Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומוטור 2015 - מי, כמה ולמה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פפחחחחחח אין להם בושה עוד לעלות ל 95 ש"ח על תצוגה מבזה של רכבי ליסינג?!

אפילו עם היו לי כרטיסים חינם (שיכולתי להשיג) רגלי לא היתה דורכת שם.

הבזיון שהיה לפני שנתיים הספיק לי.

דווקא ליסינג לא היה שם הפעם...

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אויש כמה תלונות כמה טענות, אפשר לחשוב חצי מהכותבים פה מומחים המחזיקים בחצר הבית מינימום 3 מזארטי ו2 למבורגיני ו"לא מתלהבים" מזה,

היינו שם היום, בבוקר הגענו , הכרטיסים חיכו בקופה 1 + 1 , נכנסנו לביתן הראשון , היה נחמד מאוד לראות את המזארטי והלמבורגיני, משם המשכנו הלאה לביתנים הבאים, רכבי השטח היו נחמדים , ולסקפטיים היה גם אפשרות לגעת בהם קצת (אם כי מרחם על הבחור עם המטלית שעבר כל דקה לנגב) , המשכנו לביתנים הבאים, לאופנועים, למכבי האש ולתצוגה של חימוש (לא הכי עניינה אבל העברנו מבט) , היתה שם מיאטה מצועצעת שעשו אותה דריפטים בשטח מצומצם, פיאט בראבה אוטומטית סטייל "משופרת" , והרבה צעצועים מסביב. האופנועים היו נחמדים.

לי היה נחמד, דרך סבבה להעביר את הבוקר צהרים , הבת זוג שכלל לא חובבת את התחום הזה יצאה לגמרי מתלהבת מהמכוניות ואפילו באה בגישה שמעניין אותה לנהוג או לנסוע ברכב מאלו שהוצגו (נו מיילא , נחשוב על משהו ליום הולדת עבורה)

היה נחמד פלוס, לא צריך להיות קטנוניים וספקטיים, זה לא שיש לנו בארץ יותר מדי אירועים כאלו שיש על מה להשוות.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אז כן הייתי היום. בשורה התחתונה , התערוכה משנה לשנה מאכזבת יותר, אבל אני עדיין לא מצטער שהלכתי.

האולם של אסטון מרטין היה מאוד מרשים לטעמי!!! ראינו קצת "דריפטים" עם המיאטה, הדבר עשה "וואו" לאחי הקטן. בשורה התחתונה חזרנו מרוצים.

לא מבין למה אתם משלמים על חניה מאחורי הלונה פארק יש מלא חניה חופשית הגעתי באזור 11 והיה מקום לפחות לעוד 100 רכבים לידינו.

uploadfromtaptalk1428512415716.jpguploadfromtaptalk1428513044292.jpg

פורסם

לצערנו לא הולכים לשנות את הקונספט של התערוכה.

ביקורות של חובבי רכב ימשיכו לא לעניין אותם לאור העובדה שהקופות היו מלאות.

היתה לי אופציה ללכת כי סיימתי מוקדם לעבוד כל יום, אבל ויתרתי על החוייה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בזבוז זמן ומלכודת לילדים פראיירים .

שרוצים לראות רכבים שלא רואים בכבישי הארץ.

מי שהכי לא בשכל זה היבואנים , הרי באים כל כך הרבה אנשים חובבי רכב תמכרו גאדגטים לרכב , אבל לא !!!רק אוכל ושטויות במחירים מופקאים ! כלום לאדם מבוגר שרוצה לפנק את הרכב שלו .

פורסם

אין בעיה עם זה שלא נותנים לכל עשרות האלפים שהגיעו לשם למשש ולעשות נסיעות מבחן על הפרארי, אבל לפי התמונות נראה שגם את הרכבים לא ממש רואים ורק צופים עליהם מהיציע מאחורי גדר מרוחקת.

אני זוכר מהתערוכה היחידה שהייתי בה לפני כמה שנים, שניתן היה ללכת מסביב וגם להציץ פנימה לרוב הרכבים ולא רק לעמוד בתור בשביל לראות אותם מרחוק.

פורסם
בזבוז זמן ומלכודת לילדים פראיירים .

שרוצים לראות רכבים שלא רואים בכבישי הארץ.

מי שהכי לא בשכל זה היבואנים , הרי באים כל כך הרבה אנשים חובבי רכב תמכרו גאדגטים לרכב , אבל לא !!!רק אוכל ושטויות במחירים מופקאים ! כלום לאדם מבוגר שרוצה לפנק את הרכב שלו .

היו שם דווקא לא מעט ביתנים למכירת ציוד לרכבים , אני לא מדבר על אוטודיפו ושות' אלא על קצת מעבר, היות שלא באתי לשם להוציא כסף , התעלמתי מקיומם, אבל המחירים שם בהחלט לא זולים , אפשר גם להבין למה, אני בטוח שמפעילי התערוכה לא ממש נתנו להם שטחים להצגה ומכירה כגמילות חסדים.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
לגבי הפיצוצים של מקס פאוואר, שניה לפני שהציגו את ההונדה, טהוניה מהאח הגדול עשתה סיבוב על רכב עם גלגלי עזר.

כשהסיוויק התחילה להפציץ, בדיוק עברתי לידה ושמעתי אותה אומרת" החרא הזה רק רעש עושה"

איזה ערסית

טהוניה? ערסית?! לאאאא, לא יכול להיות! :shock:

עכשיו אתה מבין למה אחרי הזכייה שלה נדרתי לא לצפות עוד ב"אח הגדול"?

נקווה ששנה הבאה דורון גילר ישכיל ויעשה תערוכה עם כל היבואנים.

לא שיש לי מידע מבוסס, אבל לדעתי זה לא שהמארגנים לא השכילו לפנות ליבואנים, אלא היבואנים הם אלה שאינם מעוניינים להשתתף בתערוכה. דוגרי, אני יכול להבין אותם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אז לי יש מידע מבוסס ואתה מאוד צודק. הם לא רוצים להגיע בגלל עלויות.

עדיין, אם הוא ידרבן אותם, יוריד את מחירי השכירות של הדוכנים שלהם שם וכ', אז הם יגיעו. הכל בידיים שלו, שיחליט אם הוא רוצה להשקיע.

היבואנים גם מתלוננים שיש להם עלויות שינוע של המכוניות על הגרר, הקמת תפאורה במקום, ותיקון נזקים של עוקרי סמלים וידיות הילוכים למיניהם.

שמארגן התערוכה יתחשב ביבואנים והם יתחשבו בו. זה צריך להיות הדדי.

• תוכן חדש...