Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומוטור 2015 - מי, כמה ולמה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רעיון טוב, אבל אם אני נוסע אני צריך לעצור בדרך אצל אחד היבואנים ולקחת את הכרטיס, וגם לאסוף חבר שיחכה לי 20 ק"מ מכאן אז לצערי זה לא יתאפשר.

בת"א באמת סיוט לנהוג בשעות מסוימות וזה מצב שהולך ונהייה גרוע יותר בגלל כמות המכירות של רכב חדש. חבל שלא מסדרים כאן תחבורה ציבורית נורמלית.

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בגדול, תבקש מהחבר לעבור אצל היבואן, ושיבוא באוטובוס.

באמת שאין יותר נוח מלבוא לגני תערוכה ברכבת. מורידה אותך בכניסה.

אבל בואו נחזור לעיקר:

חוויות אנשים! חוויות!

מה יש שם? איזה מותגים לא הדירו רגליהם מהתערוכה,

אני יודע על פרארי, יודע על אסטון, יודע על רולס רויס.

יש עוד מה לראות שם?

בברכה!

יונתן.

פורסם

הייתי בשנה שעברה ופשוט הזדעזעתי

אני זכרתי את אוטומוטור כחוויה של אולמות תצוגה של עשרות יצרנים , לבחון דגמים לשבת במכוניות כמו אולם תצוגה אחד גדול, הצגות חביבות וחוויה מוטורית.

שנה שעברה הייתה סביב מספר סדנאות של מכוניות מאחורי גדר, כמה רכבי קיה נעולים ו3 אופל אדם...בניגוד לעבר שיכולת להרגיש תערוכת רכב אמיתית מצאתי את עצמי במופע מטופש שרואים קריין אומר על מזרטי שעולה לפודיום "יש גג! אין גג! איפה הגג?!" והייתי מעט מבוייש, תוך שעה יצאתי משמה והצטערתי על כל שקל שבוזבז.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כבר ב 2008 זה היה מסריח. אבל תמיד יהיו אנשים שילכו לזה ויחזרו לפורום להתלונן כמה עלוב זה. מסורת שכזאת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

תמונות ראשונות מהתערוכה:

https://www.facebook.com/FerrariMaseratiIsrael/posts/880656498663520

יש כמה מכוניות על, מעבר לזה שום יבואן רכב רגיל לא משתתף בתערוכה.

היבואנית היחידה שמשתתפת היא חברת המזרח, יבואנית לנד רובר.

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-32176-%D7%A8%D7%92%D7%A2-%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%99-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%98%D7%95%D7%A8.aspx

עכשיו השאלה היא האם כדאי להגיע לתערוכה מהצפון בשביל כמה מכוניות על? הכרטיס חינם, החניה והדלק לא.

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

הייתי שם, חזרתי לא מזמן.

ממליץ לך לא להגיע, יש ביתן של פרארי / מזראטי ושל אסטון.

מעבר לזה יש לנד רובר כפי שצוין.

יש עוד ביתן או שניים עם אוטודיפו וקצת טיפוח לרכב.

אכזבה.

פורסם
הייתי שם, חזרתי לא מזמן.

ממליץ לך לא להגיע, יש ביתן של פרארי / מזראטי ושל אסטון.

מעבר לזה יש לנד רובר כפי שצוין.

יש עוד ביתן או שניים עם אוטודיפו וקצת טיפוח לרכב.

אכזבה.

אכזבה? ממש לא.

כל מי שיטרח ויקרא שרשורים משנים קודמות יבין מיד במה מדובר.

ומי שבכל זאת טורח ומבזבז מזמנו וכספו, אז מגיע לו...

