Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומוטור 2015 - מי, כמה ולמה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

פפחחחחחח אין להם בושה עוד לעלות ל 95 ש"ח על תצוגה מבזה של רכבי ליסינג?!

אפילו עם היו לי כרטיסים חינם (שיכולתי להשיג) רגלי לא היתה דורכת שם.

הבזיון שהיה לפני שנתיים הספיק לי.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

באמת לא היה להיט ולא היו כמעט מכונית. עשו קצת שרירים עם המזארטי כשהייתי ונתנו תצוגה שנוסעים עם הרכב ואיך הוא נשמע אבל זהו.

הייתה תצוגת דראג ודריפטים מינימלית של סיויק 500כ"ס ואימפרזה 700כ"ס משופרות שעשו בעיקר רעש ופיצוצים אבל הרחבה הייתה כל כך קטנה שעד שמשהו זז כבר היו צריכים לתת ברקס וזה בזיון.

הפרארי היו מהממות אבל אפשר גם לראות אותן בחינם בתצוגה באולם של פרארי.

מעבר לזה דל ביותר ולא שווה את הכסף. לפחות את שלי קניתי בהנחת בהצדעה.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

קרה מקרה ואני צריך להסיע את אחותי לת"א, אז אני אקפוץ בכל זאת לתערוכה בזמן שהיא תעשה את הסידורים שלה, בעיקר כי אני לא משלם על זה גרוש (לכל השאר - לא להגיע. לא שווה שקל).

יש לי כרטיסי VIP חינם וחניה חינם ובקיצור הכל חינם.

מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך אני מגיע לחניון שנמצא בתוך גני התערוכה שער 1 (שער הרכבת), או חניון שער 9 (ליד תחנת הדלק פז כשנוסעים ממזרח למערב)?!

אני מהצפון וזה סינית בשבילי. מה לשים בוויז? עדיף לחניון שנמצא בתוך גני התערוכה, נשמע טוב פשוט.

תודה ענקית.

פורסם

לדעתי , צריך לשלול מהמארגן הראשי (או י שזה לא יהיה) של אוטומוטור , את היכולת לקרוא לתערוכה הזאת אוטומוטור , או בכל שם שקשור לעולם הרכב והמוטוריקה .

שיקרא לזה בכל שם אחר , ועדיף פשוט תערוכת אטרקציות וזהו , כי זה באמת מה שזה נהיה בשנים האחרונות , כפי שהרבה פה כבר כתבו כך .

פשוט ביזיון , שהמארגנים של אוטומוטור יפסיקו לעשות בושות לעצמם !

אני שמח שלא הלכתי לא השנה ולא בשנה שעברה , וגם לא אלך בשנים הבאות אם המצב לא ישתפר משמעותית בתערוכה הזאת , לדעתי גם כל חובבי הרכב ה''אמיתיים'' פשוט צריכים להפסיק ללכת ל''תערוכה'' הזאת .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

מצד אחד רוב ייבואני הרכב לא הגיעו, מצד שני אפשר להגיע לסוכנויות ולראות מה יש להם להציע.

היה נחמד להיחשף לרכבים של אסטון מרטין והמופע שלהם חביב.

הבומים מהמנוע של מקס פאוור קצת דופקים בראש אבל מזרימים קצת את האדרנלין.

בעולם האופנועים תצוגת האספנות מאוד מעניינת למי שאוהב וגם אנחנו הצגנו.

לדעתי (הלא אובייקטיבית) המייצג שלנו היה אחד הדברים היותר מעניינים שם 20150405_110644_zpswemttty3.jpg

סה"כ שווה 45 ש"ח למי שקנה 1+1 ואפילו יותר למי שחיפש להעביר כמה שעות עם הילדים.

בעלים של Custom Powder Coat

צביעה חשמלית בתנור

הפרוייקטים שלי:

שיפוץ virago 500, שיפוץ VX80

פורסם

בסוף נסעתי בלי החבר, אז מי שרוצה כרטיס חינם מוזמן לבוא לקחת מיקנעם החל מעוד שעה וחצי. לשלוח הודעה פרטית עם טלפון. התערוכה עד 22:00.

פורסם
כן, ליגת העל אתה יודע למה היא שווה. אם היא לא מינימום ליגת האלופות זה לא שווה. הקיצר, בזבוז זמן טוטאלי.

אני בדרך למשחק של מכבי בברלין אז זורם איתך על בונדסליג :-)

לגבי הפיצוצים של מקס פאוואר, שניה לפני שהציגו את ההונדה, טהוניה מהאח הגדול עשתה סיבוב על רכב עם גלגלי עזר.

כשהסיוויק התחילה להפציץ, בדיוק עברתי לידה ושמעתי אותה אומרת" החרא הזה רק רעש עושה"

איזה ערסית

פורסם

אז נסעתי בסוף הבוקר, עם ציפיות מאוד נמוכות והאמת הופתעתי לטובה. הגעתי חצי שעה לפני שעת הפתיחה, היתה מלא חניה וחניתי בפנים ליד הכניסה של פרארי.

