכן מתורבת בהחלט סובל בגלל אותה קומץ\רוב (אתה תחליט) שאינם מתורבתים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אריאל,

אני לא מתגורר בישראל ולכן השאלה האחרונה שלך לא רלוונטית עבורי.

אני כן יכול לומר לך שזה עצוב שזה ככה כי בשורה התחתונה מי שאכן מתורבת בהחלט סובל בגלל אותה קומץ\רוב (אתה תחליט) שאינם מתורבתים.

כאשר אתה מביא רכב שעולה 1,000,000 שקל אז וואללה, לא הייתי משאיר אותו פתוח וגם לא באירופה.

אבל רכבים שאמורים להיות רכבים עממיים, אני חושב שניתן וצריך להשאיר פתוח, הרי זה רק יתן לך אפשרות לפרסם את הרכב.

מצד שני, בדיוק כתבתי היום, אני עוף מוזר פה.

אני מאמין ב-"תודה", ב-"בבקשה", בלפתוח את הדלת ולתת לאדם להיכנס קודם שאני יוצא, להמתין שמישהו ירד מהרכבת ואז לעלות.

וכן, אני אוכל חרא עם הדברים האלה, כי הרבה מסתכלים עלי מוזר, עוקפים אותי, דוחפים אותי, אבל אני אמשיך להתנהג כך.

כך חונכתי על ידי הורי, כך אני מאמין שצריך להתנהג וכך צריך לעשות.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אריאל אני מסכים עם הדברים שכתבת אבל כאמור יתכן שבאמת נוצר מצב שאלה המתורבתים נפגעים בגלל אלה שאינם מתורבתים.

בכל אופן, ממה שאתה כותב עולה שחונכת היטב, גם אני חונכתי על אותם כללי נימוס ותרבות ואכן כך צריכים אנשים להתנהג.

אתה לא עוף מוזר וגם אם אכן היית כזה תמיד תזכור שעדיף עוף מוזר מבבון ארצישראלי מצוי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מחיר הזוי לגמרי.

הייתי מגיע אם הייתי משיג כרטיס חינם או בהנחה של לפחות 50%, מכיוון שיש לי עלויות נוספות של דלק מהצפון וחניה בדרייב אין.

חוץ מזה זה גם מאוד תלוי מיהם היבואנים שיציגו, כי אם לשפוט לפי שנים קודמות זאת היתה תערוכה שהעליבה את חובב הרכב המצוי.

התערוכה הנורמלית האחרונה היתה ב- 2008, כאשר משנת 2010 החלה ההידרדרות המצערת ומאז גם לא נסעתי.

פורסם
קצת עדכונים...

http://www.ravmotor.co.il/

http://cars.walla.co.il/item/2826013

95 ש"ח במכירה במקום, ללא הנחה.

מאמין שיהיו הנחות מועדי עובדים / "חבר" וכו'.

כמו שאמרת יש הנחות

לחברי קרנות השוטרים המחיר 66 ש"ח

אני מאמין שגם לשאר הארגונים יש הנחות בסדר גודל דומה.

פורסם

בלאומי קארד יש 1+1 על כרטיס לאוטומוטור משמע פחות מ-50 ש"ח לכרטיס. מחיר מקובל לחלוטין.

פורסם

הבנתי שהיום התקיימה מסיבת העיתונאים המסורתית שלפני התערוכה- מישהו היה ויכול לומר מה צפוי לנו השנה?

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

טוב חברים,

היום היום הראשון לתערוכה... מי הזריז שיעלה כאן כמה רשמים ראשונים?

לא שאני מצפה ליפול מהכסא בגלל איזה הפתעה מטורפת, אבל אני כל שנה/שנתיים - עם תקווה שאולי השנה יהיה יותר טוב..

בברכה!

יונתן.

פורסם

מצטרף לשאלה. השגתי כרטיס חינם ואני מתלבט אם לנסוע מהצפון, בכל זאת יש עלויות דלק וחניה.

אילו יבואנים משתתפים בתערוכה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם החלטת שאתה נוסע (למרות כל האזהרות של המטה ללוחמה בטרור), שים את הרכב בחניון המקורה של לב המפרץ וסע ברכבת. לא שווה את הטירטור של להיות עם רכב בת"א.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...