מדוע שאמרגן התערוכה יטרח על משהו ראוי יותר כשפרנסתו מובטחת, בידעו שעמישראל ימשיך לקטר ולשלם?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אפילו הפרסומת בטלויזיה (שאורכה לא יותר מ 5 שניות) מאלצת את גיל קומר לזרוק שמות מפוצצים לאוויר כדוגמת "פרארי" "מזארטי" ו "מאזדה 3" (טוב נו, לא באמת נאמרה שם מאזדה 3) עם תמונות שנלקחו מגוגל. על הרוב זה ככל הנראה עובד.

פורסם

עכשיו השאלה היא האם כדאי להגיע לתערוכה מהצפון בשביל כמה מכוניות על? הכרטיס חינם, החניה והדלק לא.

אני לא מבין מה יש לבזבז את הזמן בשביל לראות כמה רכבים נעולים, בלי לעשות עליהם סיבוב במסלול וכו'...

מה מושך אותך לשם?! לך תעשה על האש...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אוקיי, הבנתי. ויתרתי על הנסיעה לשם.

אז זאת תהיה הפעם החמישית שאני מחרים את התערוכה הנ"ל בעקבות היעדר יבואנים.

אני חושב שמארגני התערוכה צריכים להתבייש על כך שדרדרו את תערוכת הרכב היחידה בישראל, שהצליחה כ"כ הרבה שנים, ממשהו גדול ויפה שכולם חיכו לו לבדיחה.

פורסם

לדעתי אוטומוטור באמת ירדה לרמה מאוד נמוכה. מה שכן אני בטוח שאמשיך ללכת לתערוכה מדי שנה בגלל שזאת כבר נהייה הרגל חחח ועדין אני חייב להודות שאני נהנה

מהתערוכה.

פעם אני זוכר שאמרתי שנניח צמפיון לא הגיעו השנה.

השנה חוץ מלנד רובר אף יבואנית לא הגיעה.

גם הענין עם פרארי הפך למאוס, כל שנה זה בדיוק אותו הדבר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנראה שיש הרבה כמוך שנהנים שם אחרת מזמן זה היה נעלם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פשוט בושה למה שהפכה התערוכה היחידה בארץ , אין לי מילים אחרות .

ואת האמת אני לא מבין , למה ?! , הרי יש בארץ קהל חובבי רכב וספורט מוטורי דיי רחב , אז למה זה נהפך לכזה ביזיון ? , פשוט עצוב , באמת עצוב .

ואני עוד חשבתי לתת לזה צ'אנס השנה וללכת לשם , עכשיו אני מבין שחבל , וחבל לא על הכסף , תאמינו לי לא אכפת לי היה גם לשלם 200 ש''ח בעבור התערוכה , אבל בעבור התערוכה ! , ולא בעבור ביזיון , אז פשוט חבל על הזמן .

כאשר הייתי בארצות הברית בקיץ שעבר , סתם נסענו באיזה יום לבלות ולטייל באיזה פארק לאומי בצפון קרולינה , לראות טבע מרהיב , אוויר נקי וכו' , וסתם ככה בדרך , לצד הכביש המפותל בין יערות , ניתקלנו באיזו חנייה גדולה לצד הכביש , ואחרי האטה והתבוננות של שניות ספורות הבנו שזאת הייתה תערוכת רכבים , כמובן ישר פנינו לשם , וזאת הייתה באמת תערוכת רכבים קלאסיים אמריקאיים , פשוט בחנייה רגילה לצד הכביש , רוב הרכבים היו פרטיים של אנשים חובבי רכב וקלאסיקה .

זאת באמת הייתה תערוכה , שפשוט שמה את התערוכה ''שלנו'' באור מצחיק ומזלזל .

זה עוד כלום , תאמינו לי , כאשר שם סתם מגיעים לאיזה חניון של מתחם חנויות או לחניון של וול-מארט , אפילו שם בחנייה הרגילה רואים הרבה יותר רכבים מעניינים ומדליקים מאשר אצלינו ב''תערוכה'' , פשוט מצחיק עד דמעות , אין לי מילים אחרות לתאר זאת .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

• תוכן חדש...