תצוגה מאוד מרשימה של פרארי ומזראטי (אוטו איטליה) במגוון צבעים, כולל הדגמות של קיפול גג חשמלי, התנעות ולחיצה בניוטרל, וסיבובים על הבמה - סרטון בהמשך. כל הרכבים כמובן נעולים עם סרט שלא ניתן להתקרב.

איילון מוטורס הגיעו עם דגמים שונים של פורד ולינקולן, הם לא שמו סרטים והאורחים נשענו על המכוניות, ובעצם כל המכוניות היו מלאות בסימני ידיים על הפח והשמשות של ילדים בעיקר.

הרולס רויס השחורה יפה, לא הייתי קונה כזה רכב אבל אני לא דוגמא...

חברת המזרח הגיעה עם הקולקציה שלה של לנד-רובר, אולם יפה גם לאסטון מרטין.

תצוגת דו גלגלי מרשימה, גם קטנועים סיניים חשמליים היו שם וגם אזור של אוטו דיפו שהביאו פריטים נבחרים מהחנויות שלהם.

אני רוצה לומר שהתערוכה הזאת שווה כל שקל שהשקעתי על הכרטיס והחניה - 0 שקלים עגולים. יותר מזה לא הייתי משקיע ולא הייתי בא.

מארגן התערוכה, דורון גילר, ישכיל אם יחזיר את כל רחוב המסגר קומפלט לתערוכה. דחוף - כבר משנה הבאה, כי כרגע זה פשוט לא זה.

תמונות יש לי המון, אבל רק אם תרצו אעלה כי כבר העלו קודם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אם זה היה בחינם לא הייתי נוסע לשם ועוד בחום הזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש מזגן באוטו אז לא סבלתי מהחום, בקבוק מים 1.5 ליטר שהבאתי מהבית (אז לא שילמתי שם על שתיה) ונסעתי דרך כביש 2 אז גם לא שילמתי על הנסיעה הזאת בכבישי אגרה כלום.

כשמגיעים לתערוכה שהמארגנים לכאורה זלזלו בה ביחס לשנים קודמות (2008 ומטה) - צריך להתארגן בהתאם ולא לשלם כלום על כלום, אחרת לא באים מבעוד מועד. :-)

נקווה ששנה הבאה דורון גילר ישכיל ויעשה תערוכה עם כל היבואנים. אבל מה שכן, היה מפוצץ שם, עוד בשעה 9:40 היה תור ענקי בכניסה והפתיחה היתה בכלל ב- 10. מכיוון שעניין אותי מאיפה אנשים השיגו כרטיסים, הצצתי בהמתנה וגיליתי שאנשים אשכרה שילמו על הכרטיסים... חלק מחירים מלאים וחלק במבצע של 1+1.

גם אחרי שעה וחצי שיצאתי משם היו תורים בקופות לקניית כרטיסים, הקופות שלהם עבדו חזק - וזאת קצת בעיה אם רוצים תערוכה טובה בשנה הבאה.

פורסם

חברים לפני שעה הגעתי משם . איך הם לא מתביישים לא היה שם כלום פשוט כלום .

4 ביטנים ועוד כמה בחוץ זהו . בושה מזל שקניתי בנחות את הכרטיסים . ככה אין מצב הייתי הולך .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• חברי המעגל הראשון
פורסם
יש מזגן באוטו אז לא סבלתי מהחום, בקבוק מים 1.5 ליטר שהבאתי מהבית (אז לא שילמתי שם על שתיה) ונסעתי דרך כביש 2 אז גם לא שילמתי על הנסיעה הזאת בכבישי אגרה כלום.

כשמגיעים לתערוכה שהמארגנים לכאורה זלזלו בה ביחס לשנים קודמות (2008 ומטה) - צריך להתארגן בהתאם ולא לשלם כלום על כלום, אחרת לא באים מבעוד מועד. :-)

נקווה ששנה הבאה דורון גילר ישכיל ויעשה תערוכה עם כל היבואנים. אבל מה שכן, היה מפוצץ שם, עוד בשעה 9:40 היה תור ענקי בכניסה והפתיחה היתה בכלל ב- 10. מכיוון שעניין אותי מאיפה אנשים השיגו כרטיסים, הצצתי בהמתנה וגיליתי שאנשים אשכרה שילמו על הכרטיסים... חלק מחירים מלאים וחלק במבצע של 1+1.

גם אחרי שעה וחצי שיצאתי משם היו תורים בקופות לקניית כרטיסים, הקופות שלהם עבדו חזק - וזאת קצת בעיה אם רוצים תערוכה טובה בשנה הבאה.

בכלל לא קשור למזגן, לעמוד בחום הזה בתורים ולהיות מוקף במלא אנשים עם ילדים רק בשביל לראות כמה מכוניות על שלא מעניינות אותי ושבחיים לא יהיו לי זה מיותר גם בחינם לדעתי. אופנועי אספנות אפשר לראות גם במפגשים קרובים לבית של רכבי אספנות.

סתם חבל על הנסיעה, במיוחד בימים כאלה שהכביש מלא במטומטמים בכמות גבוהה מהרגיל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...