Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומוטור 2015 - מי, כמה ולמה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נקמיצ'י,

חיפוש best car ever יביא אותך לפאביה ספורט, הבראבו עוד לא שם, אבל לא רחוקה :lol:

אולי זה אני, אבל אם יש דבר שאני שונא, זה שמביאים דוגמניות שיהיו ליד הרכבים.

חצאית מיני, עקבים דקים, חזה, חיוך.........

לא מעניין!!, באתי לראות את הרכב, הרכב זה הדוגמנית בעיני.

ולא רק בארץ אלא בכלל, רכבים בלי דוגמניות.

יש את זה ביותר בכייני?

גילוי נאות,

הפעם האחרונה שביקרתי בתערוכת המכוניות המסורתית בפסח היתה פחות או יותר כשפרארי הציגה דגם חדש, F355.

אבל בואו לרגע נתייחס פה רגע לתלונות שלכם, לא מעט מכם מתלוננים על כך שהיבואנים לא מציגים אבל באותה נשימה מתלוננים על כך שיש בתערוכה "רכבי ליסינג", מישהו אמר שאין לו בעיה להפסיד יום עבודה כדי להגיע לתערוכה אבל הוא לא יעשה זאת בגלל מחיר הכרטיס (מניח שיום עבודה שלו שווה יותר מעלות הכרטיס), מתלוננים שיש תצוגת כלי שיט, שחם, שלחמניה כשרה עולה הרבה כסף ועוד שלל תלונות מגוכחות.

אז אומנם התערוכה האחרונה שביקרתי בה כאמור היתה איפשהו בשנות ה-90 אבל אני זוכר שהתעוררתי בבוקר, אבא שלי כבר היה עסוק בהכנת מצברה (או איך שקוראים למצה המטוגנת בביצה) וכמה סנדוויצ'ים כשרים שאותם שמנו בתוך תיק קטן יחד עם בקבוק מים וכך נסענו לתערוכה.

מקסימום אחרי כמה שעות קנינו עוד איזו נקניקיה ופחית שתיה באחד מדוכני המזון, לא משהו שמביא לפשיטת רגל.

תערוכה טובה יותר או פחות, זה מה יש, ישראל היא עדיין לא מעצמת רכב בינלאומית שמושכת את יצרני מותגי העל לבוא ולהציג בה ויבואני הרכב המקומיים לא ששים להציג בה כי ביננו- התערוכה הזאת לא הולכת לקדם במאום את גרפי המכירות שלהם, מה גם שהלקוח הפרטי בישראל לא ממש מעניין את רוב יבואני הרכב בישראל.

הדוגמניות שם כדי בכל זאת לתת איזו תחושה של שיק וחו"ל וזה בסדר גמור, העולם כולל מדינת ישראל לא צריכים להתנהל על ידי "מה יגיד הדתי התורן", מי שזה מפריע לו שפשוט לא יכניס את הדוגמנית לפריים של התמונה, מי ישמע יש 5 דוגמניות סביב כל רכב.

לא נותנים להתקרב לרכבים? זה בסדר גמור, הרי אם כולם היו יכולים להתקרב ולגעת ברכבים היתה לכם בעיה אחרת- במקום דוגמנית ש"מפריעה" לכם הייתם צריכים מזל"ט כדי לצלם את הרכבים וגם אז היו נכנסים לכם מליון אנשים לפריים (אבל זה היה פותר את הבעיה כי האישה לא היתה שואלת למה צילמת דוגמנית, מצד שני לך תסביר לה למה צילמת עשרות אנשים שאתה לא מכיר שמתגודדים סביב משהו שאתה לא רואה).

לא נותנים להכנס לתוך הרכבים? לגברת "שוקולד!@!#!!!!" ומר "פ'תח את הדלת!!!!!" ואדונית "זוז מהנדנדה!!!!" יש קרובי משפחה, מר "איך בא לי על הכפתור הזה", גברת "זה בסדר, אפשר עם הנעליים על המושב" ואחותה, גברת "לא נורא שטיפטפה לך הגלידה על ההגה".

חוסר תרבות גורם לסגירת דלתות, תרתי משמע.

בקיצור,

זה הרע במיעוטו ומזל שיש גם את זה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

את הדוגמניות לא צילמתי. הרוב לא נראות יותר מידי טוב וסתם לובשות חצאיות קצרות. אני לא בטוח אם עוד יש לי את התמונות משם.

נקמיצ'י, עדיף לקנות בראבו מאשר להיתקע עם סקודה לא?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אני זוכר שבשנת 2008 כל הרכבים של צמפיון היו נעולים. היתה השקה לפאביה החדשה דאז, הם הביאו את ה"ספורט" האדומה ועוד כמה ונעלו את כולן!

היה נציג מצמפיון ששמר על הפאביה שחס וחלילה לא יקרה לה כלום. רק שביקשתי שיפתח לי את הרכב כי אני רוצה לקנות כזאת (אז עוד הייתי עם הפיאט הקודמת) הוא התרצה ופתח את הרכב ונעל אותו מיד אח"כ חזרה.

עמדו הרבה אנשים ליד הפולו וגולף GTI ולא הסכימו לפתוח את המכוניות, אנשים התחננו רק לשבת בתוך הרכב! במקום זה היבואן התקין נורות פלורסנט ארוכות 18 וואט בתוך המכוניות (אלה ששמים במטבח בבית) כדי שהלקוחות הפוטנציאלים והמבקרים יוכלו להסתכל יותר טוב מבעד לחלון הסגור.

בדוכן של פיאט כל המכוניות היו נעולות ונפתחו רק אחרי שעה (הגעתי בפתיחה) ואז עיתונאים באו לסקר את ה- 500. בדוכן של הונדה עמדה הסיווק מה שגרר התנפלות המונית של ערסים ודחיפות, אני ויתרתי ויצאתי החוצה.

אבל מה שכן, היה על מה להסתכל מבחינת מכוניות, נוכחות מרשימה.

פורסם

אי אפשר להאשים אותו; אחרי הכל, אנחנו מדברים על פאביה ספורט אדומה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אי אפשר להאשים אותו; אחרי הכל, אנחנו מדברים על פאביה ספורט אדומה

חכה, עזוב את האדומה שהיתה נעולה בצד. לא ראית את השוס האמיתי: הכתומה! עמדה על הבמה המסתובבת עם דוגמנית שמלטפת אותה. ככה נותנים כבוד לפאביה :shock: אני צילמתי...

תמונה 262.jpg

פורסם

לא. תווים !

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

גילוי נאות,

הפעם האחרונה שביקרתי בתערוכת המכוניות המסורתית בפסח היתה פחות או יותר כשפרארי הציגה דגם חדש, F355.

אבל בואו לרגע נתייחס פה רגע לתלונות שלכם, לא מעט מכם מתלוננים על כך שהיבואנים לא מציגים אבל באותה נשימה מתלוננים על כך שיש בתערוכה "רכבי ליסינג", מישהו אמר שאין לו בעיה להפסיד יום עבודה כדי להגיע לתערוכה אבל הוא לא יעשה זאת בגלל מחיר הכרטיס (מניח שיום עבודה שלו שווה יותר מעלות הכרטיס), מתלוננים שיש תצוגת כלי שיט, שחם, שלחמניה כשרה עולה הרבה כסף ועוד שלל תלונות מגוכחות.

הדבר היחיד שמגוחך פה זה שאותם מתלוננים הולכים לתערוכה בכל זאת. אבל כל התלונות בהחלט במקום. התמורה לא שווה את מחיר הכרטיס לחלק מהאנשים, לא מעניין אותם לראות אופנועי ים בתערוכת רכב וגם מכוניות ליסינג של אלדן.

אז אומנם התערוכה האחרונה שביקרתי בה כאמור היתה איפשהו בשנות ה-90 אבל אני זוכר שהתעוררתי בבוקר, אבא שלי כבר היה עסוק בהכנת מצברה (או איך שקוראים למצה המטוגנת בביצה) וכמה סנדוויצ'ים כשרים שאותם שמנו בתוך תיק קטן יחד עם בקבוק מים וכך נסענו לתערוכה.

מקסימום אחרי כמה שעות קנינו עוד איזו נקניקיה ופחית שתיה באחד מדוכני המזון, לא משהו שמביא לפשיטת רגל.

כי מה שהיה בשנות ה90 זה בדיוק אותו הדבר שיש פה כיום :|

בפעם האחרונה שהייתי שם (2008) יצאתי משם בתחושת גועל ועצבים, ועוד אז הייתי צעיר יותר ופחות מבין משהו מהחיים שלי.

תערוכה טובה יותר או פחות, זה מה יש, ישראל היא עדיין לא מעצמת רכב בינלאומית שמושכת את יצרני מותגי העל לבוא ולהציג בה ויבואני הרכב המקומיים לא ששים להציג בה כי ביננו- התערוכה הזאת לא הולכת לקדם במאום את גרפי המכירות שלהם, מה גם שהלקוח הפרטי בישראל לא ממש מעניין את רוב יבואני הרכב בישראל.

הדוגמניות שם כדי בכל זאת לתת איזו תחושה של שיק וחו"ל וזה בסדר גמור, העולם כולל מדינת ישראל לא צריכים להתנהל על ידי "מה יגיד הדתי התורן", מי שזה מפריע לו שפשוט לא יכניס את הדוגמנית לפריים של התמונה, מי ישמע יש 5 דוגמניות סביב כל רכב.

הכל נכון, אבל אני לא מבין את אלה שישלמו על "זה מה יש" וימשיכו לבכות.

לא נותנים להתקרב לרכבים? זה בסדר גמור, הרי אם כולם היו יכולים להתקרב ולגעת ברכבים היתה לכם בעיה אחרת- במקום דוגמנית ש"מפריעה" לכם הייתם צריכים מזל"ט כדי לצלם את הרכבים וגם אז היו נכנסים לכם מליון אנשים לפריים (אבל זה היה פותר את הבעיה כי האישה לא היתה שואלת למה צילמת דוגמנית, מצד שני לך תסביר לה למה צילמת עשרות אנשים שאתה לא מכיר שמתגודדים סביב משהו שאתה לא רואה).

דוגמניות זה בעיקר כדי להביא יותר אנשים, ולדעתי זה לפעמים מוריד מהרמה של הקהל. למה? כי ערוסי בן ה17 וחבריו המפוקפקים אומרים "באימשך בוא לעוטומוטור נלך לשרוק לכוסיות ולהצלטם לפייסבוק באיביזות החדשות!" במקום להישאר בבית ולשיר קריוקי ברחבה של השיכון.

לא נותנים להכנס לתוך הרכבים? לגברת "שוקולד!@!#!!!!" ומר "פ'תח את הדלת!!!!!" ואדונית "זוז מהנדנדה!!!!" יש קרובי משפחה, מר "איך בא לי על הכפתור הזה", גברת "זה בסדר, אפשר עם הנעליים על המושב" ואחותה, גברת "לא נורא שטיפטפה לך הגלידה על ההגה".

בקיצור,

זה לא הרע במיעוטו, זה סתם רע רגיל. מזל? זה מזל רע שנולדנו במדינה עם תרבות של קופים אלימים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תפסיקו להתנגח כבר!

וגם אני אומר ש... לא!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תכלס אני לא יודע מה חשבתי לעצמי. עשיתי טעות שקניתי בראבו. הייתי צריך לקנות גיילוסטר!

ולעניין התערוכה (כדי להישאר און טופיק), אני מנסה לארגן כרטיסים בחינם, אם אני אצליח אני אלך.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אתה שאלת, אנחנו ענינו. אין צורך להתגונן כל פעם מגרשדים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בקיצור,

א. מצטער שהבכיינות שלי מפריע לך, לא ממש.

ב. מצידי שיהיה שם סטנד של שווארמה חזיר עם יוגורט מעל, ממש לא איכפת לי.

ג. הדוגמנית מפריעה לי, אני בא להנות עם עצמי, בשביל עצמי ולא בא בשביל האנשים האחרים שבאים.

אני מגיע כי אני רוצה לראות את הרכב עצמו ולא את הפדיקור של הדוגמנית ולצלם את הרכב, הרכב הוא הדוגמנית בעיני.

ד. ניתן להמתין בנימוס שמישהו יפנה את מקומו, להיכנס ולצפות ברכב.

כל דבר חייב אלימות?, כל דבר חייב דחיפות?, אי אפשר בלי "בבקשה"?, אי אפשר בלי "סליחה"?.

ה. אז בגלל שאנחנו חיים במדינה שבה תרבות הערס היא תרבות שולטת, כולם צריכים לסבול?.

אי אפשר להוקיע ולהקיא את התרבות הזו החוצה?, חייבים להמשיך ולחיות עם זה, כי "ככה זה פה"?

בקיצור, אם זה הרע במיעוטו ואתה מסכים לחיות ככה ומקבל את זה ככה, עצוב לי.

פרנקופיל מושבע!

• תוכן חדש...